TRBUX İle Para Kazan


Site Adı: TrBux

Açıklama:

Birçok Kazanma Şekli Vardır.Bunlar;
Reklamlar, Offers, Grid, İzle Kazan, Website Surf.
Ayrıca Kiralanan Referanslar bottur.Buda Öyle o ogün tıklamış o tıklamamış derdine düşmenize gerek yok.Hergün Tıklıyorlar.

Tıklama Değerleri:

Min. günlük kazançlar: Standart 100% tıklama başına , Bronz 150% tıklama başına, Golden (0.15$), Gold 200% tıklama başına

Referans tıkı kazancı:
Standart üye Referans Tıklama başına referans 25% tıklama başına Bronz üye Referans 50% tıklama başına Gold üye Referans 100% tıklama başına

Reklam Sayısı:

Değişken

Minimum Ödeme Limiti:Her üye rütbesi için Minimum Ödeme 2$

Premium Özellikleri ve Ücretleri:

Standart Süresiz 0$

Bronz 365 gün 30$

Gold 365 gün 75$

SSS:

1
PTC ( Pay Per Click) yöntemi nedir ?
PTC ( Pay Per Click), Türkçe olarak çevirmek gerekirse “Tıklama başı kazanç” anlamına gelmektedir. Bir PTC sitesine üye olduktan sonra size gösterdikleri reklamlara tıklayarak, her tıkladığınız reklam için para kazanırsınız.

Örnekle açıklamak gerekirse reklamlarına tıkladığınız firmalar, PTC sitesine mesela 100 tıklama için 5$ verir. PTC sitesi ise size bu reklama tıklamanız için 0,01$ ücret önerir. Siz bu siteye tıklayarak 0,01$ kazanmış olursunuz. PTC sitesinin önceden belirlediği bir kazanca ulaşınca paranız size verilir. Sistem mantık olarak bu şekilde işlemektedir.

2
Bir Ay İçinde Nekadar Para Kazanabilirim?
PTC sitesi ile bir ay içinde 8-10$ kazanabilirsiniz. Evet bu rakam size az gelmiştir muhtemelen peki bir siteden 10$ kazanıyorsanız güvenilir 5 site bulduğunuzda aylık geliriniz 50$ olur.
Ben bu sistem sayesinde daha çok para kazanmak istiyorum diyorsanız eğer referans edinmelisiniz. Bu linke tıklayan bir kişi o siteye üye olursa, PTC sitesi belli bir miktarda size pay verir. Sizin referansınızla üye olan alt üyeniz her reklam linkine tıkladığı zaman sizde ufak miktarda pay alırsınız. Sizin referansınızla kayıt olan bir kişinin hiçbir kaybı söz konusu değildir.

Yine bir hesap yapalım. Sizin günlük 10 reklam linkine tıkladığınız bir PTC sitesinde 20 tane alt üyeniz var. Alt üyelerinizde günlük 5 reklam linkine tıklamaktadır. Siz her tıkladığınız reklam için 0,01$ alırken, her alt üyenizin tıkladığı reklam için 0,005$ kazanıyorsunuz.
Sizin aylık kazancınız; 0,01x10x30=3$ iken, Alt üyelerinizin kazancınız ise; 0,005x5x20x30=15$, yani toplamda bir PTC sitesinden aylık olarak 18$ kazanarak 5 PTC sitesinden aylık 90$ kazanabilirsiniz.

3
Günlük Ne kadar Zamanımı Ayırmam Gerekir?
Bir reklam 30 saniye sürse, 50×30=1500sn yani 25 dk yapmaktadır. Bir günde yaklaşık olarak sadece yarım saatinizi bu işe ayırarak para kazanmanız mümkündür.

4
PTS (“Paid to Signup” “Üye ol Kazan”)
Başlıktan da anlaşıldığı gibi bu tür bux sitelerinde üye olup kazanıyorsunuz.
Sistem şöyle işliyor;
Reklam veren sitesini bux sitesine veriyor bizde o sitelere üye oluyoruz ve e-postamıza bir e-posta geliyor üye olduktan sonra aktivasyon için, ondan sonra bu e-postayı bux sitesinin bize gösterdiği yere gönderiyoruz daha sonra üyeliğimizi onaylandıktan sonra hesabımıza sitenin verdiği ücret geliyor.

5
Yeni Başlayanlar İçin
Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar için bu yazıyı hazırladım.






1.Satın al: Bu bölümden kredi kartınız veya güncel bakiyeniz ile birçok seçeneklerde satın alma gerçekleştirebiliyorsunuz.





Tıkla kazan(PTC): Reklamlar bölümünde her gün tıkladığınız reklamalar gibi reklam vermek için kredi satın alıyorsunuz.

Website Surf: Surf bölümünde web sitenizin gezilebilmesi için ekstra kredi alabilme imkânına sahipsiniz. Aynı krediyi her gün 8 9 reklam gezerek kazanıyorsunuz.

Giriş Reklamı: Giriş bölümünde reklam vermenizi sağlıyor

Görevler(PTSU): Görev bölümünde kendi koşullarınızla diğer kullanıcılara görevler vermek için kredi satın alıyorsunuz.

Ana sayfa Backlink: Web masterlar için anasayfa baclink kredisi


2. Reklamlar: Günlük olarak kazanç sağlayabilmeniz için tıklamanız gereken reklamlar bu bölümde. Referaslarınızdan kazanç saglayabilmeniz için hergün tıklamanız gerekmektedir. Reklam süreleri kazanca göre degişmektedir.





3.Görevler: Bu bölüm Trbux.net ve diğer kullanıcıların belirli koşulları yerine getirerek, kazanç sağlayabildiği alandır. Dikkat edilmesi gereken konu koşulları tam olarak yerine getirmenizdir. Bu koşulları sağlayamazsanız göreviniz onaylanmaz ve kazanç sağlayamazsınız.










4. Offer: Bu bölümde TrPoint kazanarak dönüşümlerle kazanç sağlayabilirsiniz.







5.Oyunlar: Her gün 20 tıklama puanına sahip oluyorsunuz. İstediğiniz şekilde karelere tıklayarak hem puan kazanıyorsunuz hem de şansınıza bağlı olarak ödüller kazanıyorsunuz. Her ödülün oranı belirlenmiştir, tamimiyle kullanıcılara bağlıdır.






6.İzle: Bu bölümde videolar izleyerek offer bölümü gibi TrPoint kazanıyorsunuz buradaki puanlarınızla kazanç sağlayabilirsiniz.

7.Surf: Her gün 5 ile 9 arasında otomatik olarak site gezerek puan kazanabildiğiniz, bu puanları da web sitesine sahip kullanıcıların tekil ziyaretçilerini arttırmak amacı ile “Yeni Site Ekle” bölümünden gerekli bilgileri doldurarak, kazandığı kredileri web sitesinde kullanma imkanı sağlıyor . Puan kazanmak için “Kredi kazanmaya hazırmısın ? Surf'e Başla” basarak puan kazanabilirler






ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()