Küçük Yatırımlar ile Para Kazanma

E-ticaret en az uğraştıran masrafı çok olmayan daha fazla yükselebileceğiniz bir ticaret modelidir. E-ticaret sitelerinde gün geçtikçe rekabet artıyor. Büyük markalara karşı aynı sektörde rekabet edebilmek oldukça zordur. Farklı niş bir alan bularak e-ticarete girmeniz tavsiye edilir. Bu yazımızda sizllere farklı bir yöntemle e-ticaretten para kazanmayı anlatacağız.

Sizlere tavsiye edebileceğim yöntem ilan verebileceğiniz e-ticaret sitelerinde alım satım yapmak. Sitelerin fırsat ürünlerini, acil satılan ürünler ve indirimdeki ürünlerde araştırmalar yapıp uygun bir fiyata ürün sahibi oluyorsunuz. Daha sonra o ürünü piyasa fiyatından tekrar ilan verip satıyorsunuz. Başlangıç sermayesi olarak bir süre makale yazıp para kazanabilirsiniz.

Aşağıdaki resimlerde incelenmesi gereken ilan kategorilerini gösterdik.





Ufak tefek harddisk, telefon, saat gibi ürünlerle başlayıp sermayeniz arttıkça daha büyük ürünlerin satışını bireysel olarak yapabilirsiniz. Bunun için trendleri talep olan ürünleri hangi ürünün daha hızlı satılacağını iyi belirlemek gerekir. Böylece herhangi bir depo veya dükkan kiralamadan uygun fiyatlarda aldığınız ürünleri karlı bir şekilde satıp güzel komisyonlar elde edebilirsiniz.

Küçük yatırımlar ile para kazanırsanız arkasında büyük yatırımlarda gelir. İlgi alanınıza göre ve sermaye durumunuza göre araba alım satım, ev alım satım veya arsa alım satım gibi büyük emlakçılık işlemlerini de yapabilirsiniz. Siz de e-ticarete küçük yatırımlar ile başlayın ve devamı gelsin.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()