close
PTC Nedir ? Ne Kadar Kazandırır ? 

Açılımı "Paid To Click" olan PTC kavramı, tıklama başına para kazanma ve bunun için kulşanışan yöntemi tanımlamak için kullanılır. Kısaca "Tıkla-Kazan" sistemi de diyebiliriz.

Bu sitelerin genel işleyişi bir referans aracılığıyla üye olmak (Pek çok sitede referanslı üyelik sizi daha avantajlı kılar) ve üyelik işleminin ardından sitenin size sunduğu imkanları sonuna kadar kullanmaktan ibarettir. Bütün bunlardan da öte kendi referans grubunuzu yaratmanız kazanma oranlarınızı sıçratacaktır. 

Bizim tavsiye ettiğimiz ya da güvenilir olduğunu duyduğunuz düşündüğünüz sitelere üye olarak PTC'ci olmaya başlayabilirsiniz. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra giriş yaptığınız sitede ilgili alanlara giderek kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu alanların adları siteden siteye değişir. "Surf Ads", "View Ads", "Earning Area", "Paid to Click", "Get Paid to Browse Ads", gibi. Girdiğiniz alanlarda kareşınıza çıkacak linkler için PTC siteler tıklama başına 0.01$ ile 0.001$ arasında değişen miktarlarda ödeme yaparlar.

PÜF NOKTALARI

Tıkladığınız linkler genel olarak yeni bir sayfada açılırlar ve başka sayfada açıldıktan sonra, yapılan işlemin başarılı sayılabilmesi için belirtilen süre kadar beklenmesi gerekir. Genel olarak "Your account has been credited", "Success" gib yazı ya da grafiklerle bu işlemin bittiği belirtilebileceği gibi, pek çok sitede de bunun yerine karşınıza çıkan rakamlarla onaylama yapmanız, ya da "close the window" uyarılarını tıklamanız beklenir. Ancak bu işlemi yaptıktan sonra hak ettiğiniz para hesabınıza geçmiş demektir.

Bir sayfa ile ilgili onay işleminiz bitmeden o sayfadan çıkmanız ya da başka bir sayfa açmanız işlemin yarım kalması ile sonuçlanır. Bu gibi durumlardan kaçınınız. PTC Siteler temel olarak "damlaya damlaya göl olur" felsefesi ile çalışır. Eğer sağlam bir ya da birden fazla siteyle çalışıyorsanız "Ki biz aksini önermeyeceğiz" ve gününüzün belirli miktarı internet başında geçiyorsa bu gerçekleşir. Gerçekten damlaya damlaya göl olabilir. "Ben hemen vurup kaçacaktım. Acil 1 Milyon dolara ihtiyacım var" diyorsanız doğru ganyan bayiine...

Yani "Tıkla-Kazan" yöntemiyle zararınız değil karınız olur. Asıl sorulması gereken soru "Bunca çabaya bu kadar para değer mi?" olabilir ama zaman ilerledikçe ve kişisel gayretlerinizle (Örneğin alt üyeler bulma yoluyla) bu soruyu olumlu cevaplama imkanınız artacaktır.

Bazı sitelerde reklam bannerlerinin altında para değeri değil, point değeri gösterir bu tür değerler size para kazandırmaz ancak size o sitede reklam verme olanağı sunar. Bu da size reklam tıklayan değil reklam tıklatan olma olanağı sağlar.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()