[caption id="attachment_221" align="alignnone" width="442"]İnternet Sitesi Olmadan Para Kazanabilirsiniz. İnternet Sitesi Olmadan Para Kazanabilirsiniz.[/caption]



İnternet Sitesi Olmadan Qassa Pazarlama



 



İnternet sitesi olmadan Qassa pazarlama yapabilirsiniz. Qassa Pazarlama oldukça kazançlı bir online para kazanma yoludur. Qassa pazarlamayı satış ortaklığı olarak çevirebiliriz. Anlaştığınız firmanın ürünlerini internet siteniz ya da yazıda anlatacağımız metotlar ile tanıtırsınız. Bu şekilde tanıtımını yaptığınız siteye trafik sağlarsınız. Sizin aracılığınız ile ana siteden alış veriş yapanların yaptıkları alış verişlerden belirli komisyonlar alırsınız. Komisyon oranları satılan ürüne göre değişiklik göstermektedir. Kimi ürünlerde %50’ye varan komisyonlar varken kimi ürünlerde komisyon oranları %2 seviyelerinde olabilmektedir. Mesela satışını sağladığınız bir elektronik eşyadan %30 oranında komisyon alabilirsiniz. Ancak tatil turu satışı sağlarsanız alacağınız komisyon %6 seviyelerinde kalır.



 



Qassa pazarlama işlemleri genellikle kişilerin internet siteleri üzerinden olur. İnternet site sahibi kişi sitesi üzerinden anlaşmalı olduğu ürünlerin tanıtımını yapar. Böylece çektiği trafiği ana siteye yönlendirerek kazanç sağlar. Ancak internet siteniz olmadan da satış ortaklığı sitemine dahil olabilirsiniz.






  • Online Topluluklar




 



Online tartışma topluluklarına üye olarak ürün tanıtımınızı yapabilirsiniz. Ürün tanıtımının içine yerleştireceğiniz linkler ile ana siteye trafik sağlarsınız. Bu sayede kazanç elde edebilirsiniz. Mesela vücut geliştirme forumlarına üye olarak spor aletleri ve spor kıyafetleri pazarlaması yapabilirsiniz. Forumlarda link paylaşarak forum ziyaretçilerini ana siteye yönlendirirsiniz. Yalnız forum kurallarına dikkat edin. Bazı forum siteleri bu şekilde reklamlı linklere izin vermez. Bu durumlarda forumda bilgi paylaştıktan sonra ilgilenenlerin özel mesaj yolu ile size ulaşmasını isteyebilirsiniz. Bu şekilde linkleri paylaşarak satış ortaklığından gelir elde edersiniz.







  • Makale ve Blog Siteleri




 



İnternette tanıtımını yapacağınız ürünler ile ilgili makaleler yayınlamak da iyi bir pazarlama tekniğidir. Makale içerisine yerleştireceğinizi ana firma linkleri ile trafik sağlarsınız. Satacağınız ürün ile ilgili makaleler yayınlayan sitelerde makalelerinizin yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Blogcu, blogger, milliyet blog gibi sitelerde blog yazıları yayınlayarak trafik sağlayabilirsiniz. Blog kurallarına dikkat edin ve çok sık reklam linkli yazılar paylaşmamaya çalışın. Bu durum ban yemenize neden olabilir.



 



Online para kazanma yolları ile iş fikirleri sunmaya devam edeceğiz. Sitemizdeki diğer internetten para kazanma yollarını da inceleyerek çeşitli alternatiflere ulaşabilirsiniz.


arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()