Link Kısaltarak Para Kazan 


Öncelikle Bu sistemi sağlayan bir çok site var bunlardan birine üye olmanız gerekmektetir.

Sonra kısaltmak istediğiniz linkleri yukarda gördüğünüz gife benzer bir yöntemle kısaltıp yayınlamak istediğiniz yerde yayınlıyorsunuz
Bu kendi web siteniz olabiliceği gibi, forumlar, sosyal paylaşım siteleri, bloglar vb. olabilir. 

Linkin nerede olduğu önemli değildir önemli olan tıklanmasıdır. Biri gelip bu linke tıklayıp reklamı izledikten sonra ana linke ulaştığında size para kazandırır.

Link kısaltma siteleri genellikle 1K (1000 kişi) üzerinden değerlendirir ve her 1K için size belli bir teklif sunar. Ayrıca birçok site sizin aracılığınız ile üye olan kullanıcıların (Alt üye) kazandığı paradan da komisyon verir. Örneğin Link.tl adında bu tarz bir site size 1K açin 3,20 Tl ve alt üyelerinizden %20 komisyon verir. 5tl.in adında ki site ise size 1K için 5 TL ve alt üyelerinizden %20 komisyon verir. 

Bu sitelerin ödeme yöntemi genelde Paypal üzerinden olsa da bazı siteler banka hesabınıza da ödeme yapabiliyor. Her sitenin minimum ödeme tutarı vardır. Minimum ödeme tutarına ulaştığınızda paranızı hesabınıza çekebilirsiniz.

Dikkat Etmeniz Gereken Birkaç Şey
Eğer link kısaltarak para kazanma sisteminden para kazanmayı amaçlıyorsanız tavsiye edebileceğim birkaç şey var.


1. Bu tarz sitelerin birçoğu Facebook, Youtube gibi sosyal paylaşım sitelerinde spam olarak algılanıyor. Bu yüzden dikkat etmenizi öneririm.

2. Eğer web sitesi sahibiyseniz ve Sitenizde bu linki paylaşacaksanız ziyaretçileriniz biraz rahatsız olabilir. Bu reklamlar bir çok kişi için can sıkıcı olabilir. Bu yüzden kendi web sitelerimde bu sistemi kullanmamaktayım.

3.Üye olduğunuz siteyi iyi araştırın. Güven veren sitelere üye olmaya çalışın. Nadiren de olsa bazı sitelerin sayaçları düzgün çalışmayabilir ve tıklanma sayısını az yazabilir.

4.Üye olacağınız sitelerin şartlarına ve ücretlerine bakın.

KAYIT 
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()