Neobux İle Para Kazan



Neobux.com nedir?

Neobux anında ödeme yapan bir tıkla-kazansitesidir.

Peki neden NEOBUX?

Çünkü oldukça yeni bir site olmasına rağmen hızlı ve güvenilir bir ödeme sistemi geliştiren neobux diğer ptc (tıkla-kazan) siteleri arasında sivrilmeyi başarmış bir site olarak karşımıza çıkmakta.

Neobux sayesinde tıklayıp görüntülediğiniz her reklam karşılığı size ödeme yapar. Bu ödeme, 0.001 dolar gibi çok küçük bir rakamdır. Ancak, eğer siz alt üye (referal / referans) bulabilirseniz, kazancınız çok daha artacaktır.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında ödemesidir.Yanlış duymadınız anında ödeme.

Gold üyelik için açıklama:

NeoBux diğer sitelere benzer olarak reklamlara tıklama başına 1 cent veriyor. Ama iş alt üyelerinizin yaptığı tıklamalara gelince aldığınız para 0,5 cent oluyor. Eğer golden üye olursanız ki bu ayrıcalıklı üye olmak anlamına geliyor bu sayede alt üyelerinizin kazançları da 1 cente yükseliyor. Bunun ücreti de yıllık 90$. Golden üyelik alarak kazancınızı ikiye katlamanız mümkün.

Standart üyeler için açıklama:

Neobux'ta günlük standart üyeler için 4 adet reklam çıkmaktadır. Siz, günde 4 reklama tıklayarak ve referans gösterdiğiniz her alt üye için extra para kazanmaya başlayacaksınız. Örnek sizin referans linkinizden 10 arkadaşınız neobux'a üye olsun onlarında günde 4 linke tıkladıklarını varsayarsak, sizin günlük kazancınız ($0.004 + 10 x $0.004 = 0.044) edecektir.

Peki nasıl referans bulacağım?

Bu aslında sizin biraz yaratacılığınıza kalmış bişey olsada neobux sitesi önceden bu durumu düşünmüş ve referans satın alma yada referans kiralama (rent) olayını geliştirmiştir.

Bu durumda ilk iki kiralama 20 dolar karşılığında (premiumlar için $20) 100 adet rented referals sahibi olacaksınız.100 adet referansınız da 1 ay sonunda yatırdığınız parayı fazlasıyla çıkaracaktır.
Not: Yeni sistem değişikliği yüzünden kazanç sağlamak için lütfen üyeliğiniziGolden Membership'e Yükseltiniz...

Neobux'a Üye Olmak (Resimli Anlatım)

Neobux'a Üye Olmak

Çoğu PTC sitesinde olduğu gibi NeoBux'ın giriş sayfasının üst kısmında da Login ve Register olmak üzere iki bağlantı mevcuttur. Bunlardan Login kayıtlı üyelerin oturum açmalarını Register ise yeni üyelerin kayıt olmasını sağlıyor. Biz Register'a tıklıyoruz.



Daha sonra aşağıdaki resimde görüldüğü gibi üyelik bilgilerimiz için gerekli kısımları dolduruyoruz. Kullanıcı adımız en az 4 en fazla 14 haneli olmalıdır. Kullanıcı adımız sadece harf ve rakamlardan oluşmalı ve mutlaka bir harf ile başlamalıdır. Password ve Password confirmation bölümlerine en az 4 haneli şifremizi yazıyoruz.



Sonraki sayfada e-posta adresimize bir aktivasyon kodu gönderildiği ve bu kodu kopyalayıp Validation code for bölümüne yapıştırmamız gerektiği yazıyor. Bu sayfayı kapatmadan e-posta hesabımıza gidiyoruz ve bize gönderilen iletideki aktivasyon kodunu kopyalayıp belirtilen yere yapıştırdıktan sonra resimde görülen doğrulama kodunu hemen üzerindeki Image Verification kısmına girip Finish Registration butonuna basıyoruz.






Bir sonraki sayfada kayıt işleminin başarıyla gerçekleştiği ve Login Now bağlantısına tıklayarak hesabımıza giriş yapabileceğimiz yazıyor. Reklamlara tıklamak için oturum açacağımız bu sayfayı kapatmadan giriş yapıyoruz ve reklamlara tıklamaya başlıyoruz...



ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Referans Kiralamak

Genel olarak referans bulmak ptc sitelerinde oldukça zor bir iştir.
Bu yüzden,bize para kazandıracak olan Referans Satın Alma olayına girmemiz oldukça mantıklı olacaktır.

Genel olarak ptc sitelerinin satmış olduğu referanslar BOT olarak tabir edilen bir yazılımdan ibarettir ve bu botlar kayıtlı üyeler gibi tıklama yaparak alt üye gibi görünür ve bir müddet sonra tıklamayı bırakabilirler.

Peki neden referans almalıyız?

Çünkü parayı bize bu aldığımız referanslar kazandıracak.

Neobux birçok yeniliğin öncüsüdür bunların arasındarented referals olayıda bize kolaylık sağlamaktadır.

Rented Referals Nedir?

Rented Referals Kiralanmış referans demektir.NeoBux'da 100 Adet referansı kiralamak için, standart üyeyseniz $20, golden üyeyseniz $20 ödeme yapmalısınız.Ancak benim tavsiyem, $20 olsada referans alımını standart üye iken, golden üye olmadan tamamlamanızdır.Çünkü Neobux $20 olduğu için referansları sürekli standart üyelere satmaya çalışır ve bu durumda golden üyelere referans kalmayabilir.

Renting Balance nedir?

Renting Balance referans satın alma hesabıdır ve referans alma yada referans kiralarını ödeme gibi işlemlerde kullanılır ve geri ödemesi yoktur.

Yani referans alacağınız zaman, bu hesaba para ekleyip referanslarınızı öyle alırsınız.
Peki, Nasıl Rented Referals Alacağım?

Rented Referals almak çok basittir.

Kullanıcı sayfamızdayken kullanıcı adımıza tıklayarak hesap anasayfamıza gidiyoruz.
Renting Balance: linkine tıklıyoruz.
Please select from where you want to transfer:diyor, buradan parayı nereden aktaracağımızı seçiyoruz.Yani eğer hesabımızda para varsa hesabımızdan, alertpay hesabızdan aktarmak istiyorsak alertpayımızdan, paypal hesabımızdan aktarmak istiyorsak paypalımızdan Renting Balance'ımıza aktarıyoruz. 

Aktarma işlemi tamamlanıp, parayı Renting Balance'ımızda gördükten sonra, tekrar üye adımıza tıklayıp, hesap anasayfasına gidiyoruz.
Ardından sağdaki 4 yeşil butondan biri olan,REFERALS butonuna tıklıyoruz.
Karşımıza 3,10, 30,50, 100 gibi sayılar çıkıyor.Buradan, kaç referans almak istiyorsak seçiyoruz. 

Ardından referanslar hesabımıza ekleniyor ve tıklamaya başlıyor!

Bu Referansları Sürekli Kullanabilirmiyim?Kiraladığınız referanslar, 1 ay süreyle hesabınızda durur.Şayet siz süresini uzatmak isterseniz, süresi bitmeden ödemesini rented refereal list kısmından yapabilirsiniz.Veya ilk başta Auto Pay seçeneğini açarak ödemeleri otomatik yapabilirsiniz? (Auto Pay seçeneği ile sürekli referanslarınız olur.)Referanslar, söylediğim gibi bottur ve genelde 15 gün sonra tıklamayı bırakırlar.Bu nedenle, arada kontrol edip tıklamayan botları belli bir ücret karşılığında yenisiyle değiştirmeniz gerekir.Doğal olarak, 100 referans size günde 1.5 dolar gibi bir rakam kazandırır ve bu da 1 ayda 45 dolar yapar.Tabi bu rakamlar artı ve eksi olarak ve sizin referans değiştirmenize bağlı olarak değişiklik gösterebilir.


 İşte Ödeme Kanıtı




arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()