ganhar-dinheiro-com-blog-650x400.jpg


İnternet para kazanmak için gerçek hayatta edinebileceğiniz bir işten ve yatırım yapabileceğiniz bir pazardan çok daha fazla imkân ve olanak sunuyor. Yani internetten para kazanmanın yolları gerçek hayata kıyasla çok daha fazladır. Örneğin iyi bir gelir elde edeceğiniz birçok iş sizden en az 5 yıllık tecrübe isterken veya kazançlı bir gelir elde edeceğinizi düşündüğünüz bir yatırım için yüklü miktarda sermaye gerektirirken internetten para kazanmak için bunların çok daha azına ihtiyaç duyarsınız. Tek ihtiyacınız olan biraz araştırma, bir miktar sermaye ve bolca kazanma hevesidir. Kimi zaman da sermayeye değil sadece zamana ihtiyaç duyarsınız.

1. İnternetten para kazandıran oluşumları araştırın
İnternet ortamında nelerin para kazandırdığını araştırmanız işe koyulurken size birçok konuda farklı fikirler sunabilir. Yaptığınız araştırmalar doğrultusunda yeteneklerinize ve isteklerinize uygun bir alan bulmanız veya daha önce hiç denenmemiş yaratıcı bir fikir üretmeniz için size ilham kaynağı olabilir.

2. Hedeflerinizi belirleyin
Hedeflerinizi belirlemeniz size hangi yolda hangi materyallerle ilerlemeniz konusunda yardımcı olacaktır. Hedeflerinize uygun olarak belirlediğiniz hedef kitleniz de internet ortamında para kazanmak için ulaşacağınız bir kaynaktır. Eğer hedef kitlenizin ne olduğu konusunda bir karara varmaz öylesine internet ortamında dolaşırsanız hiçbir yere varamazsınız. Örneğin makyaj yaparak Youtube’dan para kazanmak istiyorsanız öncelikli hedefinizin kadınlar olduğu bilincinde olmalısınız. Daha sonra yapacağınız makyajın tarzına göre genç veya orta yaşlı kadınlar için günlük veya abartılı makyaj seven kadınlara yönelik videolar hazırlayabilirsiniz. Hedef kitlenizi daralttıkça hedefinize daha kolay ulaşırsınız.

3. Hareket planınızı oluşturun
Araştırmanızı yaptınız, bu doğrultuda hedeflerinizi belirlediniz. Sıra geldi nerede ne zaman ve ne şekilde hareket edeceğinize. Örneğin teknoloji konularında blog yazarak para kazanmak istiyorsanız yazacağınız yazıların başlıklarını, içeriklerini oluşturarak günlük veya haftalık olarak ne sıklıkla yazılar yazacağınızı belirleyebilirsiniz. Gündemi takip ederek yazdığınız içeriklere yön verirseniz ulaşılabilirliğiniz artacaktır.

4. Sosyal medyaya hâkim olun
Sosyal medyanın gücünü inkâr eden kimse yok artık. Zaten bunu göz ardı edenlerin artık yavaş yavaş gözden düştüğünü söylemek mümkün. Örneğin eğer bir sosyal medya fenomeni olarak internetten para kazanmak istiyorsanız sosyal medyanın her alanına hâkim olmalısınız. Gelişen olaylardan haberdar olup paylaşımlarınızı bu doğrultuda yapmalısınız.

5. Güncel trendleri takip edin
İnsanların farklı dönemlerde farklı konulara ilgisi olmuştur ve bu ilgileri fark edip yatırımlarını bu yönde yapan insanlar hep en çok kazananlar olmuştur. Siz de internetten para kazanmak istiyorsanız güncel trendleri takip edip insanların ihtiyaçlarına veya algılarına hizmet edebilmelisiniz.

6. İnternete Vakit ayırın
İnternetten para kazanmak istiyorsanız internetin sabah 9 akşam 5 mesaisine uygun bir iş yöntemi olmadığını aklınızın bir köşesinde tutun. Bu iş için belki 24 saatinizi bazen de tatil günlerinizi harcamanız gerekebilir. Çünkü internetin tatili veya paydosu yoktur. Her an her şey her yerde gelişebilir ve sizin de bunlardan geri kalmamanız için takipte olmanız gerekir. Örneğin bir e ticaret siteniz varsa müşterileriniz birçok farklı konuda size danışmak için sizinle iletişim halinde olmak isteyeceklerdir. Onları kaybetmemek ve müşteri memnuniyeti sağlamak için kısa süre içerisinde dönüş yapmanız gerekir.

7. Yeteneklerinizi değerlendirin
Gerçek hayatta sahip olduğunuz herhangi bir yeteneğinizi dijitale dönüştürerek bu yolla para kazanabilirsiniz. Örneğin tasarım işinden anlıyorsanız web tasarlayarak, yazı yazmayı seviyorsanız blog tutarak, ticaretten anlıyorsanız e ticarete girerek, video çekmeyi seviyorsanız blogger olarak para kazanabilirsiniz.
İNTERNET'TEN PARA KAZANMA SANATI HAKKINDA BİLGİLER

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

Değerli Web Sitelerini Alıp Satarak – İnternetten Para Kazanma https://t.co/SnhxX1sOkR
08-09 22:55

İnternetten Para Kazanmak Nasıl Mı ? https://t.co/FYIYtp1P4W
08-09 22:51

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

How-To-Make-Money-Online-–-Free-Coaching-For-Beginners



Son zamanlarda artan bir trendden bahsedeceğiz şimdi sizlere. İnternetten para kazanma yolları. İlk duyulduğunda kulağa hoş gelmeyen bir durum oluşturmuş olabilir ancak, ayrıntıları vermeye başladıkça anlayacaksınız ki, gerçek olduğu kadar çok da basit bir yöntem. İster işiniz olsun veya olmasın, yaşınız kaç olursa olsun herkesin kolaylıkla yapabileceği bir işten bahsediyoruz. Üstelik nerede olduğunuzun bir önemi olmadan yapabileceğiniz bir iş. İşyerinizde, ofisinizde, okulunuzda veya evinizde çok basit bir yöntemle para kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken internet kullanmak ve ofis word programını kullanabiliyor olmaktır. Ne yapmak lazım, nasıl makale yazılır, nasıl para kazanılır gibi pek çok soru oluşmuş olabilir kafanızda ancak cevap çok basittir. Hemen makale yazarlığı yapılan bir siteye yazarlık başvurusu yapmanız yeterlidir makale yazarak para kazanmak için. Zamanınızın çoğunu internet üzerinden geçiriyorsanız ve bu zaman zarfında da para kazansam fena olmaz diyorsanız tam size uygun bir işten bahsediyoruz. Yazarlık başvurunuz onaylandı diyeyim. Sonrasında ne olacak? Size günlük yazmanız gereken makale konuları gelecek ve bitirmeniz gereken süre de belirtilecek. Bu sürede sizden istenilen makaleleri yazıp görevli kişiye göndermeniz gerekmektedir.

Peki, kimler bu işi yapabilir? Bu konuda da çok fazla kıstas yoktur. Yani, eğer internette araştırma yapmayı seviyorsanız, ben kendi cümlelerim ile konuya odaklı düzgün işler çıkarabilirim diyorsanız, işte şimdiden yazar olmaya başladınız bile. Bu konudaki en önemli nokta, işlerin zamanında teslim edilmesi, içeriğe uygun çalışılmasıdır. Eğer iş disiplinine sahip olmazsanız, yapabileceğiniz bir iş değildir.

İnternet başında ne kadar zaman geçirdiğinize göre de para kazanmanızın limiti değişmektedir. Eğer gün içerisinde internette çok fazla zaman harcıyorsanız, boş vaktim çok fazla ve ekstradan para kazanmam lazım diyorsanız hemen bu işe başlayabilirsiniz. Bu konuda birkaç kaynak araştırması yapmanız size fazladan bilgi sağlayacaktır. Eğer gerekli talimatlara uyarak, adım adım bu işi yürütürseniz; evinizde, iş yerinizde, okulunuzda, hatta aktif sosyal hayatınızın her yerinde sadece verilen konuda yazarak para kazanabilirsiniz. Özellikle öğrenciler tarafından çok fazla rağbet gören bu konu, son dönemde çok fazla kişinin ilgisini çekmektedir. Sadece kelime dağarcığınızı, mantıklı sıralamaya sokarak hazırladığınız ve gönderdiğiniz makale veya makaleleriniz onaylandıktan sonra kolayca para kazanıyorsunuz.



Makaleden makaleye veya siteden siteye farklılık gösteren ücretler ise, bu işe alındığınız zaman sizlere bildiriliyor. Kelime sayısı ve konu sizlere veriliyor, istenilen kelimeyi tamamladığınızda ya günlük ücretler alıyorsunuz ya da sitesine göre değişen aylık periyodik zamanlar ile. Netice olarak ödemeyi günlük veya aylık almanız bir fark yaratmaz. Önemli olan çok basit bir şekilde, sadece araştırma, okuma ve yazma sayesinde çok basit bir şekilde para kazanıyor olmanızdır. Bu işin son dönemlerde artması nedeniyle de ben nerede yazarım, nasıl bulurum bu işleri derdiniz ortadan kalkıyor. Çünkü çok fazla bu konuda yazar alımı yapan site bulunmaktadır. En kısa sürede kendinize bir makale yazarlığı yaptıran site bulmanızda fayda vardır. Bu siteyi bulduktan sonra, yazarlık başvurunuzu yapınız. Kabul edildikten sonra yazmaya başlayın ve kolayca para kazanın. Hala, para kazanma yolları hakkında araştırma yapıyor ve ek işe ihtiyacım var diyenlerdenseniz tavsiyelerimizi dinleyiniz. Herhangi bir yaş sınırlaması bulunmayan bu işte, istediğiniz yaşta olun, yapabilirsiniz. Tek gerekli olan, internette geçirdiğiniz zaman, araştırma ve okumayı seviyor olmanız, ardından da mantıklı cümleler kurarak size verilen konuyu makale haline getirmektir. Herkesin arayıp da bulamadığı bu iş ayağınıza kadar gelmişken ve bu konuda yeterli bilgiye ulaşmış iken bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.
İNTERNET'TEN PARA KAZANMA SANATI HAKKINDA BİLGİLER

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

Org. Akar: Asker elbisesi giymiş hainlerle, TSK'nın kahraman askerlerinin ayırt... https://t.co/5c1NHSbsB0 by @uslubukerem via @c0nvey
08-08 02:27

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

web-tasarim-blog-image-22.jpg


Değerli web sitelerini alıp satmak, internetten para kazanmak ve paranızı alıp yolunuza gitmek! Kulağa çok basit ve eğlenceli geliyor. Mesela Facebook’u satın alıp, sonra satmaya ne dersiniz? Pardon, biraz çok ileri gittik! Çünkü bahsettiğimiz alıp satma işlemleri aslında daha farklı bir yöntemle, daha farklı bir web sitesi bakış açısıyla gerçekleşiyor.



İnternet dünyasına genel hatlarıyla bakan ve bilişim sektörü ile ilgili çok da bilgi sahibi olmayan bir kullanıcı için “değerli web sitesi” tanımı, muhtemelen Google, Facebook ve diğer önemli bilinen web siteleri ile sınırlıdır. Fakat genel hatlarıyla bakmak yerine kullanıcı odaklı düşündüğümüzde, pek çok farklı türden değerli web sitelerini de keşfedebilirsiniz.



Esasında bir web sitesini alım satım yoluyla elde etmek ve satmak, internetten para kazanmak için iyi bir yoldur. Bu yöntemi farklı şekillerde uygulamanız mümkündür.



Web Sitesi Alıp Satma Yöntemleri Nelerdir?



Öncelikle bazı web sitelerinin doğrudan satışa çıkarıldığını görebilirsiniz. Fakat her satışa çıkarılmış bir site mutlaka işinize yarayacak diye bir kaide yoktur. Esas mesele ise bu web sitesinin ilgili anahtar kelimeler doğrultusunda ne derece başarılı olduğudur. En önemlisi de bu web sitesini doğrudan mı satın alacaksınız yoksa satın alacak olan bir kişiye ulaştırıp, aracılık mı yapacaksınız? Bu soru esasında bu işten ne kadar para kazanacağınızı da belirleyecektir. Çünkü aracılık yaptığınızda, her iki taraftan da belli bir komisyon almanız gerekebilir. Fakat siteyi doğrudan kendiniz alırsanız, bu aynı zamanda siteyi düzenleyip, son haliyle satışa sunabileceğiniz anlamına gelir. Ancak unutmayın ki web sitesi alıp, satmak %100 kesin kazanç sağlar diye bir durum yok. Bu yüzden riski de kabul etmiş olursunuz.


Web sitesi satarak para kazanma yöntemlerinden birisi de kendiniz bir siteyi geliştirir ve içerik ekleyerek, hazır bir hale getirirsiniz. En önemlisi de arama motoru uyumlu bir hale getirmeniz önemlidir. Öte yandan hedef anahtar kelimelerde de üst sıralarda, ilk sayfalarda çıkması önemli ve gerekli bir konudur. Bu kriterlere uygun bir şekilde bir web sitesi geliştirdiğinizde, sosyal medyada yada internet dünyasında web sitesi alış-satış işlemlerinin yapıldığı alanlara dahil olabilir yada kendiniz açacağınız web sitenizde hem bu sitelerin tanıtımı hem de satışını yapabilirsiniz.İNTERNET'TEN PARA KAZANMA SANATI HAKKINDA BİLGİLER

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

– 2018 – Evde İnternetten Para Kazanmanın Yolları - İnternetten Para Kazanma Yöntem ve Teknikleri https://t.co/0UfNPVCPGO
08-07 00:59

– 2018 – Evde İnternetten Para Kazanmanın Yolları - İnternetten Para Kazanma Yöntem ve Teknikleri https://t.co/vgu8lwLkZR
08-07 00:58

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

[caption id="attachment_53" align="alignnone" width="324"]Sosyal paylaşımlar yaparak internetten para kazanmak Sosyal paylaşımlar yaparak internetten para kazanmak[/caption]
Sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan para kazanmak istemez misiniz? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman Facebook’tan nasıl para kazanılır bunu öğrenmenin tam zamanı! Üstelik bu iş için günde 1-2 saatinizi ayırmanız yeterli. 1 ya da 2 saat çalışarak sosyal medya üzerinden ek iş yapmak hem göze hem de kulağa fazlasıyla hitap ediyor. İnternetten para kazanmak son zamanlarda ilgi gören ve en çok merak edilen konulardan biri… Facebook günlük 540 Milyon aktif ziyaretçi sayısıyla en fazla tercih edilen 2. web sitesidir. Toplamda ise 1.44 Milyar kullanıcıya sahiptir. Arkadaşlarınızı bulmak, çevrenizdeki insanlarla iletişime girmek, en güzel anlarınızı sevdiklerinizle paylaşmak için kullandığınız Facebook’un bilinmeyen bir yönü daha var; para kazanmak! İnternetten ne yapsam da maddi kazanç elde etsem diyenlere, kaçırılmayacak evden iş fikirleri sunan Facebook’tan faydalanmak için acele edin! Facebook para kazanmanız için sizleri bekliyor. Facebook’ta zaman geçirirken, harcadığınız bu zamanı paraya çevirmek sizin elinizde. Gelirlerini sponsorlardan, logo reklamlarından ve ilanlardan elde eden Facebook’tan siz de ekstra gelir elde edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken birkaç konu var. Bunları sırasıyla öğrenmeniz gerekiyor. Artık evde oturup kara kara nasıl bir ek iş yapsam diye düşünmenize gerek yok! İnternetten para kazanmak üstelik güvenilir bir şekilde bunu gerçekleştirmek çok kolay. Facebook bu konuda oldukça güvenilir.
 
Evden yapılacak ek iş arayanlar, gelir elde edecekleri sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan para kazanmak için öncelikle Facebook’u nasıl kullanması gerektiğini iyi bilmelidir. Facebook’tan para kazanmaya başlamak için istekli ve güçlü olmak zorundasınız. Genel anlamdan Facebook ile ilgili her şeye hakim olmanız size avantaj sağlayacaktır. Harcadığınız emeğin size para olarak geri dönmek için sabırsızlandığını söylemek yanlış olmaz. Gelelim asıl konuya; Facebook’tan para kazanmak için ilk olarak ne yapmanız, hangi adımları atmanız gerekiyor? Bu sorunun cevabı oldukça basit! Öncelikle Facebook’tan yeni bir sayfa oluşturuyorsunuz ve oluşturduğunuz sayfada içerik ile ilgili paylaşımlarda bulunuyorsunuz. Oluşturduğunuz sayfanın farklı olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Tabi sırf dikkat çekecek diye bilginizin olmadığı bir konuda sayfa açmak pek doğru olmaz! Bunu yapmak yerine ilgi alanınıza giren, paylaşım yapmaktan sıkılmayacağınız ilgi görecek bir sayfa oluşturmak en güzeli ve de en doğrusu! Burada iş size düşüyor, bu aşamada ustalığınızı göstermeniz en doğrusu. Online kazanç elde etmenin keyfini sayfanız tanınmaya ve ilgi görmeye başladığı zaman anlayacaksınız. Facebook’u bir vitrin gibi hayal edin ve o vitrine koyacağınız kaliteli ve ilgi çekici ürünler insanlar tarafından daha çabuk fark edilecektir. Vitrini süslemek tamamen sizin elinizde…
 
İnternet üzerinden gelir elde etmek için ortaya çıkan evden ek iş fikirleri farklı kazanç kapıları açarak insanların internette geçirdikleri zamanı paraya çevirme konusunda oldukça başarılı. Açtığınız Facebook sayfasından yaptığınız paylaşımların beğeni oranının yüksek olması sayfanızı daha değerli kılmaktadır. Hedef kitlenizin geniş olması size olumlu dönüşler sağlayacaktır. Aldığınız beğeniler sayesinde dikkatleri çekme konusunu başarıyla tamamlamış olursunuz. Bunun için kişisel Facebook hesabınızdan sayfanızın linkini paylaşabilir böylece sayfanızı tanıtmış olursunuz. Aynı şekilde farklı hesaplardan da sayfanızı tanıtıp daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Belli bir kitleye ulaştıktan sonra satış ortaklığı yaparak reklamını yaptığınızın ürünlerin satışından komisyon alabilir, tanıtımını yaptığınızın ürünün tıklanma sayısına göre kazanç sağlayabilirsiniz. Sosyal medyadan faydalanarak yeni ek iş fikirleri üretmek ve bulduğunuz bu fikirleri hemen uygulamaya koyarak para kazanmak için acele edin! İşe Facebook’tan başlayabilirsiniz. Sayfanızda yer verdiğiniz reklamlar size büyük bir gelir sağlayacaktır.

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

İnternetten Para Kazanma Yolları ve Ek İş https://t.co/ImlNzleoyD https://t.co/zPt1Qy72Rq
08-06 12:23

#internettenparakazanİnternetten Para Kazanma Hakkında Herşey https://t.co/sAGSJAn0I1
08-06 12:02

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

  • Aug 06 Sat 2016 18:50
İstatistik Derleme İşiyle İnternetten Para Kazanmak

25909404592_b9a0947051_b.jpg



İstatistik derleme yaparak, internetten para kazanmak için üniversitelerin istatistik bölümünü okumanıza yada bu konuda ileri düzey bir eğitim almanıza gerek yok. Sadece parmaklarınızı kullanmak ve onlarca istatistik sonuçlarını profesyonel bir sınıflandırma yöntemiyle derlemek size oturduğunuz yerden para kazandırmak için yeterlidir.



Demek ki bu işi yapabilmemiz için ihtiyacımız olan en önemli şey on parmak, bir adet bilgisayar ve bir de, “birazcık bilgi”… evet, birazcık bilgi… Çünkü bu verileri sınıflandırmak ve derlemek aynı zamanda ilgili konu hakkında temel, orta yada ileri düzey bir bilgi sahibi olmanızı, gözlemleriniz doğrultusunda çok da eleştirisel yada çok da öznel olmadan verileri yorumlamanızı da gerektirir. Fakat esasında istatistik derleme işleminin ana kısmı belli başlı grafik çalışmalarını gerektirir. Objektif yorum ve bakış açısı ise size sadece bu iş için artı puan kazandırır.



İstatistik derleme yaparak internetten para kazanmak için TÜİK verilerini hedef alıyoruz. Çünkü TÜİK verileri onlarca araştırma sonucunu standart ölçüm cetvelleri ve standart veri değerleri ile açıklıyor. Bu verileri ve ölçümleri derleyerek, daha anlaşılır bir hale getirmek ve ilgili çevrelere ulaştırmak ve hatta objektif bir bakış açısıyla değerlendirmek, tam olarak, bu konunun en başından beri bahsettiğimiz, “istatistik derleme” işini tanımlıyor!



Elde edilen verileri başarılı görsel grafikler kullanarak daha okunaklı ve kolay anlaşılabilir bir hale getirin. Sonrasında bu çalışmaları, araştırma ile ilgili çevrelere yada araştırmayla yakından ilgili mercilere önce “azıcık ucundan” gösterin, sonrasında çalışmanız beğenilirse, satışını yapın ve paranızı alın.

İşte, istatistik derleme ve derlenmiş istatistiğin satışını yapmak bu kadar kolaydır. Dilerseniz müşteriyi önceden bulabilirsiniz. Ayrıca bir blog yada web sitesi açarak, yaptığınız bu işi daha da geliştirebilir, siteniz yada blogunuz üzerinden güncel araştırmalar hakkında bilgi paylaşımı, görüş düşünce paylaşımı yaparken aynı zamanda yeni müşterilerin de sizlere ulaşmasını sağlayarak, oluşturduğunuz istatistik çalışmaların satışını gerçekleştirebilirsiniz. Tecrübe kazandıkça daha fazla tercih edilirsiniz. Daha fazla tercih edildikçe bilgi birikiminiz artar ve aynı zamanda daha çok kazanırsınız!

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

İnternetten Para Kazanma Yolları ve Ek İş

 

Ek iş olarak bir şeyler yapmak isteyenler için ve düzenli bir ek gelir imkanı elde etmek isteyenler için internetten para kazanmak en başlıca yöntemlerden biri olarak akıllara gelmektedir. İnternette yer alan pek çok alan sayesinde para kazanmaya başlayabilir ve kendinizi de geliştirecek yönler bulabilirsiniz. İnternet ortamından para kazanmak elbette evde yapılacak ve rahat konfora sahip olan işlerdendir.

 

[caption id="attachment_292" align="alignnone" width="716"]İnternetten para kazanma yolları ve ek iş İnternetten para kazanma yolları ve ek iş[/caption]

Ek iş olarak bir şeyler yapmak isteyenler için ve düzenli bir ek gelir imkanı elde etmek isteyenler için internetten para kazanmak en başlıca yöntemlerden biri olarak akıllara gelmektedir. İnternette yer alan pek çok alan sayesinde para kazanmaya başlayabilir ve kendinizi de geliştirecek yönler bulabilirsiniz. İnternet ortamından para kazanmak elbette evde yapılacak ve rahat konfora sahip olan işlerdendir. Sizler de ek işe ihtiyaç duyuyorsanız, bir ev hanımıysanız ve evinize destek olmak istiyorsanız ya da paraya daha sık ihtiyaç duyan gruptan yani öğrenci topluluğundan iseniz mutlaka bu yollardan para elde edebilirsiniz. Hem güvenilir olan hem de iyi bir kazanç elde etmenizi sağlayan internet ortamı sayesinde sizler de düzenli bir şekilde ek gelir elde etmeye başlayacaksınız. Üstelik hiçbir şekilde yorulmadan ve dilediğiniz vakitlerde yapabileceğiniz işler ile dolu bir ortamdır. Peki nedir bu yollar ve nasıl kazanmaya başlarım dediğinizi duyar gibiyim. Elbette ilk olarak yapmanız gereken şey internet motorlarına girerek bu alanlara üyelik formu bırakmanızdır. Tabi niteliklerinize ve ilgi alanlarınıza uygun bir para kazanma yöntemine başvuru yapmanız her zaman daha iyi olacaktır.

 

İnternetten para kazanma eylemi normal bir meslek kadar dahi kazanç getirebilen bir eylemdir. Paraya sıkça herkes ihtiyaç duymaktadır. Sizler de daha fazla gelir elde etmek istediğinizde ve sevdiğiniz bir işle meşgul olmak istediğinizde internet ortamını kullanarak para kazanma fikri her zaman çok mantıklı gelmektedir. Peki bu internet ortamında yer alan yollar nelerdir ve ne kadar kazandırmaktadır? Elbette para kazandıran pek çok alternatif vardır ancak en fazla tercih edilenleri ve en fazla gelir elde etmenizi sağlayanları sıralayacak olursak en başta blog yazarlığı yapmak gelmektedir. Ücretsiz bir blogger adresine üye olarak kaliteli içerikler üretmeye ve dilediğiniz konuda serbest yazılar yazmaya başlayabilirsiniz.

 

Böylece harika bir gelir elde etmeye başlayacak ve tanınmış bir blogger haline gelme şansını da elde etmiş olacaksınız. Üstelik bu iş sizi tamamen özgür bırakır ve dilediğiniz yerde ve zamanda yazma imkanını sunar. Blog yazarak para kazanmaya başlamanız hem sizi oldukça fazla geliştirecek hem araştırma yapmaya açık bir hale getirecek hem de özgürce para kazanmaya başlayabileceksiniz. Blogger olmak her zaman internet ortamından para kazanmanın en çok tercih edilen yollarından birisidir. Bunun yanısıra pek çok makale adresi de mevcuttur.

 

Makale yazarlığı yaparak da internet ortamından özgürce para kazanmaya başlayabilirsiniz. Para kazanma yolları arasında en çok tercih edilenlerden birisi de makale yazarlığı yapmaktır. Üyelik işlemlerinizi bir referans yazısı ile tamamlayarak yazar olabilirsiniz. Ve sizlere verilen konularla alakalı istenen kelime sayısına göre fotoğraflı ya da fotoğrafsız bir şekilde içerik üretmeye başlarsınız. Pek çok makale sitesi ödemelerini kelime sayılarına göre yapmaktadır. Kelime başına ücret alarak özgün içerikler oluşturmalısınız. Böylece hem sürekli olarak yazılarınız yayınlanacak hem kendinizi geliştirme imkanını elde etmiş olacaksınız hem de dilediğiniz anda yazma özgürlüğüne sahip olacaksınız. Üstelik bu işler sizi hiçbir zaman yormayacak olan freelance işlerdir. Bu yüzden internetinizi ve özgün bilgisayarınızı kullanarak para kazanmak istiyorsanız mutlaka işe ilk olarak yazılarınızla başlayabilirsiniz. Diğer bir yazarak para kazanma eylemi ise şarkı yazmaktır. Şarkılarınızı şiirsel bir dille yazdığınızda gerekli sitelere ekleyerek satışını sağlayabilirsiniz. Bu yolları kullanarak para kazanmaya başladığınızda artık tanınmış bir birey haline de gelebileceksiniz.

 

 

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


Blogunuzdan Para Kazanma Yöntemleri ve Araçları


Blogunuzdan para kazanmak çok eğlenceli bir şeydir, sadece bunu nasıl yapacağınızı bilmeniz gerekir. Herkes blogundan gelir elde etmek ister ama bunu çok az kişi başarabilir. Neden?

Blog işinden para kazanmak söz konusu olduğunda zamanlama çok önemlidir. Okuyucularınızın isteyeceği şeyi sunmanız gerektiği için kritik bir öneme sahiptir.

Bunların da ötesinde, blogunuzdan para kazanmak için en önemli şey gerçekten yoğun bir trafiktir. Bu bir sayı oyunudur ve daha çok ziyaretçi bir bakıma daha çok satış yapmak anlamına gelebilir.

Bu sayı kuralının tek istisnası bağlılıktır. Eğer takipçileriniz size çok bağlıysa, onlara satış yapma ihtimaliniz de bir o kadar artar, dolayısıyla sayılar o kadar önemli değildir. Bu yüzden eğer ayda 10.000-20.000 arası hit almıyorsanız, sizi destekleyecek sadık bir takipçi kitlenizin olması gerekir

Blogunuzdan Para Kazanmak İçin Kullanmanız Gereken Araçlardan Bazıları Şunlardır.

Reklam


Reklam için tercihen size sitenize koyacağınız grafikleri veya kodları verecek bir reklam verenle sözleşme yapmanız gerekiyor. Aşağıda reklam yerleştirme işini kolaylaştıracak bazı eklentiler yer alıyor.



AdRotate

AdRotate

Bu eklenti yukarıdaki işlerin hepsini yaptığı gibi, reklamların takvim planlamasını da yapıyor. Ayrıca sayfa yenilendiği zaman yeni bir reklam çıkmasını da sağlayabiliyorsunuz. Ücretsiz.



Simple Ads Manager

Simple Ads Manager

Bu eklenti reklamların yüklenmesi için bir arayüz sunar. Bir widget, kısa kod veya PHP kodu ekleyerek Ad Place’i ön plana çıkartır. Reklamlar daha sık gösterilecek şekilde derecelendirilebilir. Ad Zones hangi reklamın hangi sayfa veya gönderi tipinde gösterileceğinin belirlenmesini sağlar. Reklamın otomatik olarak eklenmesi fonksiyonu sayesinde reklamlar sayfalara veya gönderilere içerikten önce veya sonra ya da içeriğin ortasında eklenebilir. Ücretsiz.



The MidGame

The MidGame

Bu online hizmet sponsorluk fırsatları bulmanızı, müşteri ilişkilerini yönetmenizi ve internetteki etkinizi arttırmanızı sağlar. Yerel reklamcılık adı da verilen bu süreçte markalar “etkili” kişilere onlar hakkında gönderiler yapması için para öder. Şartları pek güvenilir değildir, bu yüzden dikkatli olunması gerekir.



Satış Ortaklığı

Satış Ortaklığı

Satış ortaklığı sisteminin en iyi yanı sitenize bir kod yerleştirmek dışında bir şey yapmanıza gerek olmamasıdır. Önceden tasarlanmış reklamları kenar çubuklarına koyabilir veya linkleri metinlerin içine yerleştirebilirsiniz, bir okuyucu bu reklama veya linke tıklayıp alışveriş yaptığında şirket size bir yüzde verir veya sabit bir fiyat öder. Bu ödemelerin çoğu tek seferliktir ama bazı firmalar aboneliklere göre tekrar ödeme yapabilir.




Amazon Associates

Amazon Associates

Amazon ürünleri satarak %8.5’a kadar pay alabilirsiniz.

Bireysel Satış Ortakları: Bazı şirketlerin kendi ortaklık programları vardır ve satış başına daha yüksek yüzdeler önerdikleri ortaklarla çalışırlar.

ClickBank, Commission Junction, Linkshare ve Share a Sale sizi firmalarla buluşturan ve sitenizdeki linkler ve reklamlar üzerinden yapılan satışlardan payınızı gönderen takas siteleridir. Satışlar konusunda katıdırlar ve satışlarınız iyi gitmezse hesabınızı iptal ederler.



E-Ticaret

E-Ticaret 

Eğer blogunuz üzerinden 3 boyutlu ürünler satmak istiyorsanız gönderim, vergiler ve kredi kartı ödemesi konuları biraz karışık olabilir.




Shopify

Shopify

Web sitenize veya Facebook’a bağlı bir online mağaza oluşturur. Güvenli bir ödeme yolu, gönderim seçenekleri, vergi hesaplamaları ve çeviri hizmeti sunar. Paket fiyatları 29-179 dolar arasında değişmektedir.




Woo-Commerce

Woo-Commerce

Sitenizde bir online mağaza oluşturmanızı sağlayan ücretsiz bir eklentidir. WordPress için geliştirilmiştir, mobil cihazlara uyumludur, açık kaynaklıdır ve ücretsizdir.



E-Kitap

E-Kitap

Blog sahibi olmak blog gönderilerinizden bir kitap oluşturabileceğiniz anlamına da gelmekte. Blog gönderilerinizi büyük dağıtımcıların kabul edeceği bir e-kitap formatına dönüştürmek için şu seçenek oldukça iyidir.



Pressbooks

Pressbooks

Bu ücretsiz SaaS WordPress’le tıpatıp aynı bir yönetim paneli sunuyor. Buraya aktarılan gönderiler sürükle bırak yöntemiyle yeniden düzenlenebiliyor ve tıpkı WordPress’te olduğu gibi kendi sayfaları üzerinde editlenebiliyor. Bir tema seçip PDF (çıktı almak için), Epub (Nook, ibooks ve Kobo için) ve Mobi (Kindle için) olarak export edebiliyorsunuz. Pressbooks aktarımlarında %25 indirim almak için Pressbooks sürüm yükseltme sayfasına gidip kod alanına MARIKANE yazabilirsiniz.



E-Kitap Dağıtımı


E-Kitap Dağıtımı

E-kitabınızı oluşturduktan sonra dağıtım için en kolay ve kazançlı yer kendi sitenizdir. Bunun dışında da sayısız seçenek bulunmakta.




Abonelik Sunucu Ücretsiz

Abonelik Sunucu Ücretsiz

PDF formatındaki e-kitabınızı WordPress’e yükleyin ve bu linki e-posta reklamlarınızda kullanın.

PayPal Satışları: E-kitabınızın linkini size ödeme yapan müşterinize gönderdiğiniz PayPal faturasına koyun.



Online Kitapçılar


Online Kitapçılar

Amazon, Nook, iBooks, Barnes&Noble, Kobo, Copia, Smashwords, Baker&Taylor kitaplarınızı etiket fiyatı üzerinden bir yüzde alarak satar ve satış ve dağıtım işlerini üstlenir.




Ebook Partnership

Ebook Partnership

Kitaplarınızı sabit ücret karşılığında yukarıdaki tüm kitapçılara satar.



E-Posta Pazarlamacılığı


E-Posta Pazarlamacılığı

E-posta listeleri oluşturmak blogunuzdan para kazanmak için anahtar niteliğindedir. E-posta reklamlarınızı kabul etmeye ikna ettiğiniz aboneler sizin esas takımınız olacaktır. Okuyucularınızı buna teşvik etmek için elinizde iki iyi seçenek bulunuyor.




OptinMonster

OptinMonster

WordPress içerisinde bir sürükle-bırak oluşturucu kullanarak A/B testi pop-up arama sonucu formu oluşturmanızı sağlayan bir eklentidir. Farklı paketleriyle mevcut ziyaretçilerinizi, segment davranışlarını, ölçüm sonuçlarını takip edebilirsiniz. Ücreti yıllık 49-199 dolar arası.




SumoMe

SumoMe

Giriş sayfası karşılama mesajları, ısı haritaları, paylaşım çubukları, scroll kutuları, irtibat formları, Google Analytics, görsel paylaştırıcı, içerik özetleyici vs. oluşturabileceğiniz ücretsiz bir eklenti paketi.



E-Posta Yönetimi

E-Posta Yönetimi

Sitenizdeki pop-up formlardan toplanan tüm bu e-postaların bir yere gitmesi gerekir ve bu yer WordPress içindeki Kullanıcılar dosyası olmamalıdır. Abonelerinizi adresleri yönetecek, güzel e-posta bildirimleri gönderecek ve sonuçları takip edecek bir üçüncü parti e-posta pazarlama hizmetiyle yönetmelisiniz. İyi hizmetlerden bazıları şunlar:



AWeber

AWeber

Ayda 19 dolara 500 aboneye, 149 dolar karşılığında ise 25.000 aboneye sınırsız e-posta gönderir. Buna otomatikleştirme, segmentasyon, analiz, destek, stok fotolar, şablonlar ve 30 günlük ücretsiz deneme süresi de dahil.



Constant Contact

Constant Contact

Ayda 20 dolara 500 aboneye, 90 dolara 10.000 aboneye mail gönderir. Analiz, destek, stok foto, liste oluşturma araçları, paylaşım araçları, uygulamalar, dosya saklama özelliklerine sahip. 60 günlük ücretsiz dene seçeneği de bulunmakta.




MailChimp
MailChimp

2000 aboneye ve 12.000 e-postaya kadar ücretsiz. 2001-2600 abone için aylık 25-35 dolar. Otomatikleştirme, entegrasyon ve takip ücrete dahil. Ücretsiz versiyonda üyelere destek sunulmuyor. MailChimp ve WP Subscribe Eklentisi Kurulumu



Grafik


Grafik

Grafik, sanat, kodlama veya tanıtım zayıf yönlerinizse, bu işi başkalarına yaptırmak bazen daha iyidir. Yardım alabileceğiniz iki mecra:




Fiverr


Fiverr

Kreatif ve profesyonel hizmet alabileceğimiz bir ortam. Taban fiyat 5 dolar ama 10-20 dolar daha vererek logo, e-kitap kapağı, banner reklamlar, SEO yardımı, WordPress geliştirme veya video prodüksiyon desteği alabilirsiniz.



Upwork

Upwork

Bu da benzer hizmetlerin sunulduğu bir ortam ama ücreti daha fazla. 3 farklı seçeneği bulunmakta: Süper Ucuz, Profesyonel ve Ticari.



Karşılama Sayfası Oluşturucuları

Karşılama Sayfası Oluşturucuları

Profesyonel görünümlü karşılama sayfalarını tek başına WordPress’le yapmak mümkün değil. Böyle bir sayfa oluşturmak/yönetmek için özel eklentilere veya hizmetlere ihtiyacınız var.



LeadPages

LeadPages

Unbounce gibi bir SaaS olan LeadPages sayfaları geri dönüş oranlarına göre sınıflandırmanızı sağlıyor ve daha fazla ücretli şablon sunuyor. Planlar aylık 25-199 dolar arası. 30 günlük deneme sonrasında para iadesi garantili.




Thrive Themes

Thrive Themes

WordPress sitenize doğrudan yükleyebileceğiniz bir araç paketi. Thrive Themes geri dönüş odaklı temalar. ThriveLeads bir liste oluşturma eklentisi. Thrive Content Builder karşılama sayfaları oluşturmak için bir arayüz editörü. Thrive LandingPages geri dönüş optimizasyonu için karşılama sayfası şablonları. Ücretler tek lisanslı eklentiler için aylık 67 dolardan, Thrive üyeliği için aylık 19 dolardan başlıyor.



Unbounce

Unbounce

Eldeki şablonları kullanıp e-posta hizmetleriyle, CRM’lerle, Google Analytics’le, sosyal medyayla, pazarlama otomasyonuyla ve WordPress’le entegre ederek karşılama veya giriş sayfaları oluşturan, yayınlayan ve bu sayfalara A/B testleri yapan yerel bir SaaS. Aylık 49-199 dolar arası. 30 günlük ücretsiz deneme süresi var.



Üyelikler

Üyelikler
Üyelik işinde para vardır, özellikle de grubunuzda insanların istediği şeyler bulunuyorsa. Sitenizin üyelerini yönetebileceğiniz bazı araçlar şunlar.



Optimize Press

Optimize Press

Karşılama ve satış sayfaları, eğitim ve kurs sayfaları, webinar kaydı, üyelik portalları ve ürünleri piyasaya sunuş kanalları oluşturmanızı sağlıyor. Üç siteye kadar tek ödemelik fiyatları 97 dolardan başlıyor. Örnek: BlogMasteryAcademy.com



s2Member


s2Member:

Sadece üyelere özgü içeriği koruyan ücretsiz bir WordPress üyelik eklentisi. Birden fazla abonelik, “Şimdi Satın Al” erişimi, belirli gönderileri ve sayfaları satabiliyor, dosya indirebiliyorsunuz. Ücretsiz ama birçok ödeme seçeneği olan ve tek site için 89, sınırsız sayıda site için 189 dolardan başlayan Pro versiyonu da bulunmakta.



WishList Membership

WishList Membership

Herhangi bir WordPress sitesini her şeyi tamamlanmış, kullanıma hazır bir üyelik sitesine dönüştüren güçlü bir üyelik eklentisi. Üyelik seviyeleri satmak, ardışık içerik temini sunmak, görüntülenen içeriği kontrol etmek, alışveriş kartı entegrasyonu, abonelik yönetimi mümkün. Tek site için 197, sınırsız sayıda site için 297 dolar.


Online Ürünler

Online Ürünler
Dijital ürünler satışı en kolay şeylerdir çünkü nakliye ücreti diye bir şey yoktur. Genellikle e-kitaplar gibi ucuz olurlar, bu yüzden PayPal kullanımı tercih edilmektedir.



E-junkie

E-junkie

İnternetten dijital indirme satmak için kolay kullanımlı e-ticaret araçları sunar. Web siteniz, bloğunuz ve sosyal medya da dahil olmak üzere her yere koyabileceğiniz, her ortama eklenebilecek bir alışveriş kartı temin eder. 200MB bellek kapasitesiyle 10 ürün için aylık 5 dolar, 50GB bellekk kapasitesiyle sınırsız sayıda ürün için aylık 100 dolar. Uzaktan dosya sunucusu desteği de ücrete dahil. 30 günlük deneme sonrası para iadesi garantili.


Learn Dash


Learn Dash

Farklı seviyelerdeki kurslar, drip-fee içerik, sertifikalar, quizler, erişim süresi sonları, kayıt yönetimi, forum vs. imkanı sunan bir Öğrenme Yönetimi Sistemi (LMS) eklentisidir. Tek site için 129, sınırsız sayıda site için 229 dolar.



Thinkific

Thinkific

Online kurs satışını mümkün kılan her şey dahil bir yazılımdır. Videolar, HTML, PDF, quizler, multimedya için tam destek sunar. İşlem ücreti ve işlem ücreti alınmayan aylık 79 dolar seçenekleri vadır.



Udemy


Udemy

En son ücretsiz kurs tasarımı araçlarını kullanarak kendi online kursunuzu oluşturabilirsiniz. Dünyanın her yerinden milyonlarca öğrenciye Udemy sunucuları vasıtasıyla her an her cihazdan kurs verebiliyorsunuz. Kursunuzu kendiniz tanıtırsanız gelirin tamamı sizin, Udemy tanıtırsa %50’sini alıyor. Ücretsiz.



PayPal

PayPal

Dünyanın en sevilen ödeme ve ödeme alma yöntemi. Klişe ama doğru. Ve buton oluşturmak, javascript kodunu widgetlara kopyalayıp yapıştırmak ve satış yapmak çok kolay. Kredi ve banka kartlarını kabul ediyor ve fatura oluşturuyor. Online ödemelerden %2.9 + 0.30 dolar alınıyor.


Stripe

Stripe

Her boyutta internet şirketi için bir ödeme platformu. Geliştirici dostu API’lar kullanarak ödeme kabul edebilir, birden fazla abonelik oluşturabilir, satış yerleri oluşturabilirsiniz. Basit, şeffaf, anında ödemeli fiyatlandırma özelliğine sahip. Hiçbir ön ödeme, aylık ücret, iade bedeli, gizli ücret söz konusu değil. İşlem başına %2.9 + 0.30 dolar.


Web Seminerleri


Web Seminerleri
Güvenilir bir otoriteyseniz kurslarınızı sadece internette satmak değil, gerçek zamanlı olarak da gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Web seminerleri için birçok seçenek mevcut. Aşağıda bunların en iyilerinden birkaç tanesi var.


Blab

Blab

Google Hangouts’a çok benziyor ama sadece 4 kursiyere kadar izin var ve canlı yayına geçmek için en az bir katılımcı olması gerekiyor. Blab yayınları yalnızca Blab web sitesinden izlenebiliyor. Hangouts’un aksine, Blab’de kayıt tuşuna basarak semineri durdurmak mümkün. Ücretsiz.


Google Hangouts

Google Hangouts

Google’dan 10 katılımcıya izin veren, sohbet, ekran paylaşımı, Google +, Google Drive ve YouTube’la entegrasyon seçenekleri sunan ücretsiz bir canlı yayın eklentisi. Google + hesabı istiyor. Ücretsiz.


Webinar Jam

Webinar Jam

Sınırsız katılımcı, hedefli e-posta takipleri, YouTube’a otomatik yükleme, sohbetler için stüdyo kontrol merkezi, sorular, anketler, teklifler gibi seçenekler sunuyor. Yıllık 400-500 dolar arası.

Artık bazı harika araçların varlığını öğrendiğinize göre blogunuzdan para kazanmak sizin için eskisi kadar zor olmamalı.

PixPara 發表在 痞客邦 留言(2) 人氣()

_Halil_Caglar_

2017 - En Çok Para Kazandıran İşler - İnternetten Para Kazanma Yolları & Bilinmeyen Taktikleri - İş... https://t.co/YozHYj9Gdi
08-04 08:58

2017 – FARKLI PARA KAZANMA YOLLARI © - İnternetten Para Kazanma Yolları & Bilinmeyen Taktikleri - İş... https://t.co/MrgRenxMho
08-04 08:53

2017 En Çok Para Kazandıran İşler https://t.co/20BvOGg8zY #İnternetten Para Kazanma | Ek Gelir - Ek İş @_Halil_Caglar_ aracılığıyla
08-04 07:49

2017 – FARKLI PARA KAZANMA YOLLARI © https://t.co/Noohwj2Iwn #İnternetten Para Kazanma | Ek Gelir - Ek İş @_Halil_Caglar_ aracılığıyla
08-04 07:47

2017 – FARKLI PARA KAZANMA YOLLARI © https://t.co/3H0vhVbfGF #İnternettenParaKazanma|EkGelir-Ekİş
08-04 07:47

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım, tüm Türkiye'de demokrasi nöbeti tutan... https://t.co/4CtidWf7vh by @HizirKayaalp via #c0nvey
08-02 21:17

3 gün kaldı Öğrenci işi İzmir dizisi geliyor. İzleyelim izletelim. https://t.co/Sg9qicf9ru @izmirIiyizbiz by @kadirhanMT via #c0nvey
08-02 02:52

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

Adalet Bakanı @bybekirbozdag 24 TV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları... https://t.co/UU3Py7NEIt by @HizirKayaalp via #c0nvey
07-31 20:12

Ibrahimovic'in topla ilk buluşmasında attığı gol https://t.co/YknXIPIr06 by @feneristadam11 via #c0nvey
07-31 03:49

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

Twitter Retweet Arttırma Siteleri Twitter Takipçi Siteleri https://t.co/TcX9vKiVHV
07-29 22:52

İnternetten Para Kazanma Hakkında Herşey https://t.co/8FALhiJpcG
07-29 22:50

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

- 2017 - İNTERNETTEN MASRAFSIZ VE GARANTİLİ PARA KAZANMA YÖNTEMLERİ https://t.co/U5wdGBww6b @learnisttweets aracılığıyla
07-27 05:51

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

İnternetten Para Kazanmanın Kolay Yolları 2017 https://t.co/08UnxNTwws https://t.co/w9epkb7FUN
07-26 01:16

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

[caption id="attachment_45" align="alignnone" width="332"]Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler Türkçe/Ücretsiz Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler Türkçe/Ücretsiz[/caption]
 
Anketler düzenli bir şekilde e-mail olarak elinize ulaşsın.
 
Doldurduğunuz her anket için nakit para, hediye çekleri ve daha birçok farklı ödül kazanın.
 
Size tavsiye ettiğimiz anket siteleri sizden hiçbir ödeme talep etmeyecekler; burada gelir sağlayan yalnızca sizsiniz, onlar değil!
 
Ortalama Kazanç anketlerin uzunluğu ile orantılıdır. Genelde anket başına 3-12 TL arasında değişmektedir.
 
Tavsiye ettiğimiz tüm anket doldurma sitelerine kayıt olmanız durumunda, aylık kazanç beklentiniz 250-300 TL olmalıdır.
 
Kayıt sürecinin tamamlanması ve kazandığınız ücretin size ödenebilmesi için üye olduğunuz her anket şirketi için kayıt başvurunuzu mail adresinizden onaylamalısınız.
 
Anket siteleri tarafından sizden istenilen konularda fikirlerinizi belirtirken dürüst olmanız çok önemlidir. Eğer anketleri yanıtlarken rastgele ve tutarsız davranırsanız bir daha size anket göndermezler.
 
Unutmayın, size tavsiye etiğimiz anket siteleri binlerce büyük ve saygın marka için pazar araştırması yapmak için size anket başına para ödemeyi teklif ediyorlar. Eğer ciddi cevaplar verirseniz anketle para kazanma şansınız olur.
 
Anket şirketleri sizi uygun olan anketlerle buluşturabilmek için hakkınızda biraz bilgi istiyorlar. Sizden istenilen tüm ayrıntıları eksiksiz doldurmanız çok önemlidir. Eğer daha fazla anket almak istiyorsanız profil bilgileriniz eksiksiz olmalıdır.
 
  • Aşağıdaki şirketler hemen yeni üyeler bulmak istiyorlar.
 
  • TAVSİYE: Kazancınızı en üst seviyeye taşımak için tüm şirketlere kayıt olun. Böylece daha fazla anket doldurma şansınız olsun!
 
Kayıt aşamasında sizden ikamet ettiğiniz semtin posta kodu istenecektir.
Eğer bilmiyorsanız bu linkten http://www.selcukuni.edublogs.org bakabilirsiniz.
 
  • Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler
  • Not: Sitelere üye olurken mutlaka vermiş olduğumuz TR kayıt linkinden üye olmanız gerekiyor.
 
 
– Fikir Pazarı – 
 
– Toluna – 
 
– Talk Online Panel – 
 
– Global Test Market – 
 
 
– GFK – 
 
– IPSOS Interactive – 
 
– The Panel Station – 
 
  • Not: Günlük kayıt sınırı vardır. Eğer üyelik formu açılmıyorsa ertesi gün tekrar deneyiniz. Sınır genelde öğlen saatlerinde dolmuş oluyor. Anket başına en iyi ödeme teklif eden şirketlerden biridir. Mutlaka kayıt olmaya çalışın.
 
  • Önemli: Eğer anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız kayıt aşamasında veya sonradan sizden istenilen tüm bilgileri eksiksiz tamamlamanız lazım. Bunu atlamanız durumunda muhtemelen anket alamazsınız.
 
Bazı anket siteleri daha kayıt aşamasında kişisel bilgilerinizi isterken diğer bir kısmı sonradan istiyor. Anket şirketlerine kayıt olduktan sonra e-posta kutunuzu kontrol edin ve üyelik başvurunuzu onaylayın. Daha sonra hesabınıza giriş yaparak eksik olan profil bilginiz varsa en kısa zamanda tamamlayın.
 
Size tavsiye ettiğimiz anket siteleri birçok ülkede faaliyet gösteren yasal ve saygın şirketlerdir. Anketle para kazanmak isteyen herkes bu yasal ve ticari anket şirketlerine kayıt olmakta özgürdür.
 
Büyük şirketler müşterilerinin ürünleri ve hizmetleri hakkında neler düşündüklerini bilmek isterler. Sizin gibi tüketicilerin fikir ve görüşlerini almak için de internet üzerinde anketler yapan anket şirketleriyle çalışırlar.
 
Anket şirketleri kullanıcılarından hiç bir zaman para talep etmez. Tüm kontrol kullanıcıların elindedir ve kullanıcılar fikirlerini paylaştıkları için herhangi bir yükümlülük altına girmezler.
 
Evet, para kazandıran anket siteleri ek kazanç için idealdir. Fakat gerçekçi olmayan vaatlerde bulunan şahıslara şüpheyle yaklaşın.
 
Ücretli anketleri cep harçlığı kazanmak için kolay bir yöntem olarak görün.
 
Amacımız piyasadaki en güvenilir ve adil anket şirketlerini bulmak ve hepsini size ücretsiz olarak sunmaktır. Bizim için önemli olan tüketiciler ile pazar araştırma şirketlerini bir araya getirmektir.
 
Sırrımız oldukça basit. İnternet kullanıcıları anketle para kazanmak istiyorlar. Büyük vaatler vermiyoruz, ziyaretçilerimize dürüst bir şekilde beklentilerinin ne olması gerektiğini söylüyor ve onlara para kazandıran en iyi anket şirketlerini buluyoruz.
 
Bilgileriniz asla üçüncü kişilerle paylaşılmayacak.
 
Yalnızca seçtiğiniz anket şirketlerinden onay e-postaları ve yine sizin belirlediğiniz diğer para kazanma fırsatları ile ilgili e-postalar alacaksınız.
 
  • Bu bir dolandırıcılık mı?
 
Hayır, bu bir dolandırıcılık değil. Biz anket doldurarak para kazanmak isteyen herkesi gerçek anket şirketleri ile buluşturma hizmeti sağlarız. Biz ya da anket şirketleri sizden hiç bir zaman para talep etmeyiz. Her zaman tüm kontrol sizin elinizdedir ve herhangi bir mecburiyet altında değilsiniz. Biz yalnızca güvenilir piyasa araştırma şirketleriyle çalışmaktayız.
 
  • Bilgilerim güvende mi?
 
Evet, detaylarınız güvenlidir. Gizliliğimiz bu sayfada bulunan lider anket firmaları için çok önemlidir. Bilgileriniz üçüncü kişilerle sizin izniniz olmaksızın paylaşılmaz ve sadece üye olmayı seçtiğiniz anket şirketleri tarafından tutulur. Dilediğiniz zaman bu şirketlerden anket davetiyesi almayı bırakmakta özgürsünüz. Size tavsiye ettiğimiz tüm para kazandıran anket siteleri büyük ve saygın pazar araştırma şirketleridir.
 
  • Sözleşme yapmak gerekiyor mu?
 
Hayır. Bağlayıcı herhangi bir sözleşme yapmanıza gerek yoktur. Size önerdiğimiz herhangi bir anket şirketi ile hiç bir yasal yükümlülük altında kalmaksızın, dilediğiniz zaman üyeliğinizi sona erdirebilirsiniz. Size gelen e-posta davetiyelerinin en alt kısmında bulunan ‘Aboneliği iptal et’ linkine tıklayarak anket davetiyeleri almaktan vazgeçebilirsiniz.
 
Çoğu anket şirketine katılım için yaş sınırı 16’dır. Ancak bazı anket panelleri 14 yaş ve üzeri katılımcıları da kabul ederler.
 
  • Uyarı: Ülkemizde faaliyet göstermeyen ve sadece İngilizce hizmet veren anket doldurma siteleri, ikamet adresi Türkiye olan birine asla anket göndermez. Bunlara kayıt olmak için boşuna kendinizi yormayın. Eğer biri size bunun aksini söylüyorsa muhtemelen yalandır.
 
Anket siteleri profesyonel bir yazılım kullanırlar ve sizin hangi ülkeden hesap açtığınızı ip adresinizden hemen tespit edebilirler. Kısacası İngilizce araştırma şirketlerini kandırmanız mümkün değildir.

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

[caption id="attachment_236" align="alignnone" width="1314"]İnternetten Para Kazanmanın Kolay Yolları 2017 İnternetten para kazanma teknikleri[/caption]

Bu yazımızda internetten para kazanmak istiyorum diyenler için en basit para kazanma yöntemlerinden bahsedeceğiz.

 

Facebook’ta oyun oynuyorak para kazanmak

 

[caption id="attachment_241" align="alignnone" width="1438"]Facebook’ta oyun oynuyorak para kazanmak Facebook’ta oyun oynuyorak para kazanmak[/caption]

Sosyal ağlar içerisinde en popüler olan Facebook’tan para kazanmak isteyenler oyun oynayarak ve diğer paylaşım yöntemleri sayesinde internetten para kazanabilir. Facebook’tan oyun oynuyor ak para kazanmak istiyor iseniz popüler Facebook oyunlarından birini üye olarak, oyundaki karakterinizin seviyesini arttırmaya başlayabilirsiniz. Eğer Facebook’ta beğeni ve paylaşım yaparak para kazanmak istiyor iseniz bir sayfa, grup, veya popüler bir hesap açarak beğeni sayınızı arttırmanız gerekmektedir. Daha sonra bu popüler sayfada reklam satarak veya Facebook sayfasını satarak internetten para kazanabilirsiniz. İnternetten para kazanma teknikleri arasında Facebook’tan para kazanmak en popüler teklifler arasında yer almaktadır. 

 

 

Youtube sitesinde internetten para kazanmanın incelikleri







[caption id="attachment_246" align="alignnone" width="680"]Youtube sitesinde internetten para kazanmanın incelikleri Youtube sitesinde internetten para kazanmanın incelikleri[/caption]





Sosyal ağlar haricinde internette video paylaşım yaparak para kazanmak istiyor iseniz ihtiyacınız olan tek şey bir Gmail hesabı ve internet bağlantısıdır.Gmail hesabınız ile YouTube’da video paylaşarak para kazanmaya başlabilirsiniz en çok para kazandıran video sitesi YouTube dur. YouTube’dan para kazanmak istiyor iseniz en önemli teknik bir YouTube kanalı açarak paylaşım yapmaktır. YouTube’da paylaşacağınız videoların, video kalitesi hd veya full hd olması da gerekmemektedir. YouTube’dan para kazanmanın en önemli tekniği paylaşacağınız videoların milyonlar tarafından izlenmesidir. Bazen bir bebek gülümsemesi, bazen evcil hayvan videoları, bazen ise classic bir şarkıya ait video milyonlar tarafından izlenebilmektedir. Ne kadar çok izlenme sayısı olursa o kadar çok para kazanırsınız. Youtube İle Para Kazanmak isimli yazılarımızda ayrıntılı teknikler anlatılmaktadır.











Anket doldurarak internetten para kazanma teknikleri















[caption id="attachment_251" align="alignnone" width="510"]Anket doldurarak internetten para kazanma teknikleri Anket doldurarak internetten para kazanma teknikleri[/caption]









2016 ve 2017 yıllarında en popüler internetten para kazanmak teknikleri arasında bulunan anket siteleri yüzlerce kişiye para kazandırmaya devam ediyor. Şu an itibariyle ülkemizde bu sitelerden çok sayıda bulunmasa da yabancı anket doldurma siteleri, kullanıcıların doldurmuş olduğu anket başına ödeme yaparak para kazanmalarına yardımcı olmaktadırlar sizde anket doldurma sitelerinden birine üye olarak evinizde ister tek başınıza ister aile birilerinizde birlikte anket doldurarak internetten para kazanabilirsiniz. Anket Doldurma Siteleri, Anket doldurarak para kazanma isimli yazılarımızı okuyabilirsiniz.










Satış ortaklığı ile internetten para kazanma tekniği nedir









[caption id="attachment_256" align="alignnone" width="400"]Satış ortaklığı ile internetten para kazanma tekniği nedir Satış ortaklığı ile internetten para kazanma tekniği nedir[/caption]






Satış ortaklığı e-ticaret sektöründe son yıllarda oldukça popüler olan bir para kazanma tekniğidir. Satış ortaklığı sayesinde herhangi bir ürün üretmeden ticaret ile uğraşmadan, paketleme kargo gibi işler ile uğraşmak zorunda kalmadan ticaret yapabilir ve internetten para kazanabilirsiniz. Üstelik günümüzde satış ortaklığı veren yüzlerce internet sitesi bulunmaktadır. Bu internet sitelerinin para kazandırma mantığı satılan ürün başınadır.









Web sitesi editörlüğü yaparak internetten para kazanma teknikleri nedir










[caption id="attachment_261" align="alignnone" width="1956"]Web sitesi editörlüğü yaparak internetten para kazanma teknikleri nedir Web sitesi editörlüğü yaparak internetten para kazanma teknikleri nedir[/caption]




 



Günümüzde en popüler internet yazılımı olan wordpres isimli hazır yazılımı kullanmayı öğrenerek internet ortamında editörlük yapabilir, ve en kolay internetten para kazanma tekniği sayesinde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca wep sitesi editörlüğü haricinde, makale yazarak da internetten para kazanabilirsiniz.









E-ticaret ile internetten para kazanma teknikleri











[caption id="attachment_265" align="alignnone" width="1180"]E-ticaret ile internetten para kazanma teknikleri E-ticaret ile internetten para kazanma teknikleri[/caption]

 




Günümüzde internetten en çok para kazandıran sektör ve ticaret sektörüdür. Sahibinden, en 11, Gittigidiyor, sanal pazar gibi internet sitelerinde hesap açarak ürün satışı yapabilir bu sayede internetten kolay şekilde para kazanabilirsiniz. Üstelik internetten ticaret yaparak para kazanmak için bir e ticaret sitenizin de bulunması gerekmektedir. İnternetten nasıl para kazanabilirim,  İnternetten Para Kazanma Teknikleri,  internetten çok para kazanmak isimli yazılarımızı da okuyabilirsiniz.









Sosyal paylaşımlar yaparak internetten para kazanmak







facebook-ile-para-kazanmak





Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımlar yaparak, beğeni toplayarak para kazanmanız mümkündür. Bu sistem genelde satış ortaklığı sistemi ile paralel olarak çalışmaktadır. Sizde internet üzerinden hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.



PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

_Halil_Caglar_

İnternet Sitesi Olmadan Para Kazanabilirsiniz (2017) https://t.co/j85rLsYqII https://t.co/30yCGy2mDJ
07-24 05:37

(Yıl Olmuş 2017) İnternet Üzerinden Para Kazanmak – İnternet Üzerinden Para Nasıl… https://t.co/uHXlsfygs3 https://t.co/wm60pfPTmo
07-24 04:58

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Close

您尚未登入,將以訪客身份留言。亦可以上方服務帳號登入留言

請輸入暱稱 ( 最多顯示 6 個中文字元 )

請輸入標題 ( 最多顯示 9 個中文字元 )

請輸入內容 ( 最多 140 個中文字元 )

reload

請輸入左方認證碼:

看不懂,換張圖

請輸入驗證碼