Bumerang’tan Para kazan

Öncelikle Bumerang sistemi nedir? , size ne gibi faydası var? , Üyelik tipleri nelerdir? bunlara bakalım kısaca.

Bumerang sistemi Hürriyet’in webmasterlar için hit kaynağı , kazanç kaynağı olarak açtığı ve faaliyetini uzun süredir sürdüren bir internet sitesidir. Web sitesi sahiplerine hit ve kazanç şeklinde dönüşü bulunan bu sistemde 3 farklı tip üyelik tipi mevcut. Bunlar; Platin , Altın ve Bronz üyelik.

Bronz üyeler; En alt kademe üyelik çeşididir. Hürlist’e kayıtları mevcuttur. Fakat bumerang’ın sistemi olan Yazarkafe’ye makale gönderemezler ve reklam yapamazlar. Eğer siteniz güncel değil ve tasarım olarak bir şey vaad etmiyorsa siteniz bu kategori altında kaydedilir.

Altın üyeler; Altın üyeler Yazarkafe’ye yazı göndermek dışında Platin üyelik’le birebir aynıdır. Bu üyelik türüne iki web sitem kayıt oldu. Gözlemlerime göre içerik ve tasarım konusundan herhangi biri eksikse bu üyelik tipine kayıt ediliyorsunuz.

Platin üyeler; Platin üyeler Bumerang sisteminin en üst kademe üyelik şeklidir. Yazarkafe’ye yazı gönderebilirler ve bu sayede sitelerine çok fazla hit çekebilirler. Bu şekilde kazançlar ve site otoritesi artar. Bu üyelik tipine üye olmak biraz zor, gerçekten profesyonel bir tasarım, uzun süreli emek ve özgün içerik gerekiyor. Bu üyelik tipinde kayda değer şeklinde para kazanmanız mümkün.

Bumerang’tan çok kazanmak için ne yapmalı

İnternet’teki uzun süreli tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki bu sistemden gerçekten para kazanmak istiyorsanız sitenize yatırım yapmış olmanız ve vaktinizi harcamış olmanız gerekiyor. Eğer kendi içeriğinizi oluşturuyor veya bir şekilde yazdırıyorsanız günlük olarak bir düzen oturtmalı ve istikrarlı bir şekilde devam etmelisiniz.

Hangi alanda web siteniz varsa ona ait özgün bir tema almalı veya yaptırmalısınız.

Not: Sitenizle ilgilenir ve ona değer verirseniz gerçekten kazanabilirsiniz.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()