Para Kazandıran Mobil Uygulamalar 

Günümüzde birçok kişi akıllı mobil cihazlar kullanmakta ve hatta cihazlarına birçok ücretli uygulamada indirmektedir. Fakat bunlar maddi olarak hiçbir getiri sağlamaz. Eğer sizde ek gelir elde etmek ve para kazanmak istiyorsanız ve sürekli olarak akıllı telefonunuzu kullanıyorsanız bazı uygulamalarla oldukça kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz.




Field Agent:
Field Agent:

Para kazandıran uygulamalar arasında en bilinen ve en çok kazandıran uygulamadır. Sadece IOS işletim sistemi tabanlı akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulamada yapmanız gereken bazı görevler bulunmaktadır. Bunun için saha temsilcisi oluyorsunuz. Uygulama size ne yapacağınızı nerelere gideceğinizi bildiriyor. AVM veya marketlerden bir şeyler almanızı isteyebiliyor. Ve verdiği görevi iki saat içinde bitirmenizi istiyor. Ayrıca her görev için 2 ve 12 dolar arası bir kazanç elde edebiliyorsunuz ve ödemeler paypal aracılığı ile gerçekleştiriliyor.



CheckPoints:
CheckPoints:

Bu uygulama hem IOS hem de Android işletim sistemi tabanlı telefonlarda kullanılabilen bir uygulamadır. Kazancınızı amazon.com adresinden harcayabiliyorsunuz ve uygulama market, kafe veya AVM gibi yerlerde kendinizi etiketlemenizi ve aldıklarınızın da fotoğraflarını çekmenizi istiyor ayrıca arkadaşlarınızın üye olmasını da sağlayarak para kazanabilirsiniz.



Wild Wallet:
Wild Wallet:

Hem Android işletim sistemi tabanlı hem de IOS işletim sistemi tabanlı telefonlarda kullanılabilen bir uygulamadır. Uygulama üzerinden video izleyerek para kazanabiliyorsunuz. Ayrıca uygulamada size önerilen oyunları indirerek de para kazanabilirsiniz. Ödemeler paypal üzerinden yapılıyor. Arzu ederseniz kazandığınız para belirli siteler üzerinden hediye çeki olarak da gönderilebiliyor.


EasyShift:
EasyShift:
Bu uygulama Android işletim sistemi ve IOS işletim sistemi telefonlarında kullanabilen para kazandırma uygulamalarından biridir. Ödemeler paypal üzerinden yapılır ve 48 saat içinde mutlaka ödemeniz gerçekleşmiş olur. Bu uygulamada yapmanız gereken aldığınız ürünlerin fotoğraflarını çekmek, sistem üzerinden fikrinizi belirtmek ve ürünlerin fiyatlarını yazmaktır. Ayrıca düzenli olarak yaptığınız sürece terfi atlayıp daha yüksek gelirli işler yapma fırsatı elde edebilirsiniz.


App Trailers:
Trailers:

Uygulamalarla ilgili tanıtım videolarını izleyerek para kazanacağınız bir sitedir. Hem Andoid hem de IOS işletim sistemi tabanlı telefonlarda kullanılabilir. Bu videolara yorum yazarak para kazanırsınız ve paypal üzerinden ödemeleriniz gerçekleşir. Her video için yarım sent ödenmektedir.


Gympact:
Gympact:

Özellikle spor yapanlar için oldukça iyi bir uygulamadır. Çünkü bu uygulama spor yaparken para kazanmanızı sağlıyor. Ayrıca hem Android hem de IOS işletim sistemi akılllı telefonlarınızdan kullanabilirsiniz. Ödemeler ise paypal üzerinden gerçekleştiriliyor ve yaptığınız spor süresine göre ücretler değişiyor.


Shopkick:
Shopkick:

Özellikle alışveriş tutkunları için oldukça iyi bir uygulamadır. Trendleri paylaşmak ve pazarlık yapmak size puan kazandıracaktır. Yaptığınız alışverişler sonucunda puan kazanırsınız ve kick toplarsınız. Topladığınız kicksler size para olarak geri dönmektedir. Ayrıca ödemeler paypal yoluyla gerçekleşir. Hem Android hem de IOS işletim sistemi tabanlı telefonlarınızdan ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulamadır.


Iconzoomer:
Iconzoomer:

Bu uygulamada size bazı görevler verilir. Görevleriniz fotoğraflarını çekmeniz istenir. Bunlar yediğiniz yemek, giydiğiniz ayakkabı, içtiğiniz herhangi bir içecek olabilir. Tek yapmanız gereken şey fotoğraf çekmektir.


Gigwalk:
Gigwalk:

Bu uygulamada fotoğraf çekerek para kazanabileceğiniz bir diğer uygulamadır. Paypal ile ödeme yapılır. IOS ve Android tabanlı telefonlarda kullanılabilen ücretsiz bir uygulamadır.

Phewtick:
Phewtick:

Bu uygulama da yeni kişilerle tanışıp buluşarak para kazanmanızı sağlamaktadır. Hem IOS işletim sistemi tabanlı hem de Android telefonlardan kullanılabilir.

Sizde bu para kazandıran 10 uygulama ile ek gelir kazanmak istiyorsanız içlerinden sizin için en uygun olanını seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()