Tapporo İle Para Kazan


Tapporo para kazanma yöntemleri.

Bu program Winat9′a alternatif olarak içerikleri neredeyse aynı.

Kazanç alışkanlığımıza ve cebimize yararlı olacak gibi görünüyor. Öncelikle nedir bu TAPPORO nasıl kullanılır ne yapılır nasıl işler para nasıl kazanılır bir bakalım..

Tapporo ; Winat9′a benzeyebilir fakat IOS telefonlarda kullanılamamakta sadece Android işletim sistemi ile çalışan telefon ve cihazlarda çalışmaktadır. Tapporo’ya GPLAY (google play)’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Tapporo’yu GPlayden indirip kurulum bittikden sonra açıyoruz. Winat9 gibi kayıt ekranı gelecek herseyı dogru sırasına gore kayıt yapıyoruz. isim soy isim ve bir gmail hesabi istiyor bu hesabin paypal hesabi olmasina gerek yok yaşinizi ve cinsiyeti sectikten sonra devam ediyoruz.

Herşeyi tamamladıkdan sonra sıra geldi programı kullanmaya programın özelliği bazen video izleterek bazen üye ederek ve çoğunlukla Google playdan uygulama indirip kullandırarak kazandırıyor. 

Winat9 gibi her gün reklam 

beklemiyorsun uygulama anasayfasinda bulunan -Offers seceneğini secerek uygulama indirerek puan kazanabilir ( uygulamayi indirdikten sonra silebilirsiniz sorun cikmaz) diğer bir secenek -Videos ( video izleyerek puan topluyoruz videolar uzun o yuzden videoyu sonuna kadar izlemeye gerek yok para geldikten sonra kapatabilir başka bir hesap secebilirsiniz) -Invite seceneği var Facebook, twitter ve e-posta adreslerinizdeki kişilere duyuru yapiyor. Ben bunu kullanmiyorum kişisel listemdeki kişileri rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden.

Bir başka yol youtube video eklemek (1000 ORO)

Uygulamanın içindeki menülerin ekran görüntüsünü alın. Daha sonra ister bir ses kaydı ile istersenizde müzik ile beraber windows movie maker ile bir video klip hazırlayın. Video'ya uygulama ile ilgili bilgi veren yazılar ekleyin. Bunu google hesabınız ile youtube'a yükleyin. Videonun açıklamalar kısmına
aşağıdaki linkteki video gibi bir açıkmala yazın. Açıklamanın içine mutlaka davet kodunuzu ekleyin. Daha sonra bu videoyu buraya açıklamalar kısmına
aşağıdakine benzer bir şeyler yazın. Bu video size tam 1000 ORO kazandıracak.

My Tapporo Review . My invite code: "sizin davet kodunuzu ekleyin"


Eğer ugraşmak istemiyorsaniz ben size benim videomu vereyim siz onu indirin aynen kendi kodunuzu yazarak bile 1000 ORO yani 1$ aninda kazanabilirsiniz....

Bu videoyu aynen indirip aciklama ve başlik kismina kendi kodunuzu yazin
 

sonra http://www.facebook.com/tapporoapp bu tapporo nun facebook sayfasi oraya ingilizce olarak "This is my video I want to 1000 ORO." ve videonuzun linkini mesaj olarak gönderin. 1000 ORO hesabiniza gelecektir.

Programın kazandırma sistemi puan şeklinde.

5000 Puan = 5$ değerine geliyor ve paypala para çekmek için 5000 puan sınırınıaşmış olmanız gerekiyor bu 5$’ı 2 günde yapmanız ki bazen 1 günde yapmanız bile çok kolay. programlar 100 puan uzerınde bir puan verıyor. 5000 Puana ulaştiğinizda store kismindan paypal cash sekmesini secerek paramizi hesabimiza atabiliriz.

HOŞGELDİN 250 Puan Kodu

kodu kayit yabildiktan sonra size bir kod soruyor oraya bu kodu yazin referans kodudur 250 puan hesabiniza gelir.

Referans kodu her üyeye verilir ve bu kodu yeni üye olan birisi kayit olurken yazarsa sizlere 100 paun yazan yeni üyeye 250 puan gelir. Sizin kodunuzla üye olan kişi 1000 puana ulaştiğinda size 500 paun daha gelir. O yüzden sadece referans kodunuzu arkadaşlariniza vererek puan kazanabilirsiniz.

her türlü sorunuzu ve sorunu buradan cevaplayabilirim



ilk 5$ i aldim :) winat9 ile 20 gün ugraştim 2.55 oldu tapporo ile 1 günde bu paraya ulaşabilirsiniz ben tam olarak kullanmayi bilmediğim icin 1 hafta sürdü ama işin inceliklerini öğrenince 1 günde alirsiniz 5$. yapmaniz gereken uşenmemek sizlere yukarida anlattiğim yollari izleyin yeter.

http://www.tapporo.com/

arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()