Backlink Satarak Para Kazanma



BACKLİNK NEDİR?

backlink satarak para kazanma Backlink satmak internetten para kazanma çerçevesinde ele alırsak aslında çok farklı bir kategoride sergilemek gerekir ama biz ticaretine bakarak para kazanacağız. Backlink, herhangi bir sitenin başka bir siteye vermiş olduğu link veya bağlantı olarak adlandırılabilir, eğer kaliteli bir sitede sizin sitenizin linki olursa bu arama sonuçlarında sizin sitenizin daha üst sıralara çıkmasına sebep olur ve bir çok site sahipleri backlink satın alarak sitesinin değerini arttırır kendi sitemden örnek verecek olursam ben bir çok kez backlink paketi satın aldım ama bunu kendimin de yapabileceğimi öğrendiğim zaman çok geç olmuştu.

BACKLİNK NASIL SATILIR?

Kısaca bir örnek verecek olursak; bu yazının altına yorum atarken sizden web sitesi sormaktadır genel olarak web sitesi olmayan insanlar bu alanı boş bırakırlar eğer siz kendi sitenizi veya anlaştığınız bir kişinin site adresini yazarsanız o siteye backlink kazandırmış olursunuz ve bu çok önemli bir mevzudur.

Sadece yorum atarak backlink kazandıramazsınız backlink kazanmanın bir çok yolu mevcuttur eğer siz güzel bir şekilde hepsini yaparsanız güzel paralar kazanabilirsiniz.

 Backlink kazanabileceğiniz yöntemler şu şekildedir;
  • Blogspot gibi ücretsiz siteler açarak ve bu sitelerden link çıkışı yaparak. 
  • Yorum atarak backlink kazanabilirsiniz. 
  • Forumlarda konular açarak backlink kazanabilirsiniz. 
  • Sosyal medyada bir paylaşıma link vererek backlink kazanabilirsiniz. 
Ücretsiz backlink veren sitelere kayıt olarak ( bkz: http://smallseotools.com/backlink-makerhttp://turkcoder.tk/backlink/ )

BACKLİNK SATARAK NASIL PARA KAZANABİLİRİM?

Evet backlinkin ne olduğunu anladıysak ve nasıl yapıldığını öğrendiysek şimdi bu işten nasıl para kazanılır onu anlatalım. Webmaster forumlarında bu işlerden çok para kazanan insanlar var sizin ise yapmanız gereken tek şey bu satan insanların nasıl şekilde sattıkları ve ne kadar fiyata sattıklarını iyi takip edip piyasaya göre satış yapmanızdır.

https://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri.html şu adresteki paketleri inceleyerek nasıl satıldığını anlayabilirsiniz, bu kadar siteyi nerede bulacağım diyorsanız zaten size yukarıda verdiğim ücretsiz backlink veren sitelerde çok sağlam backlinkler mevcut onları satsanız yine para kazanırsınız.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(6) 人氣()