İnternetten Para Kazanmada En Çok Yapılan Hatalar

Bir yandan internetten para kazanma konusunda çeşitli yollar deniyor, diğer yandan da hangi yöntemin gerçekten işe yarar kalıcı gelir sunacağını bilmiyorsanız aslında bu konuda bir veya daha fazla yanlış içerisindesiniz demektir. Çünkü para kazanma yolları arasında uyguladığınız yöntem her ne ise size belli aralıklarla para kazandırmalı ve geliştirmeye açık olmalıdır. Ancak bu şekilde düzenli ve artan gelir elde etme imkanına kavuşabilirsiniz.

Size bir sır vereyim mi? İnternetten ciddi şekilde para kazanan kişiler bile belli aralıklarla uyguladıkları yöntem ve strateji konusunda hata yaparlar! Peki bu kişiler nasıl olur da bu ciddi paraları kazanabiliyor sorusuna en güzel yanıt ise o kişilerin hatalarını farketmeleri ve hatalarını minimum seviyeye indirmeleridir. Hata oranları ne kadar düşerse o denli kazançlarının yükseleceklerini de iyi bilirler.

İnternetten Para Kazanan Kişilerin Kazanmayanlara Göre Farkları Nelerdir ?

İsterseniz en çok yapılan hatalara girmeden önce, bu işten düzenli ve yüksek gelir elde eden kişilerin, gelir elde edemeyenlere göre farklarını listeleyelim.

  1. Yaptıkları hataları farkederler ve bunu en makul ölçüde düzeltmek için çalışırlar,
  2. İnternetin çok büyük bir kazanç kaynağı olduğunu bildikleri için asla işe yaramayan bir yöntemi uygulamaya devam etmezler, yeni yöntemlerle işlerini geliştirirler,
  3. Farklı düşünürler veya farklı metodları öğrenmek için kişisel olarak kendilerini geliştirir ve yatırım yaparlar,
  4. Hata yapmaktan korkmazlar, denemenin en iyi tecrübe olduğunu bilirler (belli bilgileri dahilinde deneme yaparak tecrübe edinirler),
  5. Kazançlarının belli kısmını işini geliştirmek için harcamaktan çekinmezler, bilirler ki işine yapılan her yatırım daha da büyük kazanç demektir,
  6. Alakalı yani odaklı ziyaretçi kavramını çok iyi bilirler ve ona göre trafik teknikleri uygularlar,
  7. Bu işle ilgili herşeyden temelde olsa bilgiye sahip olurlar (WordPress site kurma, resim düzenleme veya video üretimi işleri gibi..),
  8. Düzenli çalışmak ve bahanelere sığınmamak en büyük artılarıdır, bu şekilde işlerini geliştireceklerini bilirler.
İnternetten Kazanç Sağlamada En Çok Yapılan Hatalar
Şimdi de genel olarak bu işlere giren kişilerin yaptığı hataları listeleyelim. Bu hatalar genelde internetten para kazanmaya mesafeli yaklaşmaya veya bu işi bırakmaya götüren hatalar olarak karşımıza çıkıyor.

Yanlış Yönlendirme:
Maalesef satış ortaklığı gibi kazanç yönteminin gelişmesiyle birlikte bu konuda kitap veya eğitim seti hazırlayan kişiler bu işe yeni başlayacak olan kişileri doğru yönlendirmiyor. Daha doğrusu yönlendiremiyor desek yanlış olmaz. Çünkü herkes bilir ki bir kişinin işi öğretebilmesi için çok iyi bilmesi gerekir. Kendisi iyi kazançlara sahip olamayan bir kişi karşı tarafa faydalı olamaz.

Yanlış Vaatler: Bu konuyu bir örnekle açıklayalım. Bu eğitim setini alıp 1 haftada 3000 lira kazanacaksın gibi tanıtımları olan sitelere itibar etmeyin. Bu tarz tanıtımları yapanlar size bu işi gerçekten öğretmeyi değil hayallerinizi satarlar. Çünkü herkes bilir ki yeni başlayan bir kişi tabi ki aynı hafta kazanmaya başlayabilir ama aynı hafta 3000 lira kazanamaz!

Odaklanma Sorunu: Genellikle yeni başlayan kişilerin hemen ve çok para kazanma isteğiyle hızlıca birden çok kazanç yöntemini aynı anda uygulamaya çalışması ile başarısız olmasıdır. Uygulayacağınız yöntemin sizin devamlı olarak üzerinde çalışabileceğiniz ve içinize sinen yöntemler olmasına özen gösterip, sürekli o yöntemi geliştirmek için çalışmanız odaklı olarak çalışma demektir ve yüksek başarı ile yüksek kazanç getirir.

Plansız Çalışma: Japonların o meşhur ilkesini hatırladınız mı? Kaizen ilkesi! Yani sürekli iyileştirme ve geliştirme anlamına geliyor. Bu sebeple Japonlar dünyanın teknoloji merkezlerinden biri ve refah oranları çok yüksek. Bunların hepsini o kaizen ilkesine borçlular. Planlı olarak çalışan ve işini geliştirmeye çalışan herkes o oranda kazançlarını katlar ve her şey kazanç anlamında otomatikleşmeye başlar. O yüzden tembelliğe yer yok işinizi kurmak için biraz gayret etmek gerekiyor, gerisi zaten kendiliğinden gelecek meraklanmayın.

Kendini Geliştirmeme: Anlaşılacağı üzere internet dinamik altyapıyla ilerlerken sizin uzun vadeli düşünmeniz ve buna uygun yeni yollarla işinizi desteklemeniz önemlidir. Bu kadar kazanıyorum yeter mantığı hatalı bir yaklaşımdır. Çünkü gün gelir o kazanç kaynağınızı da kaybedebilirsiniz.

En sık yapılan internetten para kazanma hatalarını listelemeye çalıştım. Genelde yeni başlayan kişilerin yaptığı bu hataları siz yapmayın. Doğru yönlendirmelerle kalıcı para kazanmanın keyfini çıkarın. Bu kalıcı yöntemlerin ne olduğu hakkında sorularınız var ise diğer yazılarımıza da göz atmanızı öneriyorum. İşe yarayan ve internetten devamlı para kazanabileceğiniz yöntemleri yazmaya gayret ediyoruz.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()