Anket Doldurarak Para Kazanmak

Her anketin daha anket yaratılmadan önce belirlenen bir hedef kitlesi vardır. Örneğin sigara, alkol hatta bebek bezi ve bebek maması ile ilgili anketler, anket başlamadan önce hedef kitlelerine ulaşmak için bir takım sorular sorarlar. Bu sorulardan bazıları ise şöyle: Sigara kullanıyor musunuz? Ne sıklıkla alkol alırsınız? Bebek bekliyor musunuz? Çocuğunuz var mı?

 

Bu ve benzeri sorulara istedikleri cevabı vermediğiniz takdirde anketin aradığı hedef kitlesi içinde olmadığınız için anketten elenirsiniz. Her ne kadar etik bir davranış olmasa da arabanız olmadığı halde arabam var seçeneğini seçmeniz sizi araç, kasko, lastik ve benzinlikler ile ilgili bütün anketlere eriştirerek daha çok para kazanmanızı sağlayacaktır. Yalnız her ankette farklı profil bilgileri ile giriş yapmaya çalışırsanız ceza alabileceğinizi de aklınızda bulundurmanızı öneririm. İşte burası çok ince bir çizgi. Birinci yol etik davranıp daha az ankete ulaşmak. İkinci yol ise etik davranmayıp daha çok ankete ulaşmak. Seçim elbette sizin ancak ben birinci yolu öneriyorum. Sonuç itibariyle anketörler doğru sonuçlar elde etmek için bu yatırımı yapıyorlar. Bizim de uzun vadede daha çok ankete erişmek için yapmamız gereken etik davranmak ve doğru cevaplar vermek.

 

Myiyo anket ne zaman gelir? Myiyo neden anket gelmiyor? Sorularının cevapları ve çözümü genelde beklemekten, sabırdan ve doğru bir kullanıcı profili oluşturmaktan geçiyor. Eğer zamanınız varsa, yeni anketler gelene kadar incelediğim Ysense ve Marketagent gibi diğer anket sitelerine de üye olarak kazancınızı ikiye ya da üçe katlayabilirsiniz. Ama ilk önce asıl konumuzu bitirelim. Buyurun işte kayıt linki. https://www.myiyo.com/?ref=321283765

 

Bir başka anket doldurarak para kazanma sitesini incelemiş olduk. Umarım bu yazımız anket yöntemi ile boş zamanlarında ek gelir elde etmek isteyenlere faydalı olmuştur. Değerli yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın ve son olarak hepinize bol kazançlar. Tekrar görüşmek üzere.

Bir başka anket doldurarak para kazanma sistemini inceleyerek tekrar seçildiler.

arrow
arrow
    全站熱搜
    創作者介紹
    創作者 PixPara 的頭像
    PixPara

    Profesyonellerden İnternetten Nasıl Para Kazanacağınızı Öğrenin

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()