FikirPazari İle Para Kazan



Fikir pazarı (Opinion World) Anket Doldurarak Para Kazanma

İngiltere merkezli fakat 36 ülkede faaliyet gösteren Opinnion World, 2013 itibarıyla Türkiye pazarına girdi. Türkiye deki adı Fikir Pazarı‘dır. İlk etapta Türk bir araştırma şirketi gibi görünebilir fakat merkezi İngilterede bulunan tecrübeli bir araştırma şirketidir. İlk olarak 2013 yılında Türkiyede izlerine görmeye bağladığımız Opinion world anket şirketi artık tam anlamıyla Türkiyede araştırma faaliyetlerine başlamış görünüyor.




Opinion world, Survey Sampling International, LLC iştirakidir. (Türkiyedeki adı Fikir Pazarı) Herkesin güvenle katılıp anket doldurarak para kazanabileceği büyük bir anket şirketidir. Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere bir çok ülkede çalışmaları bulunuyor.

Fikir Pazarı anket şirketiyle para kazanmak istiyorsanız kayıt olup anketleri doldurmanız yeterlidir. Paranızı doğrudan nakit olarak çekebilirsiniz. Türkiye’den katılan kullanıcılar mutlaka Türkiye sayfasından kaydolmaları gerekir. Aşağıdaki “Türkiye Kayıt Formu” yazan butona tıkladığınızda açılan sayfada sağdaki kayıt formunu kullanarak hızlı bir şekilde kaydolabilirsiniz.

Nasıl Üye Olurum?
Üye olduktan sonra profil bilgilerinizi doldurmanız gerekli. Diğer anket sitelerine göre istenen profil bilgileri daha kısa. Onaylanma süreci vs. yoktur hemen siteye üye olursunuz.

Fikir pazarında anketler sık sayılabilecek düzeyde. 5 Euro toplayınca hemen Paypal'a çekebiliyorsunuz. 5 Euro olması çok iyi oldukça düşük bir miktar. Bunun dışında çekilişlere katılarak ödüller de kazanabiliyorsunuz. Bağış yapmanızı sağlayacak siteler de mevcut

Fikir Pazarı Güvenilir mi?
Fikir pazarından daha önce ödeme aldım. Ödeme kanıtını aşağıda görebilirsiniz. Bu yüzden Fikir Pazarı güvenilirdir diyebilirim.




Fikirpazari.web.tr'ye üye olmak için
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()