Netlioo İle Para Kazan

Netlioo Nedir?
Netlioo.com bilinen markaların, alışveriş sitelerinin reklamlarını facebook, twitter, google+, linkedln, pinterest, tumblr gibi sosyal medya hesaplarımızda paylaştıkça bize para kazandıran yeni bir platformdur. Sosyal ağları aktif kullanan üyeleri ile kampanyaların duyurusunu yapan bu yeni platformda paylaşım ve beğeniler paraya dönüşüyor, markaların tanıtımı tüketicinin dilinden yapılıyor. Reklam verenlerin reklam karşılığı ödediği bütçe Netlioo tarafından üyelerine dağıtılmaktadır. Ve yaptığı reklamlara arkadaş tavsiyesi değeri katarak çok daha faydalı sonuçlara ulaşır.

2013'ün ikinci yarısında kurulan site henüz yeni olsa da bünyesinde bildiğimiz tam 160 markayı toplamış bile. Bu markalardan bazıları Yukardadır.


Netlioo İle İlgili Çıkan Haberler
www.aksam.com.tr
www.haberler.com
www.haber7.com
www.sondakika.com
www.iha.com.tr

Netlioo.com'dan Nasıl Kazanç Sağlarım?
Sitede 4 türlü kazanç yöntemi var:

1- Satış ortaklığı
2- Reklam paylaşımı
3- Alt üyelerden kazanç
4- Alışveriş yaparak indirim kazanmak


1- Satış Ortaklığı İle Para Kazanmak
Netlioo.com'un anlaşmalı olduğu sitelerde satılan ürünleri dükkanımıza ekleyerek satış ortağı olabiliriz. Gittigidiyor'da herhangi bir telefona, hepsiburada.com'da herhangi bir bilgisayara yada markafoni.com'da herhangi bir kıyafete veya çiçeksepeti.com'daki herhangi bir çiçeğe. 
Netlioo'da her üyenin kendine ait dükkanı mevcuttur. Üyeler dükkanına istediği gibi isim verip ürün ekleyerek tıpkı internetteki alışveriş siteleri gibi tasarlayabilirler. Ürün kategorize etme, sıralama, ürün arama vs. özellikler dükkanda mevcut olup daha da gelişmiş özellikler eklenmeye devam etmektedir.

Netlioo'nun anlaşmalı olduğu mağazalardan bazılarının bize kazandırdığı yüzdelikler ve nakit kazançlar aşağıda listelenmiştir.

  • Sağlık ve Güzellik................75 TL
  • Sağlık-Haberler...................63,5 TL
  • Equinox.............................37,8 TL
  • Booking.com......................32 TL
  • Fiba Emeklilik.....................31,4 TL
  • HideMyAss..........................26 TL
  • Geziko.com.........................16 TL
  • Otorento.com......................15 TL
  • Lezzetlihediye......................%15
  • Vestel.................................%10
  • Markafoni............................%8
  • Avansas...............................8 TL
  • Kiğılı....................................%7
  • Çiçeksepeti...........................%6,5
  • Ford....................................5 TL

2- Reklam Paylaşarak Para Kazanma
Netlioo.com'un para kazandıran ikinci yöntemi de bu bilinen markaların facebook, twitter, google+, linkedln, pinterest, tumblr hesabımızda reklamlarının paylaşılmasıdır. Yüzlerce markanın entegre olduğu sistemde her gün mutlaka birçok değişik reklamlar çıkmaktadır. 
Paylaştığımız reklamlar bize para kazandırdığı gibi eğer reklama tıklayarak ilgili siteye gidip alışveriş yapan olursa ekstra olarak alışveriş başına komisyon kazandırır ve bu komisyon bedeli netlioo hesabımızda birikir.

3- Alt Üye Sistemi İle Para Kazanma
Netlioo.com'da alt üyelerinizin alışverişlerinden yada reklam paylaşımlarından da para kazanmak mümkündür. Örneğin; alt üyelerimizden biri gittigidiyor, Türk hava yolları, çiçeksepeti, hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden ürün satın aldığında puan kazanır. Kazandığı bu puanın %80 ini kendisi alırken %20 si davetiyle geldiği üyeye, dağıtılır. Yani alt üyelerimizin kazançlarından %20 pay alırız. 

Toplamda elde edilen kazançlar Netlioo hesabımıza girdiğimiz banka hesap numaramıza transfer edilir.

4- Alışveriş yaparak para kazanma
Netlioo.com'a girdiğinizde bir çok tanınmış markayı göreceksiniz. İşte bu tanınmış markalardan birine netlioo.com'dan giriş yaparak alışveriş yaptığımızda belli bir miktar yüzdelik indirim kazanırız. En üstteki resimde de görüldüğü gibi her markanın yanında ne kadar indirim yaptığı belirtilmiştir. Yapılan bu indirimler bizim netlioo.com hesabımızda birikerek paraya dönüşmektedir.

Burada dikkat edilmesi gereken şey alışveriş yapacağımız siteye netlioo.com hesabımızdan doğru giriş yapmaktır. Eğer Netlioo'nun chrome eklentisini yüklersek netlioo hesabımıza girmeden de alışveriş yaptığımızda indirim hesabımıza yansır.

Markalara ait indirim kuponlarını ve kodlarını netlioo hesabınıza girdiğinizde görebilirsiniz. Bu kodlar size alışveriş sırasında direk olarak indirim sağlamaktadır. Aşağıda bazı markalara ait indirim kodları gösterilmiştir.

 Alışveriş yaparak para kazanma


Kazanç sisteminin çok güzel bir şekilde planlandığı ve bilinen onlarca markanın bir arada toplandığı Netlioo.com'a ücretsiz üye olarak siz de hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Hemen hemen her gün girdiğimiz facebook twitter hesabımızda zaten çeşitli videolar resimler paylaşmaktayız. Artık yaptığımız bu paylaşımları paraya çevirmenin vakti geldi. Hemen herkesin kulladığı hepsiburada.com, gittigidiyor.com, teknosa, bimeks, dominos pizza, adidas gibi mağazaların reklamlarını yaparak ek gelir elde edebiliriz.


ODEME KANITI


arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()