Napolyon ile Para Kazan

Anket doldurarak para kazanma sistemi tüm dünyada çok yaygın bir sistemdir. Ülkemizde anket sitelerinden güvenilir olan bir tanesi Napolyon.com sitesidir.

Anket doldurma siteleri prensip olarak popüler ve güncel konularda insanların görüş ve düşüncelerini ölçerek kaydeden ve talep halinde bazı firmalara bir bedel karşılığında pazarlayan bir sistemi benimsemiştir. Birçok anket doldurma sitesi vardır ve bunların tamamı katıldığınız anketler karşılığında ödeme yapacağını beyan eder fakat bunlardan sadece birkaçı ödeme yapar. Diğerleri ödeme istediğinizde ya bir bahane bulur ödeme yapmaz yada hesabınızı askıya alır. Napolyon güvenilir anket sitelerinden bir tanesidir ve ödemelerinizi zamanında ve eksiksiz yapar.

Nasıl Üye Olunur ?
Siteye üyelik referans sistemi ile gerçekleşmektedir. Bir link üzerinden üye olursunuz ve linkin sahibi arkadaşınızın grubunda yer alırsınız.

Nasıl Para Kazanılır ?
Referans linki yardımıyla üye olduktan sonra size küçük bikaç soru sorulur. Bu soruları yanıtlar ve ilk ''nap puan'' larınızı alırsınız. Daha sonra profil bilgilerinizi doğru ve eksiz doldurmanız istenir. Bu bilgileri doldurup profilinizi anketlere katılmaya hazır hale getirdiğinizde toplamda 9.000 nap puanınız birikmiş olacaktır. Bu puanlar size Napolyon'un hediyesidir. Başlangıç puanlarının yanında düzenli olarak oluşturulan çekiliş ve kampanyalardan da faydalanabilirsiniz.



Nap Puan Nedir ?
Nap Puan sistemin anket başına belirlediği değerdir ve her anketin değeri farklıdır. Mesela arabalarla ilgili bir ankete 250 Nap Puan verirken telefonlarla ilgili bir ankete 100 Nap Puan verir. Puanlar kasanızda birikir ve biriken puanlarınızı ister anlaşmalı markalardan alışveriş yaparken hediye çeki olarak kullanırsınız, istersenizde nakit para olarak talep edersiniz.

Nasıl Puan Kazanırım ?
Sistemin sizin için gönderdiği anketleri doldurup anında puan kazanabilirisiniz. Anketler genelde 2 dakikalık olur ve bir anketten 100 puan kazanırsınız. Bunun yanında arkadaşlarınızı da davet ederek üye olan kişi başına 300 Nap Puan kazanabilirsiniz. Uzun anketlerde bu puanlar 1000 hata 2000 puanı bulmaktadır ve uzun anketler bile sadece 15 dakika sürmektedir.

Anketlere Nasıl Katılırım ?
Profil bilgilerinizi doldururken yazdığınız özelliklerinize göre anketler belirlenir ve size bu anketler mail aracılığı ile gönderilir. Sadece mail yolu ile değil profilinizde anket bölümünde de bu anketler görülebilir ve anket süresi sona ermeden katılmanız gerekir. Napolyon sistemine düzenli olarak hergün girerseniz hem anketleri kaçırmamış olursunuz hemde hergün girdiğiniz için günlük 30 Nap Puan kazanırsınız.


Nap Puanlarımı Nasıl Harcayabilirim ?
Nap puanlarınızı ister anlaşmalı markalardan yapacağınız alışverişlerde indirim çeki olarak istersenizde nakit olarak kullanabilirsiniz. Nap Puan limitini aştığınız her ürünü anında Napolyon.com'dan talep edebilirsiniz. Hesabınızda toplamda 100.000 Nap Puan biriktiğinde 100 tl almaya hak kazanırsınız. Örnek indirim kuponu ve nakit çekim tablosu aşağıdadır.




ÖDEME KANITI:



arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()