Yroo İle Para Kazan


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Yroo adli sistemi açıklayacağım. Bu sistem ile arkadaşlarınızı çağırarak e günlük girerek puan topluyorsunuz. 10.000 puan olduğunda ise Paypal hesabınıza $8 olarak çekebiliyorsunuz. Üye olmak için aşağıdaki linke tıklayın, Facebook, Twitter, Google+ ile üye olup sosyal ağlarda paylaşarak çevrenizdekileri davet edebilirsiniz.

Siteye kayıt olduktan sonra üst taraftaki "Friends" butonundan "Invite Friends" butonuna tıklıyoruz.




Daha sonra altta bulunan link sizin referans linkinizdir. O linki arkadaslarınızla facebook gruplarında vesaire yerlerde paylaşıp her kayıt olan kişiden 1 adet kutu kazanabilirsiniz.



Kazandığınız kutulardan puanlar elde edeceksiniz, üst kısımda bulunan "Rewards" katagorisinden "Treasures" butonuna basarak kazanmış olduğunuz kutuları açabilirsiniz.





Her kutudan en az 50 en fazla 100.000 puan çıkıyor tabi çoğunluklar 100-200 arası çıkıyor.Şahsen bana henüz 100.000 çıkmadı fakat 10.000 puan 3-4 kere çıktı.

10.000 Çıktığına dair kanıt ;




Bu puanları ise paraya çeviriyorsunuz.En az 10.000 puan çevirebiliyorsunuz ve bu size 8 $ olarak paypal hesabınıza gönderiliyor. Peki nasıl bu puanları çeviriyoruz ? Tekrardan "Rewards" katagorisinden bu sefer "Points" butonuna tıklıyoruz ve "REEDEM POINTS" diyoruz.



Daha sonra şöyle bir ekran karşınıza geliyor ;



Gördüğünüz gibi puanlara göre kaç dolara çevirebildiğiniz yazıyor , yeteri kadar puanınız olduğunda ne kadar puanınız varsa o butona tıklayıp açılan sayfada Paypal mail adresinizi ,İsim soy isminizi yazıyorsunuz ve ödemeniz 8-11 gün içinde yapılıyor. Bilen vardır bilmeyen vardır paylaşmak istedim. Aklınıza takılan birşey olursa yazabilirsiniz

Buyrun buda ödeme yapıldığına dair kanıt ;




Kolay gelsin..




arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()