Kazanabileceneğiz Bazı Sistem Ve Siteler 


İNTERNETTEN PARA KAZANABİLECEĞİNİZ SİTELER
İnternetten para kazanabileceğiniz belirli yöntemler ve bu yöntemleri yürüten belirli siteler vardır. Yazının devamını inceleyerek, bu yöntemlerin neler olduğunu, hangi sitelerde uygulandığını ve internetten kazanmış olduğunuz paraların ödemesini nasıl alabileceğinizi bulabilirsiniz.

PTC sistemi ve siteleri:
Paid to Click’in kısaltması olan PTC, tıklama başına ödeme sistemidir. Sistemin çalışma mantığı, reklamını yaptırmak isteyen üreticilerin reklam yayınlayan sitelere belirli bir ücret karşılığında reklamlarını yayınlatmaları ve reklamcının da ücretin bir kısmını alıp diğer kısmını reklamı tıklayan üyelere dağıtmasıdır.

PTC sistemi ile çalışan güncel ve ödeme yapan sitelerden bazıları:

1 – Clixgrand.com
2 – Crisbux.com,
3 – Coffeeclick.com,
4 – Yahoobux.com,
5 – Watchbux.com,
6 – Club–bux.com
7 – Bux-for-you.com
8 – Premiobux.com
9 – Twickerz.com
10 – Bux.to
11 – Paidclicks.ws
12 – Sebasbux.com

Bu sitelere üye olarak, her tıkladığınız reklam başına 0.01$, referansınız ile siteye kazandırdığınız her yeni üyenin tıklaması başına ise %100 kazanç oranı elde edersiniz.

PTS sistemi ve siteleri:
Paid to Sign up’ın kısaltması olan PTS‘nin Türkçe karşılığı, üyelik karşılığı ödemedir. Bux sitelerinde üye portföyünü genişletmek için reklam veren şirket ya da organizasyonların listesini bulabilir, bu sitelere üye olup para kazanabilirsiniz. Üyeliği gerçekleştirdiğinizde aldığınız aktivasyon mailini bux sitelerinin profilinizde belirleyeceği adrese gönderir ve ödemenizi alırsınız.

PTS sistemi ile çalışan güncel ve ödeme yapan sitelerden bazıları:

1 – Twickerz.com
2 – jillsclickcorner.com
3 – earnmoneyus.com
4 – focuswow.in

PTR sistemi ve siteleri:
Paid to Read’in kısaltması olan PTR, oku kazan ödeme sistemidir. Bu sistemde PTR sitelerine kayıt ettirmiş olduğunuz mail adresinize bir e-posta gelir. Genelde reklam ve tanıtım yazılarından oluşan bu mailin sonundaki linke tıkladığınızda açılan sayfada “paranız hesabınıza geçti” yazısı almadan sayfayı kapatmamanız gerekmektedir. PTR sisteminde dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır. Üye olduğunuz sitenin mutlaka Uluslararası üyeliğe açık olup olmadığına dikkat edin ve her zaman “International members” tanımı bulunan siteleri hedefleyin. Okuma başına yüksek ücret teklif eden sitelerden uzak durun.

PTR sistemi ile çalışan güncel ve ödeme yapan sitelerden bazıları:

1 – No-minimum.com
2 – hot-rods-ptr.com
3 – donkeymails.com
4 – Napolyon.com

PTSu sistemi ve siteleri:

Paid to Surf’ün kısaltması olan PTSu, sörf yap kazan sistemidir. İnternette sörf yaparak, video ve görsel paylaşarak, arama yaparak para kazanabileceğiniz bu sisteme dahil olmak için; üye olduğunuz PTSu sitelerinin size yüklettiği toolbar’dan arama yaparak, arama başına 0.02$ kazanabilirsiniz. Paylaştığınız video ve görsellere reklam koyarak, görüntüleyenler başına da para kazanabilirsiniz.

PTSu sistemi ile çalışan güncel ve ödeme yapan sitelerden bazıları:

1 – Bepaid.com
2 – Easyhits4u.com

Anket doldurarak para kazanmak:
İnternetten para kazanmaya başlayacaksanız, sizin için hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir yöntem olan anket doldurarak internetten para kazanma yöntemini tercih edebilirsiniz. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz yöntemlere benzeyen bu yöntemde de, mail kutunuza gelen anketleri doldururarak puan kazanır ve puanlarınızı paraya çevirebilirsiniz. Mailinize gelen anketler harici, önereceğimiz sitelerde surf yaparak da ek anketler doldurabilir puanlarınızı arttırabilirsiniz.

Anket siteleri:

1 – Opinion.com
2 – Kumpara.com
3 – Toluna.com
4 – Myiyo.com

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) ile para kazanmak:
Eğer kendi siteniz, blog’unuz varsa veya sosyal medyada takipçiniz çok ise bu yöntem size göre! Komisyonculuk olarak tabir edilebilecek bu yöntem, ürün satıcısı ile aranızdaki satış ortaklığıdır. Ürün sahibine para ödemesi yapmak zorunda olmadığınız satış ortaklığında, dilediğiniz kadar ürünün komisyoncusu olup, dünya çapında sattığınız ürünlerden komisyon alabilirsiniz.

Her ürünün ayrı ayrı bannerını/reklamını sitenize ekleyerek ya da sosyal platformlarda paylaşarak satıcı ile müşteri arasında köprü olur ve sizin bağlantınızdan her satın alma için belirli bir komisyon alırsınız.

Türkiye’de hizmet veren satış ortaklığı sitelerinden bazıları:

1 – google.com/ads
2 – mynet.com/ortaklik
3 – estore.com.tr
4 – gittigidiyor.com
5 – ideefixe.com
6 – kitapyurdu.com
7 – yalcinlar.com.tr

İnternetten para kazanmak, disiplinli ve prensipli çalışıldığında gerçekten çok kolay! Yukarıda açıkladığımız yöntemlerin çoğu PayPal ya da Alertpay ile çalışır. En başta da belirttiğimiz gibi ödeme alabilmek için mutlaka bir banka hesabınızın ve buna bağlı olan bir paypal ya da alertpay hesabınızın bulunması gerekmektedir. Önerilen sitelerden çoğu belirli bir alt ödeme limitine sahiptir. Örnek olarak 10$ ödeme limitine sahip bir bux sitesi, 10$ ve yukarısına ulaştığınız anda ödemenizi yapacaktır.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()