close

War Of Clicks ile Para Kazan

Yeni Nesil Gerçek Para Kazanma Sitesi

War Of Clicks sitesini diger PTC sitelerinden farkı nedir ?


War Of Clicks sitesinde, hem PTC sitelerinde olduğu gibi reklam izleyerek/tıklayarak para kazanırsınız, hem de bir çok başka yöntemle. Ama en önemlisi de, bütün bunları yaparken sıkıcı bir reklam izle modeli yerine, adeta kendinizi bir savaşın içinde hissedeceğiniz eğlenceli bir oyun oynadığınızı farkedersiniz. Çünkü sitenin teması ve sitedeki gerçek para uygulamasının yanı sıra mevcut olan Warcoins bir araya geldiğinde, ortaya çok ilginç bir para kazanma yöntemi çıkıyor. Oyun Oynayarak Para Kazanma gibi…

War Of Clicks sitesine üyelik tamamen ücretsizdir.

War Of Clicks, an itibariyle kullanıcı sayısı müthiş bir hızla artan ve her geçen gün daha da fazla kazandıran bir sitedir. Yani içiniz rahat, gönlünüz ferah olsun. Öncelikle dikkatinizi çekmek istediğim bazı önemli noktalar var

SINIRSIZ REKLAM IZLEME

Diğer bir çok sitenin aksine, War Of Clicks’de izleyebileceğiniz reklam sayısı SINIRSIZDIR. Yanlış okumadınız, 7/24 reklam izleyebilir, para ve Warcoins kazanabilirsiniz ki Warcoins zaten parayla eşdeğerdir çünkü Warcoins kullanarak size daha fazla para kazandıracak olan alt üyeler (referral) kiralarsınız. Alt üyeler, sizin benim gibi gerçek insanlardır, onları kiraladığınızda artık onların harcadığı bütün emeğin ve kazandıkları paranın belli bir yüzdesini siz alırsınız. Bu sitede her ne yapıyorsanız yapın, kardasınız. Hiç bir mouse aktiviteniz boşa gitmez.!

Sitede yukarıda View Ads bölümünü açtığınızda karşınıza çıkan reklamlara “Rush Hour” reklamları denir. Bu reklamlar tıklandıktan 5 dakika sonra geri açılır ve iki türlüdür.

Rush Hour


tanitim 1



Reklamlar üstteki gibi sol üstteki reklama dikkat ederseniz üzerinde 00.06:18 yazıyor geri sayım başlamış oluyor aynı reklama 6 dakika sonra tekrar tıklayabiliyoruz, bu yüzden sitede reklam hiç bir zaman eksik olmuyor..

Yine bir çok diğer sitenin aksine, burada para yatırarak diğer üyelerin önüne geçmek için Altın Üyelik, Bronz Üyelik gibi üyelikler yoktur, bu tarz üyelik sistemleri mevcut değildir. Fakat diğer üyelerin önüne geçebilmenizi sağlayacak olan şey, sizin sitedeki aktivitenizdir. Reklamlara tıkladıkça, LEVEL atlarsınız. Ulaşabileceğiniz en yüksek Level, 20. Leveldir. Kullanıcılar reklam izledikçe level atlıyorlar ki bu 20 levela kadar çıkıyor. (bence harika bir özellik)

Reklamlara Sınırsız Tıklayabiliyorsunuz

. (Kelimenin tam anlamıyla) Sistemde bir gerçek para bulunuyor, bir de alt üye almanıza ve çeşitli item almanıza yarayan WARCOIN kavramı var. Viev Ads bölümünde sürekli görünen reklamların 1 tanesi hariç hepsi warcoin kazandırıyor. O bir tanesi ise gerçek para kazandırıyor ve $ 0.002 değerinde olup, yanlış anlamadıysam saat başı sıfırlanıyor. Kısacası bu öyle bir siteki, çalıştıkça kazanıyorsunuz ve bunun sonu yok! LEVEL konusu çok önemli, çünkü level atladıkça reklam başına kazancınız artıyor, alabileceğiniz toplam altüyeye sayısı artıyor vs vs..

VIEW WARGRID

Rush Hour reklamlarına her tıkladığınızda rastgele ödül kazanma şansınız vardır. Yani normal reklamdan kazandığınızdan daha fazlasını kazanma ihtimaliniz her zaman vardır. Bu ödüller para, warcoin ya da item (çeşitli değerli eşyalar) olabilir. Bu eşyalardan biraz sonra bahsedeceğiz..


grid



Rush Hour reklamlarının yanı sıra View WarGrid bölümünü açtığınızda karşınıza bir çok PTC sitesinde var olan bir tür sayısal loto benzeri peteklerden oluşan bir örgü çıkar. Her bir petek bir reklamdır. WarGrid’deki reklamlara tıkladığınızda doğrudan para ya da warcoin kazanmazsınız. Milli Piyango’dan bilet almış gibi olursunuz, fakat bu bilet ciddi anlamda çıkma oranı yüksek bir bilettir. Yani War of Clicks grid sistemi diğer PTC

sitelerine benzemez. Şans oranı nispeten ciddi oranda yüksektir. $ 0.10’lık ödüller ya da warcoins kazanırsınız. Daha da önemlisi şu ki War of Clicks’deki sistemde, her hangi bir şey kazanmasanız dahi, reklamlara tıklamak size eninde sonunda kazandırıyor.

Buraya Dikkat;

Az önce bahsettiğim bütün o çeşitli kazanç yöntemleri ve sitedeki bütün aktiviteniz, LEVEL atlayınca otomatikmen yüzdesel olarak artar. Yani, Level 1 iken, ne kadar reklam izleseniz de çok fazla para kazanmadığınızı göreceksiniz. Fakat Level arttıkça, reklamlardan, ve alt üyelerden kazanma oranınız her seferinde daha da artıyor. Örnek verecek olursak, Level 1 iken bir reklamdan 5 Warcoins kazanırsınız, Level 5 iken reklam başına 10 Warcoins kazanırsınız. Ve Level atlamak ilk başlarda hiç te zor değildir, bir kaç saatte Level 4-5 olabilirsiniz. Ondan sonrası kolay… Bu arada 1 warcoin = 0.001$

Sol panelin altında;

Your total clicks , Toplam tıklamalarınızı gösteriyor
Your season clicks , Toplam sezon tıklamalarınız

Sezon Nedir ?

3 gün, 1 sezon olarak hesaplanır. Ya da daha doğrusu, 1 sezon 3 gündür. Sizin tıklama kazançlarınız anında hesabınıza geçse de, alt üyelerinizden (varsa) kazandığınız her şey işte bu 3 günün sonunda, yani sezon sonunda hesabınıza geçer. O yüzden telaş yapmayın ve boşa kürek çektiğinizi düşünmeyin.

Her level atladığınızda Warcoins alırsınız.


Tabi ki oyunun daha çok ayrıntısı var, fakat dediğim gibi sonraki yazılarımda daha derinlere ineceğim. Ama şimdilik sizin kafanıza takılan bir şey olursa çekinmeden yorum bölümünde belirtebilirsiniz. Size en kısa zamanda dönüş yaparım.

GÖREV VE ÖDÜL SİSTEMİ (TASKS/ACHIEVEMENTS)
TASKS ACHIEVEMENTS


Önceden tıklama yaptıkça levelinizin artacağından bahsetmiştik. Bunun yanısıra boş da tıklasanız, dolu da tıklasanız otomatik olarak çeşitli görevleri tamamlamış olursunuz ve karşılığında gün sonunda toplu halde warcoins kazanırsınız. Bu görevler nelerdir ?

Günlük olarak yapabileceğiniz 5 adet görev vardır. Oyun sayfanızın sol tarafındaki panelde “ Daily Tasks getirdiğiniz zaman bonus niteliğinde warcoins ödülleri kazanırsınız. Gün sonunda hesabınıza geçer. Bu görevler:

Divine Justice Of Power – Günlük 400 reklam izlerseniz bu görevi tamamlamış olursunuz. Ödül 1 warcoindir.

Greatest Impetus Ever Seen – 1 saat içinde 120 reklama tıklarsanız bu görevi ifa etmiş olursunuz. Ödül 2 warcoindir.

Assemble The Sacred Army – Günlük 50 farklı reklamı 3 kere tıkladığınızda bu görevi yerine getirmiş olursunuz. Ödül 3 warcoindir.

Get’em In Shackle – 40 farklı reklam izlerseniz bu görevi tamamlarsınız. Ödül 2 warcoindir.

The Lost Souls – 5 DR yaparsanız, yani 5 kişiyi referans linkinizle üye yaparsanız 99 warcoin alırsınız.

Aslında War of Clicks’te ne yaparsanız yapın, sürekli ödül alırsınız. Sistem daha çok tıklama aktivitesi ve ödül yöntemi üzerine kuruludur. Böylelikle hem kullanıcılar sürekli reklam izlemiş olurlar, hem de reklamcılar reklamlarının izlendiğinden emin bir şekilde siteye reklam vererek ne kadar doğru bir yatırım yaptıklarını düşünürler. Bu da teorik olarak sitenin ne kadar sağlam olduğunu ve ne kadar uzun süreli olabileceğine dair bize bir fikir veriyor.

ITEMS / EŞYALAR
degerli esyalar.items


Oyunda sahip olduğunuz warcoinler ile alabileceğiniz çeşitli itemler (eşyalar) bulunur. Her eşyanın karakteriniz için hayati öneme sahip bazı özellikleri vardır. Bu eşyaları aynı zamanda sitede tıklama yaparken ödül olarak kazanabilirsiniz. Tüm eşyaların kullanım süresi 30 günden 360 güne kadar uzatılabilir.

Şimdi ise eşyaların neler olduğunu bir bir inceleyelim..

Altta bütün EŞYA,ların listesi ve açıklamaları

Profitable Investment (Karlı Yatırım) – Bu eşyaya sahipken

Level 1 iseniz tüm referral (alt üye) kazançlarınız %1 oranında Level 2 iseniz %1.1 Level 3 iseniz %1.2 Level 4 iseniz %1.3 Level 5 iseniz %1.4 oranında artar.

İlk bakışta çok önemli değilmiş gibi görünse de, ref sayısı çok fazla olan kişiler için birebir çünkü sürümden kazanmış olursunuz. Yüzlerce refi olanlar için ideal.

Give Me More Cash (Bana Daha Çok Para Ver)
Yukarıda bahsettiğimiz $ 0.002 oranındaki PPC reklamlarının tekrar dolum süresi 30 dakika azalır. Sürekli bilgisayar başında olanlar için ideal. Bu reklamlar doldukça tıklama yapabilirler.

Chain Retailing (Zincirleme Satış)
Birazdan bahsedeceğimiz ref kiralama ile ilgili bir item. 120 dakikada bir varolan ucuz ve az sayıda ref alabilme hakkınız +2 oranında artar. Yine uzun süre bilgisayar başında olanlar için iyidir.

Wise Man’s Regular Choice (Bilge Adamın Değişmez Tercihi)
Direct Ref (Doğrudan alt üye) limitiniz +40 artar. Referans linki ile çok sayıda üye çekebilecek kullanıcılar için güzel bir eşya.

Wise Man’s Flawless Choice (Bilge Adamın Kusursuz Tercihi)
Direct Ref limiti +90 artar

Wise Man’s Perfect Choice (Bilge Adamın Mükemmel Tercihi)
Direct Ref limiti +200 artar.

EŞYA – Wise Man’s Ultimate Choice (Bilge Adamın Nihai Tercihi)
Direct Ref limiti +440 oranında artar.

No Queue For More (Artık Sıra Beklemek Yok)
120 dakika olan ucuz ref kiralama bekleme süresi 60 dakikaya düşer.

Regular Career Maker (Düzenli Kariyer Yapan)
Rented Ref (Kiralık alt üye) limiti +50 oranında artar.

Flawless Career Maker (Kusursuz Kariyer Yapan)
Rented Ref limiti +110 oranında artar.

Perfect Career Maker (Mükemmel Kariyer Yapan)
Rented Ref limiti +250 oranında artar.

Ultimate Career Maker (Nihari Kariyer Yapan)
Rented Ref limiti +500 oranında artar.

Alt Üye (Referal) Nasıl Kiralanır ?

referals


Alt üyeler gerçek kişilerdir. Ref alımı paket halindedir. İsterseniz kazandığınız parayla, isterseniz kazandığınız Warcoins ile, isterseniz de direk yatırım yaparak hesabınıza aktaracağınız gerçek parayla 30 günlük altüye kiralayabilirsiniz. Bunu yukarıda sağ Reference bölümünden Rent Referrals butonuna tıklayarak yapıyorsunuz.

Henüz fazla paranız yok ve boş durmasın değerlendiriym diyorsanız (ki en doğrusu budur) günlük olarak 2 satte bir size ucuz alt üye alma imkanı sunulur. Bu paket haricidir ve 2 saatte bir yalnızca 2 tane alınabilir. Soldaki panelde In queue yazan yerin sağ tarafında bir + işareti ve yanında 0/2 rakamlarını görürsünüz. İşte orada bir geri sayım aracı vardır ve her iki saatte 1 orası dolar ve + tıklarsınız, 2 alt üye karşınıza çıkar, işaretlersiniz. Sonra size sorar gerçek para mı, Warcoins ile mi almak istiyorsun diye, burada mantıklı olanı her zaman Warcoins ile almaktır refleri. Gerçek paraya mümkün mertebe dokunmamak lazım. Çünkü minimum 2 dolar olduğunda çekebilirsiniz parayı. Warcoins ise sürekli bu şekilde ref (alt üye) almak için kullanın.

Bahsettiğim gibi, ref kazançları 3 gün sonunda hesabınızda görünür. Aktif olmayan, tıklama yapmayan refler 3 gün sonunda hiç tıklama yapmamışlarsa ücretsiz olarak otomatikmen aktif üyelerle değiştirilir.Burasıda çok iyi refler 3 gün tıklamazsa otomatikmen yenileniyor..

  • 10 Referral ücreti : $2 ya da 2000 warcoin 
  • 20 Referral ücreti : $6 ya da 6000 warcoin
  • 25 Referral ücreti : $8 ya da 8000 warcoin 
  • 30 Referrals ücreti: $12 ya da 12000 warcoin
  • 40 Referrals ücreti: $20 ya da 20000 warcoin
  • 50 Referrals ücreti: $30 ya da 30000 warcoin
Gördüğünüz gibi her seferinde $2 ödeyip 10’ar tane ref kiralayabilirsiniz. Fakat her sezonda tek paket alma sınırlamasından dolayı hızlı gelişemezsiniz. Tek seferde 50 adet kiralamak isterseniz de çok sayıda refi tek seferde elde edersiniz ama bu seferde orantısız miktarda para harcamış olursunuz.

Burada dahiyane olan şu, öncelikle çok parası olan birisi gelip te bütün refleri süpüremiyor, bunu yapsa dahi bedelini ödüyor, yani daha pahalıya alıyor. Ayrıca böylelikle sürekli orada belirli bir ref havuzu kalıyor yani ref kiralama sıkıntısı yaşanmıyor. Bununla birlikte küçük bir paket aldığınızda çok ucuza alsanız dahi bu seferde onların arasından aktif olmayanları eleme, recycle(değiştirme) aşamasında çok para harcıyorsunuz. Hızlı gelişemiyorsunuz. Ucuza almış olmanız size aman aman bir avantaj sağlamıyor. Bu öyle bir denge ki, kazanmanın yolu çok açık ama biraz sabır gerektiriyor. Peki nedir bu sihirli yöntem. War of Clicks’de para kazanmanın en iyi yolu (minimum masrafla) alabileceğiniz kadar çok ref almak ve bir kaç sezon boyunca aktif olmayan refleri recycle yapmak. Bunu yaparken bir taraftan da 2. ref kiralama yönteminden faydalanmanız gerekir.

2. ref kiralama yöntemi her 120 dakikada bir toplam 2 adet olmak üzere sınırlandırılmış olan ucuz ref alma yöntemi. Bunu bir tür istihkak olarak düşünün. Bu reflere sayfanızın solundaki panelden “In queue” yazan yerden ulaşabilirsiniz


In queue


Her 120 dakikada bir burada bir geri sayım devreye girer ve bu geri sayım sonuçlandığında + işaretine tıklayarak toplam 2 adet ref alma hakkınız vardır. Buradan alacağınız ref ucuz olmakla birlikte (şu an 100 warcoin ya da $0.10) ref sayınızı arttırmak için harika bir yoldur. Çünkü paket olarak ref alımına da sezon limiti getirilmiş. Yani 1 sezon (3 gün) içerisinde yalnızca bir paket alabiliyorsunuz ama buradan her 120 dakikada bir ref alabiliyorsunuz. Ancak, her güzel şey gibi bunun da bir sınırı var. Yukarıda oyundaki her şeyin belirli bir havuzda toplandığından bahsetmiştik. Bu kural buradan alınacak refler için de geçerli. Yani evet her 120 dakikada bir toplam 2 hakkınız var ama elinizi çabuk tutmanız ve sürekli sayfayı yenilemeniz gerekir.

Minimum ödeme : $2

Ödemeler : Paypal, Payza ve Egopay




arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()