WordPress ile Para Kazanma Yöntemleri

WordPress Blogu Olan Milyonlarca Kullanıcı Var. Kullanımı Kolay Olmasına Rağmen Profesyonel Bir CMS Sistemi Olan WordPress’ten Para Kazanmak Kolaydır. Emek Edip Hitini Arttırdığınız Blogunuz Belkide Sizin Ekmek Tekneniz Olabilir. Gelir Kaynağınız Olacak Olan Blogunuz Birçok Yöntemle Para Kazanmanıza Sebep Olabilir. Paranızı Almanız İçin Bir PayPal Hesabınızın Olması Şart. Çoğu Reklam Verenler PayPal Üzerinden Ödeme Yaparlar. PayPal Hesabınız İşinizi Rahatlatır. Aşağıda Açıklamalarıyla Sıraladığım Reklam Firmaları ve Doğal Para Kazanma Yöntemlerini İnceleyebilir Blogunuzda Uygulayarak Para Kazanabilirsiniz.

*Tıklamaya ve Gösterime Ücret Ödeyen Reklam Firmalarından Reklam Almak.


-Adsense

Google Adsense Hatırı sayılır bir Yayıncı ve Reklam veren kitlesine sahip. Ödemeleri düzenli olarak yaptığını bilmekteyiz. Ödeme alt limiti 100$ ve sayımları çok iyi. Birçok webmasterın ekmek ekmek kapısı diyebiliriz. Sizde Google Adsense ile sitelerinizde text ve banner reklam ekleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.


-LinkZ

2002 yılında kuruluna reklamz şirketinin kardeş kuruluşu olan linkz, Kaliteli ve prestiji yüksek siteler ile çalışan bir reklam networkü dür. Ödemelerini düzenli olarak yapan linkz’nin ödeme alt limiti 500$’dir. LinkZ, Yapılan başvurulardan ziyade kendisi kaliteli siteleri inceler ve teklif sunar. Sitelerdeki kelimeleri hedef kitleye göre Link vererek reklam verenin reklamını yayınlar. Eğer sizlerinde kaliteli siteleriniz varsa bu firmayı denemenizi öneririz.

-Zanox

Zanox, Almanya lokasyonlu global satış ortaklığı platformudur. Kısa süre önce ülkemizde ofisini açmasına rağmen çok sayıda trendyol, markafoni, Vestel gibi Türk reklam verenlerle çalışmaktadır. Ödeme alt limiti 25 Euro’dur. Ödemelerini her ayın 1’i ile 10’u arasında yaptığını ve ödemeleri aksatmadan yapıldığını bilmekteyiz. Sizlere Webtroloji.com olarak Google Adsense ’den sonra kesinlikle Zanox’u öneriyoruz

-Gittigidiyor.com Satış ortaklığı


Kazan-kazan anlayışına sahip olan GG İş Ortaklığı Programı ile, Gittigidiyor reklamını yayınlayan sitelere maddi kazanç fırsatı sunarken, GittiGidiyor üzerinden satış yapan kullanıcılara da yüzlerce sitede ürünlerinin reklamını yapabilme şansı sağlar. Böylece hem yayıncı site sahipleri hem de GittiGidiyor üzerinden satış yapan kullanıcı kazanmaktadır. Satış ortakları sitelerine eklediği reklamlara kullanıcılar tarafından yapılan her tıklama başına ödeme yapılır. Tıklanma oranı arttıkça, GittiGidiyor tarafından tık başına ödenen ücret de 10 kuruşa kadar artar. Ödeme alt limiti 100 TL ve sayımlarda şuanda düzgün gözüküyor.

* Backlink Satışı Yapıp Para Kazanmak.


WordPress Blogunuzun Hiti Arttıktan Sonra Sitenizden Para Kazanmak İçin Backlink Satışı Yapabilirsiniz. Sitenizin Değeri Ne Kadar Yüksekse Backlinklerin Parasal Değeride O Kadar Yüksek Olur. Forum Sitelerinde Sitenizi Tanıtın ve Backlinke Açık Olduğunuzu Bildirin. Sitenizin Değerine Göre Mutlaka Müşteri Gelecektir.

*Reklam Alanı Bölümlerinden Para Kazanmak.


Blogunuzda Reklam Alanları Oluşturun. 250×250 , 125×125 gibi Reklamlar Entegre Edin. Boş Reklam Alanlarını İletişim Sayfanıza Yönlendirin. Boş Reklamların Resimlerinde Haftalık ve Aylık Ücretleri Belirtin. Aynı Backlinkteki Gibi Reklam Alanlarınızı Forum Sitelerinde Tanıtın.Websitesi Olan Site Sahipleri Bu Yöntemle Sizinle İletişime Geçicektir ve Blogunuza Reklam Verdirecektir.

*Tanıtım Yazısı Yazarak Para Kazanmak.

Blogunuzun Trafiği Arttıktan Sonra Tanıtım Yazısı Diye bir Kategori Oluşturun. Tanıtım Yazısının Nasıl Yazılacağını Öğrenin ve Firmalara Mail Göndererek Teklif Sunun. Tanıtım Yazıları Tanıtılacak Web Siteleri İçin Önemli Bir Husustur. Eğer Sizin Sitenizin PR Değeri Yüksek ise O Sitede Sizden Pay Alır ve Yükselişe Geçer. Tanıtım Yazısı Hizmetinizi Forumlarda Konu Açarak Belirtin.

arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()