PAYPAL ALTERNATİFLERİ


Hepimizin bildiği üzere internetten para kazanma adına olmazsa olmaz aradığımız kriter haline gelen Paypal Türkiye de ki işlemlerini sonlandırıyor, durumu bilmeyenler paypalın anasayfasına girdiklerinde zaten anlayacaklar. Bu durumdan hepimiz rahatsızlık duyduk, yinede paypal ve benzeri işlem gören şirketlerin listesini çıkarıp size en yararlı olanları burada tanıtacağız, zaten bir çok şirket Paypalın yanında diğer işlemcilere de para göndermekteydi.

Vereceğimiz siteler de paypal gibi tüm işlemlerinizi kolayca yapabileceksiniz.



PAYTOO:
Paytoo


Paytoo Nedir
  • 2004 yılından beri aktiftir.
  • 200’den fazla ülkede kullanılabilir.
  • Yaş sınırı yoktur.
  • Telefonla ödeme yapılabilir.
  • Aylık veya yıllık ücret yoktur.
Mobil uygulaması vardır.


PAYTOO KREDİ KARTI OLARAK KULLANILABİLİR Mİ?

Paytoo’yu isterseniz kredi kartı olarak kullanabilirsiniz. 2 çeşidi vardır.

1. Sanal kredi kartı; Anında sanal kredi kartı çıkartabilirsiniz. Aylık veya yıllık kart ücreti yoktur. Mastercard altyapısını kullanır.

2. Plastik kredi kartı; Ev adresinize sipariş edebilirsiniz. Postanın evinize varması ülkenize göre değişir. Türkiye için 1 ayda gelir. Aylık veya yıllık kart ücreti yoktur. Mastercard altyapısını kullanır.

Paytoo Para Yatırma Seçenekleri:
  • Banka havalesi 
  • Paypal 
  • Ukash 
Paytoo Para Çekme Seçenekleri:
  • Banka havalesi 
  • Kredi kartı 
  • Sanal paytoo kredi kartı 
  • Plastik paytoo kredi kartı 
  • Referans sistemi: Paytoo’da Paypal’dan farklı olarak referans sistemi vardır. Sizin linkinizden üye olan herkesin işleminden %5 komisyon alırsınız. 

PAYEER: 
PAYEER 

Payeer Nedir

Payeer internetten para kazanma adı altında kazandığımız paraları barındırabileceğimiz bir internet bankasıdır. Payeer 2012’den beri aktif olan rus merkezli para transfer şirketidir. 200’den fazla ülkede kullanılabilir. En iyi yanı diğer para transfer sitelerine para atılabilir.(Paypal,payza,paytoo vs.)


Kısaca Payeer:
  • Yaş sınırı yoktur. 
  • 200’den fazla ülkede kullanılabilir. 
  • Diğer para transfer sitelerine para atılabilir. 
  • Para göndermek ücretsizdir. 
  • Dollar,euro,ruble ve bitcoin kullanılabilir. 
  • Kayıt olmak ücretsizdir. 
  • Hesap ücreti yoktur. 
PAYEER KREDİ KARTI OLARAK KULLANILABİLİR Mİ?

Evet payeer ön ödemeli kredi kartı vardır. Mastercard altyapısını kullanır. 2 çeşidi vardır sanal kart ve plastik kart. Plastik kart adrese istenir kargo ücreti 9 dolardır. Türkiye için 1 ayda gelir.

Payeer Para Yatırma Seçenekleri:
  • Bitcoin 
  • Payza 
  • Normal visa veya mastercad kredi kartları 
  • Mobile ödeme servisleri(belirli ülkeler için geçerli) 
  • Banka havalesi 
  • Okpay 
Payer Para Çekme Seçenekleri:
  • Banka havalesi 
  • PerfectMoney 
  • Okpay 
  • Visa veya Mastercard kredi kartları 

Payeer Referans Sistemi:

Payeer’in referans sistemi en iyisidir. Referansınızın referansından bile komisyon alırsınız.Toplam 6 seviye vardır.

Doğrudan referanslarınızdan 100 dolar altı için %10;100 dolar ve üstü için %11 komisyon alırsınız.




Yukarda gördüğünüz Tablodan referans komisyonlarını anlayabilirsiniz. Level 2,referansınızın referansı oluyor yani dolaylı referans ondan %5 alırsınız. Leveller böyle gider.



NETELLER NEDİR?
NETELLER NEDİR?

Neteller servisini daha önce duymuş olmanız gerek, çünkü bir çok internetten para kazanma adı altında ki sitelerde ödeme yöntemi bu site ile yapılmaktadır ve sizinde öğrenmeniz ve kullanmanız oldukça önemlidir.

Neteller servisi 10 yıldan fazla süredir kurumsal işletmelerin ve bireylerin alışverişlerini online ortamlarda çok daha güvenle ve hızlı bir şekilde yapmasına olanak sağlamıştır. Dünyanın en büyük bağımsız para ihraç firması olan firma 200’den fazla ülkede kullanılmaktadır.Neteller,Optimal Payments Limited tarafından yönetilmektedir ve 1999 yılından bu yana kendisini sürekli geliştirerek daha büyük kullanım ağına sahip olmayı amaçlamaktadır.Geleneksel ödeme yöntemlerine karşılık alternatif ödeme yöntemleri üzerine uzmanlaşmışlardır.Toplumun herkesiminden bireylerin kullandığı bu hizmet, pek çok farklı sektörde bulunan kuruluşlar tarafından da tercih edilmektedir. E-cüzdan ödeme yöntemlerinin başında gelen Neteller, kullanıcıların paralarını transfer ederken, kişisel bilgi, hesap limit ve hesap geçmişlerinin gizliliğini esas alır.Kesinlikle 3. Şahıslardan korunan tüm bu bilgilerin güvenliği Neteller bünyesinde özel olarak sağlanmaktadır.

NETELLER GÜVENİLİR Mİ?

Neteller, kullanıcılarına güvenlik ve gizlilik konusunda teminat vermektedir.Her türlü online satın alma işlemlerini özgürce herhangi bir endişe duymadan yapılabilmesi için teknolojik altyapısını güçlendirmiş, sektörün önde gelen kuruluşlarından destek almıştır. Uluslararası otoritelerin güvendiği FCA (Financial Conduct Authority) tarafından yetkilendirilerek, her türlü AB ve uluslararası kanun yükümlülüklerini yerine getirmiştir. Hesapların güvenliği, kişisel bilgilerin gizliliği şirketin varoluş amacıdır. Bu servis dünyanın pek çok noktasında güvenli ödeme sistemi ile alışveriş yapabilir, özgürce paranızı harcayabilirsiniz.Ödemeleriniz sırasında iki adımlı doğrulama yaparak, güvenliği en üst seviyeye taşır

NETELLER KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Neteller servisinden faydalanmak için öncelikle kayıt açmalısınız. Neteller anasayfasında bulunan ‘ücretsiz kayıt olun’ butonuna tıklayarak karşınıza gelecek olan formu doldurmalısınız.Formun eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulduğundan emin olduktan sonra sisteme kaydedin. Yalnızca birkaç dakika süren bu kayıt işleminden sonra hesabınıza para yatırabilirsiniz.

1. Neteller e-cüzdan:
En çok tercih edilen bu ödeme yöntemi için öncelikle kayıt olmalısınız.
Kayıt işleminden sonra e-cüzdanınıza para yüklemek için ATM kartınızı, yerel banka havalesini,uluslararası banka transferlerini,kredi kartlarınızı kullanabilirsiniz.
Para yatırma işleminizi gerçekleştirdikten sonra satın alma işlemlerinize başlayabilirsiniz.
İster bir satıcı sitesine ister online para gönderme, isterseniz de istediğiniz bir yerde bulunan ATM’den hesabınızdaki paraya erişme işlemlerini yapabilirsiniz.

2. Net+ Prepaid Mastercard:
En iyi ön ödeme yöntemlerinden biri olan bu yönteme, Neteller e-cüzdan ile ulaşabilirsiniz.
Dünyanın pek çok yerinde Mastercard satış noktalarında rahatça kullanabilir, ATM’lerden hesaplarında bulunan parayı anında çekebilirsiniz.
Hem şahsen alışveriş hem de online alışverişlerde inanılmaz bir kolaylık sağlayan bu yöntem aynı zamanda oldukça güvenlidir.

3. Neteller Para Transferi:
Bu yöntem ile online para göndermek oldukça hızlı ve güvenlidir.
Ücretsiz olan Neteller e-cüzdan ödeme hesabı ile yapılan bu para transfer işlemi, geleneksel para gönderme yöntemlerinin bir alternatifi olarak tercih edilmektedir.
Sitelere Para yatırma, çevrimiçi para transferi,çevrimiçi seyahat paralarını Transfer etme, Uluslararası para transferi gibi işlemler Neteller ile kolaylıkla yapılmaktadır.

NETELLER PARA YATIRMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Bildiğiniz üzere internetten para kazanma olayı gibi internete para yatırma olayı da var o yüzden anlatalım dedik. Neteller hesabınıza girdikten sonra ‘Para yatırma’ işlemini seçtiğinizde karşınıza çıkan seçenekler aracılığı ile sizin bölgenizde bulunan alternatifleri görebilirsiniz.Her bir alternatif üzerinde görebileceğiniz maliyetlere dikkat etmenizi öneririz.Bütçenize en uygun olanı tercih ederek e-cüzdan hesabınıza para aktarabilirsiniz. Neteller hesabınıza yatırdığınız parayı, hızlı ve kişisel bilgilerinizi koruyacak şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.Dünyanın pek çok noktasında bulunan ve neteller servisi ile ödeme kabul satıcı sitelerine yapılan ödemelere ek olarak,transfer ücreti bulunmamaktadır.Bazı banka ve para yatırma işlemleri kulanıldığı takdirde komisyon kesilmektedir.Kullanıcıların bu kesintilere dikkat etmesi önerilir.

NETELLER PARA ÇEKME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Bu işleme başlamadan önce, Neteller hesabınızı ücretsiz olarak doğrulamanız gerekmektedir. Farklı işlem süreleri ve ücretleri sitenin anasayfasında ayrıntıları ile açıklanmaktadır. Net+ Prepaid Mastercard, Neteller e-cüzdana bağlı bir ön ödeme yöntemidir. ATM’lerden anında para çekebileceğiniz gibi klasik POS cihazlarını kullanarak şahsen de alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.Bu işlemler sırasında hesabınızda bazı kesintiler olabilir;

  • ATM’den para çekim işlemi sırasında 4 euro’ya karşılık gelen bir kesinti uygulanmaktadır. 
  • Alışveriş sırasında POS cihazları kullanılırken herhangi bir ek ücret ödenmemektedir. 
  • Kartınız için seçtiğiniz para biriminden farklı bir birimde harcama gerçekleştiriyorsanız, %2.95 döviz kuru ücreti alınmaktadır. 
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()