Bitwalking İle Para Kazanma

Yürüdükçe Cüzdan Şişiren Uygulama: Bitwalking
Şu günlerde artık teknolojinin zirvelerini yaşamaktayız ve teknoloji bizlere her geçen gün, daha kolay para kazanma yöntemleri sunmakta. Bitwalking uygulaması sayesinde uygulama ile para kazanma fikrini okurken şaşıracaksınız ama evet artık teknoloji sizlere yürüyerek para kazanmak imkanını tanıyor. Uygulamanın ana fikri çok basit! Cep telefonunuza uygulamayı indiriyorsunuz. Uygulamayı açıp yürümeye başlıyorsunuz ve para kazanıyorsunuz. Şimdi daha fazla sizi bekletmeden detaylı anlatıma geçelim.


Bitwalking Nedir? Bitwalking ile Nasıl Para Kazanılır?

Bitwalking size yürümeniz karşılığında para kazandıran bir mobil uygulamadır. Yani bir telefon uygulamasıdır. Bitwalking uygulaması sayesinde, her 8 km yürümeniz karşılığında 1 dolar para kazanırsınız. Bu uygulama, zaten hergün şöyle veya böyle kat ettiğimiz mesafeyi bizlere her ay herhangi bir çaba sarf ettirmeden ek gelir imkanı sağlayan bir fırsat. Tabii mesleği yürümeye dayalı olan kişiler eminiz daha fazla para kazanacaklardır. Ne kadar kolay ve basit.. Yapmanız gereken tek şey telefona uygulamayı yükleyip oraya buraya yürümek. Bitwalking ile kazanılan para sanal para olsada bunlar gerçek para çevrilebiliniyor ve kazandığınız parayı normal para olarak harcayabiliyorsunuz.




Bitwalking’den kazandığınız parayı sanal döviz bürolarından gerçek dolar’a çevirtebiliyorsunuz. Buna alternatif olarakta direkt internet alışverişlerinize kullanabiliyorsunuz. Bu uygulamadan sonra çoğu ayakkabı markası Bitwalking ile kazanılan paraları gerçek para gibi kabul edip, müşterilerinin bu kazandıkları parayı indirim veya resmi bedel olarak kullanabileceklerini açıkladılar. Yani 50 dolarlık yürüyüş yapıp gidip 150tl’lik sevdiğiniz markadan ayakkabıyı hiç bir şekilde üstüne para vermeden, sadece yürüyerek kaznadığınız para ile satın alabilirsiniz. Sistem gayet güzel. Hem sağlıklı yaşamak için yürüyüş yapacak, hem de üzerine para kazanacaksınız.

Uygulamanın Web Sitesi
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()