Digadz İle Para Kazan




Üye olmak için tıklayın

Evet arkadaşlar sitemiz paidverts ile benzer bir sitedir. Sitenin işleyişi ile ilgili bilgi veriyim.

Sitemize üye olduktan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan 3 adet kutucuk göreceksiniz.

Bunların ilki dig value: dig value size gelen paralı reklamları göstermektedir. Kutucuğa tıkladığımızda aynen ptc sitelerinde olduğu gibi karşımıza farklı para değerlerine sahip reklamlar gelecektir. Bu reklamlara tıkladığımızda açılan sayfada 9 saniyelik geri sayım yapan bir bölüm açılacaktır. 9 saniye dolduktan sonra "credit site view yazan yere tıklayıp 20 saniye boyunca reklamı izlememiz gerekiyor ve arkasından aynı şekilde olan 2 resimden birine tıklayarak reklamı izlemiş sayılıyoruz. Bu işlemden sonra site bir sonraki reklamı izleyebilmemiz için sayfayı tekrardan reklamların olduğu bölüme yönlendirecektir. Böylece bu işlemleri tekrarlayarak reklamlar bitene kadar aynı şekilde izlemeye devam edebilirsiniz.

bir diğer kutucuk ise dig bonuses: buradaki reklamlarıda aynı şekilde paralı reklamları izlediğimiz gibi izliyoruz. Bu reklamlar bize para kazandırmaz ancak bazı hediyelere kazandırabilir. Misal ; ekstra puan , ekstra nakit para vb.

3. ve son kutucuğumuz ise dig points: buradaki reklamlarıda ayın paralı reklamları izlediğimiz gibi izliyoruz. Burası bize puan kazandırıyor. Puanlar bu sitedeki en önemli şeydir. Bize paralı reklam gelebilmesi için puanlara sahip olmamız gerekiyor. puanlara hergün düzenli olarak tıklamanız önerilir. 1 adet dig points reklamı bize 12 puan kazandırmaktadır. Puanımız ne kadar yüksek olursa dig value da çıkan paralı reklamlarında değeri o kadar yüksek olmaktadır.

sitemizde birde upgrade bölümü bulunmaktadır.

Toplamda 4 adet upgrade seçeneği mevcuttur.

Digger : upgrade ücreti 0.05$

silinmiş yada tıklanmamış reklamların size gelmesini sağlayan bir upgradedir. 15 saat sonunda diğer kullanıcıların tıklamadıkları reklamlar varsa bu upgrade i yapmış kullanıcılar arasında bu reklamlar paylaştırılır ve böylece düşük seviyedeki kullanıcıların daha fazla kazanması sağlanır. Digger upgrade inin size getireceği paralı reklamların değerleri 0.001$ dan başlayıp 5 $ a ve hatta daha fazlasına kadar çıkabilir.upgrade , toplamda size en az 1 dolarlık reklam gelene kadar bitmeyecektir. 1 dolar veya daha fazlasını bu upgradeden kazanmış olduğunuzda sonlanacaktır. bittkten sonra tekrardan satın alabilirsiniz.

Hunter: upgrade ücreti 3 $

sisteme yatırım yapmış reklam almış kullanıcıların yaptıkları yatırımların yüzde 1 lik kısımlarının size reklam olarak gelmesini sağlayan bir ugrade dir. ve paidverts sitesinde de en çok tercih edilen upgrade seçeneğidir.

Örnek olarak ; a kişisi 50 dolarlık reklam aldı. sistem bu 50 doları yüze bölecek ve bu yüzde 1 lik kısmı rastgele 10 kişiye dağıtacaktır. yani her bir kişi bu 50 dolarlık reklamdan 0.5 $ kazanmış olacak.

Upgrade aktif edildikten 7 gün sonra sona ermektedir.eğer upgrade süresi boyunca size 3 dolardan daha az reklam gelirse , sistem bu upgrade i otomatik olarak 1 hafta daha uzatacaktır. bu reklamlar sitenin server saatinin bitiminde dağıtılmaktadır.

Hunter Pro: upgrade ücreti 21 $

Arkadaşlar bu upgrade hunter upgradenin 1 üst versiyonudur. Tek farkı siteye yapılan 50 dolar üstü yatırımlardanda size kazanç sağlamasıdır. bunun bir küçüğü olan hunter upgradeinde maksimum size gelen upgrade reklamı 50 cent iken hunter proda bunun limiti yoktur.başlangıçta bu upgradei kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum.

Team Founder Accont: upgrade ücreti 499 $

Bu upgrade ise bütün takımın ( alt üyelerinizin alt üyelerinden de) yaptıkları tüm yatırımlardan ekstradan yüzde 1 komisyon almanızı sağlar. 1 hafta sürer ve 1 hafta sonunda eğer 499 doların aşağısında kazanç sağlarsanız otomatik olarak 1 hafta daha süresi uzatılır.

Bütün upgradeleri dilerseniz aynı anda da aktif edebilirsiniz yada sadece birisinide aktif tutabilirsiniz bu sizin isteğinize kalmış.

Not: Upgradelerin amacı sizi kar ettirmek değildir. Sadece mevcut puanlarınızı daha hızlı nakite dönüştürmektir.

Ayrıca reklam paketi aldığınızda kazanacağınız ekstra durumlar söz konusu

1$ lık reklam satın alarak ;

Web sitenize 50 tekil hit ve siteniz ile ilgili tanıtım yazısı

100 adet 728x90 piksel banner

200 adet 468x60 piksel banner

300 adet 125x125 piksel banner

ve 1500 puan kazanırsınız.

Reklamlardan kazandığınız 1 puanın parasal değeri 0.001$ dır.

yani yatırdığınız 1 dolar size 1500 puan kazandırıyor ve bu 1500 puanın parasal değeri 1.5$ oluyor.

puanlarınız arttıkça seviyenizde artıyor. her seviye yükselişinizde kazancınızda buna oranla artmış oluyor. Aşağıdaki tablo mevcut seviye gruplarını göstermektedir.

Point Level 1 ........ 800 to 4.5k

Point Level 2 ........ 4.5k to 10.5k

Point Level 3 ........ 10.5k to 22.5k

Point Level 4 ........ 22.5k to 45k

Point Level 5 ........ 45k to 82.5k

Point Level 6 ........ 82.5k to 165k

Point Level 7 ........ 165k to 330k

Point Level 8 ........ 330k to 660k

Point Level 9 ........ 660k to 1.35m

Point Level 10 ........ 1.35m to 2.7m

Point Level 11 ....... 2.7m to 7.5m


Hazırlamış olduğum tanıtım videosu



Bana ait ödeme kanıtı








800 puanın altında olan üyelere paralı reklamlar gelmez. Bunun için en az 1. seviyede olmanız gerekmektedir.

Referanstan üye olmazsanız site sizi otomatik olarak yabancı birisinin üyesi yapacaktır.


Not: lütfen konu tanıtımını izinsiz kullanmayın.


Üye olmak için tıklayın




arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()