Pozitif Sistemle Nasıl Kazanırım

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=UmOTi6gSkVE[/embed]
E- posta kutunuz çöplüğe döndüğü halde, sadece sinir olup durma günleriniz geride kalsın! Hem eziyetini çekip hem müşteri olma dönemi bitti artık… Size gelen her bir mail için para kazanmaya ve e- posta çöplüğünüzü ek kazanca çevirmeye ne dersiniz?




Evet dediğinizi duyar gibiyim… Sonuç olarak kaybettiğiniz bir şey yok! Paylaştığınız bir şey yok! Sadece size şimdiye kadar gelen bu maillere bu sefer ücretini alarak gelmesine izin veröiş olacaksınız! Alt ekibinize sizin gibi düşünen, ek gelir kazanmayı isteyen çevrenizide eklemeniz durumunda, bu durum ek gelirin çok daha üstünde hayal bile edemeyeceğiniz gelirleri kazanmanıza versile olbilir… Bizden söylemesi !






Kazançlı Bir Sistem mi ?



[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fkCfd7EJZ4w[/embed]





Televizyonda veya internetteki her program, haber , film, dizi vs. arasında dakikalarca reklam izlemek zorunda bırakılıyoruz. Peki bunca reklamlara harcanan paralar kime gidiyor ? Bize olmadığı bir kesin… Biz diyoruz ki gelin beraber olalım, bir platformda birleşelim… sayılamızı yüzbinleri geçsin… şirketler ayamıza gelsin! biz hem video izleyelim hemde para kazanalım, yani bu reklam bütcesinden gelen para bizim de cebimize girsin ?



Kazanç Planı




[embed]https://www.youtube.com/watch?v=plcuD7R9_Qg[/embed]




Arkadaşlar çalışmadan, yorulmadan ve hiçbir ürün satmadan nasıl para kazanacağınızı anlatmak istiyorum . Pozitif sisteme üye olduğunuz takdirde size gelen her sms veya e-mail için 2 kuruş ve video ve anket için 5 kuruş ödeme alacaksınız. Bununla birlikte yaptığınız her alt üye için aşağıdaki şemada anlatacağımız bir şekilde kazanç sağlayacaksınız.




Kısaca hesap yapsak arkadaşlar







Herkes en azından ortalama 20 tane tanıdığını siteye üye yaptığını farzetsek, bu getirdiniz kişilerinde sizin kadar çalışmadığını düşünelim, onlarda ortalama10 kişi getirsin diyelim ve başlayalım hesaba. Arkadaşlar 1 sms ile 2 kuruş siz kazandınız ve altınızdaki yirmi kişide her bir 2 kuruş kazandı toplamdaki 1. Derinlik 40 kuruş kazandı ve bunun %20 si 8 kuruştur. Onların getirdiği 2. Derinlik ise ortlama 200 kişi olup her kişi için 2 kuruş, toplamda 400 kuruş kazanmış olup bununda %10’u 40 kuruştur.Toplam bir Sms ile sizin kazancınız 2+8+40=50 kuruştur. Yani size günde sistem 10 sms ve 10 tane mail gönderse 10 lira kazanacaksınz. Bunu video ve anket olarak da hesaplasanız her video ve ankete ödenecek olan ücret 5 kuruş olup bununda hesapı ortada bir video izleyerek kazancınız 1.25 kuruş olup 10tane video ise 12.5 liradır. 10 ankette de bu şekilde olacağı için günlük ortalama 5+5+12.5+12.5=35 liradır.Aya vurduğumuz takdirde ise 30*35=1050 liradır.Bu miktar ise asgari ücret sayılır büyük bir miktar olup yorulmadan çalışmadan kazanacağınız en basit ücrettir. Bu devirde çalışıp da bu kadar para kazanamayan insanların sayısı hiçte az değil!




Gelin arkadaşlar geç kalmadan bütçenize ek katkı yapın ve kendinizi zora sokmadan para kazanın. Hemen üye olalım ki geç kalmayın kısa zamanda üye yapacak adam bulamayabilirsiniz.Hızla büyüyen sistemimize ilk girenlerden olun …..





arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()