[caption id="attachment_34" align="alignnone" width="300"]İNTERNET'TEN PARA KAZANMA SANATI HAKKINDA BİLGİLER İNTERNET'TEN PARA KAZANMA SANATI HAKKINDA BİLGİLER[/caption]   İnternet'ten Para Kazanma Sanatı
  • YEŞİL YEŞİL BİNLERCE DOLARCIKLAR SİZLERİ BEKLİYOR (MU)
İnternet'ten para kanma isteği yıllardır devam ediyor ve bundan sonra da devam edecektir... Gelin bu sürece birlikte bakalım ve yaşadığımız tecrübeleri birlikte paylaşalım ki internet dünyasından nasıl para kazanılıyor görelim.. İlk olarak hatırlatmakta yarar var ki bizi tanıyanlar bu konular ile ilgili eski forumlarımızda olsun bir çok webmaster sitelerinde olsun kimi durumlarda OK dedik kimi durumlarda ise HAYIR dedik. Bunlarla da kalmadık ve ciddi desteklediğimiz sistemler olmuştur :) Örnek Qassa bunlardan bir tanesidir.. İnternet aracılığı ile böyle kolay para kazanma hayalindeyseniz kesinlikle bunları unutun! Şunu aklınızdan çıkartmayın ki bir gün en iyi dediğiniz bile sizi DOLANDIRACAKTIR. Kimisi bir kaç ay içerisinde kimisi ise bir kaç yıl içerisinde bunu mutlaka yapacaktır. Şimdi bazı arkadaşlarımız NEDEN diye soracaklardır. Bu tür sitelerde (umut siteleri diyorum ben bunlara) ciddi anlamlarda paralar döner. Ciddi derken gerçekten ciddi paralar bunlar. Yani milyonlarca dolarlar hatta bazen milayar dolarlar bu sistemler içerisinde akar gider.. Örnek olarak yukarı da Qassa sistemini vermiştim. Bu site ile ilgili baya bir inceleme yaptıktan sonra (bir arkadaşın vasıtası ile) adamların sistem için ciddi yatırımlarını gördüm. Hemen söyleyeyim bu tür işler ile ben 90'lı yılların sonlarından beri uğraşan biriyimdir! Her neyse, baktım ki adamlar sistem için böyle yatırımlar yapmışlar kendi kendime dedim ki "bu adamlar en az bir kaç yıl bu işe devam ederler". Çünkü adamlar dünya genelinde gerçekten çok kral bir ağ kurmuşlar ve siteler için bile ciddi yatırımlarda bulunmuşlardı.. Bu işler ile uğraşan arkadaşlar tabii ki bunlarında dolandırıcı olduklarını söylediler ve webmaster sitelerinde ciddi tartışmalar başladı. Biz savunduk. Ama bizde biliyorduk ki bir gün bunlarda batağı oynayacaklardı. Bunları tabii ki belirttik. Bizde biliyoruz ki bu adamlar bir gün iyi bir vole vuracak ve piyasadan kaybolacaklardı. Her neyse bu süreç içerisinde bir kısım paralar yatırdık bir kısım paralar kazandık ve bizim Qassa düşündüğümüzden daha hızlı bir şekilde büyüdü ve adamların yılları alacak hedef kazançları bir kaç içinde ellerine geçti. Neticenin ne olduğunu tahmin edersiniz hehralde :)) Tabii ki voleyi vurdukları gibi PUFF oldular. Bizlerinde paraları doğal olarak PUFF oldu.
  • Burada çıkarılacak bazı sonuçlar var;
  - İlk olarak internetten ben çozandım diyenlere inanmayın. - Sağlam gördüğünüz bir site yakalarsınız iyi inceleyin. - Tahmini bir süre koyun. Bu süre içerisinde mutlaka çakilmeyi bilin! - Aç gözlülük edip fazla paralar yatırmaya çalışmayın. Trilyoner olamazsınız bunu unutmayın! - Kimse kimsenin babasının oğlu olmadığı gibi bu adamlar piyasanın kurtları ve sizlerde av olacak kuzularsınız. Babanızın oğlu bile olsa PARA işin içindeyken kimse kimseyi affetmez unutmayın. - Zamanı geldi dediğiniz zamandan daha erken sistemden kurtulmaya bakın. Yukarıda verdiğimiz maddelere sadık kalırsanız paranızı fazla kaptırmadan yırtarsınız ;) Belki birazda kazanç elde edersiniz. Yazımızın devamı mutlaka gelecektir. Zaman kısıtlaması nedeni ile şimdilik özet olarak kesmek zorundayım. Çünkü ZAMAN dediğimiz şey asıl PARA olacak şeydir. Kaybettiniz mi asla geri alamazsınız ;)   kaynak : 
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()