close

İnternetten Para Kazanma Yalanı ve Doğruları 


Online alışverişte, forumlardaki tavsiyelerde ve daha farklı alanlarda güvensizlik hissine kapılmış olmalısınız. Öyle ki netten para kazanmaya dair sunulan bilgiler ve bunlar arasındaki tutarsızlık da insanların iyi bir gelir elde edebilecekleri kapıları kendileri için sonlandırmalarına neden olmuştur. Bu nedenle bizler internetten para kazanma yalanı ve tabi ki doğruları üzerine aydınlatıcı bir içerikle karşınızdayız.

Netten Para Kazanmaya Dair Yalanlar
Her yerde, her sektörde sahtekar vardır. İnternette de bnların olmadığını söylemek ahmaklık olur. Bazı kişiler internetten para kazandırdığı iddia edilen yöntemlerle paranızı almak isterler. Bu kişiler umut tacirleridir. Beslendikleri şeyde insanların güzel hayalleridir. Para kazanma olayı herkes için bir ihtiyaçtır ve herkes bu ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak ister. Bu nedenle umut tacirlerinin netten para kazanma sektörü içerisinde sayıca çok olduklarını söyleyebiliriz.

Neye dikkat etmek gerekir?
Dikkat edeceklerimizi saydığımızda kimlerin yalan söyleyip, söylemediğini de kolaylıkla anlayabilirsiniz.

  • İnternetten para kazanma yöntemleri insanı birden zengin yapmaz. Bu asla doğru değildir. Aylık 5 bin lira veya 10 bin lira kazanabilirsiniz. Ancak bunu netten para kazanma yöntemlerine başladığınız ilk gün, ilk ay veya iki ay içerisinde yapacağınızı iddia edenlere asla güvenmeyiniz.
  • Netten para kazanmak için bilgiye gerek yo gibi sözler de yalandır. İnternetten para kazanma yalanı hususunda en çok sarf edilen sözde budur. “Asla bilgi sahibi olmanıza gerek yok! Asla…” Bu tamamen aldatıcı bir şeydir. Eğer okumayı ve yazmayı seven biri değilseniz netten para kazanamazsınız. Çünkü rekabetin en fazla olduğu nette bir şeyler yapabilmek için pazarlamaya ihtiyacınız olacak. Online pazarlamayı öğrenmeden internette başarılı olabilmek ve aylık 5 bin gibi gelire sahip olmak mümkün değildir.
  • Sizlere öyle yöntemlerden bahsederler ki, oturduğunuz yerden para kazanabileceğinizi iddia ederler. Hiçbir zahmete girmeden, sıkıntı çekmeden, yan gel yat Osman tarzında bir para kazanma yöntemi söylerler. Bunlar asla doğru değildir. İnternetten para kazanmaya dair uydurulmuş gerçeklerdir.
  • Online para kazanma yöntemleri içerisinde muhakkak güvenebileceğiniz sistemler şunlardır: Satış ortaklığı, içerik yazarlığı, Adsense ve banner reklam gelirleri, Tanıtım yazısı üzerinden sağlanacak gelirler, webmasterlık, sosyal medya uzmanlığı ve benim burada sizlere aktarmaya çalıştığım yöntemlerin hepsi… Ancak sizler için derlediğim yöntemler üzerinden kazanç elde edebilmeniz için SEO, içerik pazarlama, Sosyal medya pazarlama, WordPress, Adwords gibi sistemleri sürekli öğrenmeye ve kullanmaya hevesli olmalısınız.
  • Diğer bir yalanda, asla para harcamadan gelir elde edilebileceğine dair söylemlerdir. Bu doğru olmaz. İnternet üzerinden para kazanabilmeniz için belli bir miktarda harcama yapmalısınız. İşinizi geliştirmek için kitaba vereceğiniz paralardan, site için harcayacaklarınız başarılı olmanız için gereklidir.

İnternetten para kazanma doğruları neler?
Sizler için en net kazanç sistemlerini yazmaya ve ayrıntılı şekilde açıklamaya çalışıyorum. Ne söylediysek, gerçek… Nedir bu gerçekler peki?

  • Bu işte başarılı olmak sabırla mümkündür. İşe başladığınız 3 ayda hiçbir gelir elde edemeyebilirsiniz. Ya da işi doğru yönlendirdiyseniz gelir elde edersiniz. Bu süreç içerisinde sabrınız tükenir ve her şeyi bırakırsınız.
  • Öğrenmek zor gelir. İnternetten pazarlamaya dair bilinmesi gerekenler sizi yorar. Özellikle sitenizle uğraşmak için çokça makale okumanız gerekir. Okuduklarınızı uygulamaya koyabilmeniz gerekir. Bunların sonunun gelmediğini görünce pes edebilirsiniz.
  • Sizden daha iyilerini gördükçe, bir şeyleri yanlış yaptığınıza dair kanaatleriniz inanca dönüşür. İnançlar da sizi yolunuzdan alır.
  • Tek başınıza bu işi yapmanın zorluğu altında ezilebilirsiniz. Sonunda bırakırsınız. Hiçbir arkadaşınız yardımcı olmaz. Çünkü işin meyvesini almak veya almamak arasında belirsizlik uçurum gibidir.
arrow
arrow

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()