Test Ederek Para Kazan


İnternetten para kazanmak artık hepimizde büyük heyecan uyandırıyor ve ilgimizi çekiyor. Aslında kısa zaman önce internetten para kazanma yolları fazla olmadığı için pek de iş tercih etme şansımız olmuyordu. Bazen internetten rahat bir şekilde para kazanmak adına sevmesek de zorla elimize geçirdiğimiz işe sımsıkı sarılır, evde boş vaktimizin hepsini o işe ayırarak küçük kazançlarla mutlu olurduk. Küçük kazançlar diyorum; çünkü bir ay sonunda gerçekten verdiğimiz emeğe, harcadığımız zamana, uzak kaldığımız sosyal hayatımıza kadar bir çok hobilerimiz, yapmaktan zevk aldığımız faaliyetlerden uzak kalmamıza sebep olduğu için küçük kazançlar diyorum.

Peki nasıl olacak. Artık günümüzde neredeyse her şey bilgisayar ve internet üzerinden yapıldığı için doğal olarak internette işleri yürütecek, siteleri test edecek, ürün testi yapabilecek bir çok kişiye de ihtiyaç hissedilir oldu. Dünya genelinde online oyun hazırlayan ve bu hazırladıkları oyunları satışa hazır bekleten bir çok firma var. Bu firmalar hazırladıkları oyunları piyasaya sürmeden önce test ettirmek isterler. Hem oyun oynanırken oluşan eksiklikleri tespit etmek ve varsa hataları gidermek adına farklı kişilerin görüşlerini alarak bütün eksiklikleri giderdikten sonra piyasaya sürmek isterler. Siz de başlangıç düzeyinde bir İngilizceye sahipseniz, 1-2 dolar verip bu firmaların sitelerine üye olarak; hem piyasaya yeni çıkacak olan oyunları ilk başta oynamak gibi bir fırsatı yakalayın hem de bu oyunları oynadığınız ve test ettiğiniz için karşılığında para kazanın.

Ayrıca www.uxservices.com/uxtesters/, sitesine hemen girip ücretsiz kayıt oluyorsunuz. Bu kayıt esnasında size sorular soruluyor. Sorulara cevap verdikten sonra size uygun bir ürünün test edilmesi gibi bir durum söz konusu olduğunda sizinle iletişime geçiliyor. Size verilen ürünü test ederek veya düşünceleriniz paylaşarak bunun karşılığında 50- 200 TL arası bir kazanç elde edebilirsiniz.

Son olarak internetten para kazanma yöntemleri arasında www.usertesting.com sitesini de sizlere tavsiye edebiliriz. Bu siteye giriş yapıp üye olduktan sonra, sizden istedikleri bir uygulama veya web sitesini ziyaret edip test ederek internetten para kazanabilirsiniz. Onların size sunmuş olduğu yönergelere dikkat ederek, bu siteleri veya uygulamaları test etmek karşılığında 10 dolarlık bir kazanç sizleri bekliyor.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()