Ev Hanımları için Para Kazanma Yöntemleri 

Bu yazımızda ev hanımları için para kazanma yöntemlerine değineceğiz. Ev hanımlarının boş vakitlerinde hanelerine ek gelir sağlayabileceği yöntemler mevcuttur. Herhangi bir yetenek gerektirmeden zamanınızı değerlendirip tecrübe ve para kazanabileceğiniz işler mevcuttur. Ev hanımlarının ek gelir sağlayabileceği yöntemler:


Bebek Bakıcılığı
Bebek Bakıcılığı

Anne ve babanın çalıştığı ailelerle iyi ilişkiler kurup bebek bakıcılığı yapabilirsiniz. Aynı anda birden çok bebeği de bakıp kocanızın maaşı kadar ek gelir elde edebilirsiniz. Öncelikle bebeklerle nasıl ilgileneceğinizi anlatmalı karşınıza güven vermelisiniz. Genellikle kendinize referans bulup bu tarz işler bulabilirsiniz.

Temizlik Yapmak
Temizlik Yapmak

Evlere haftada bir temizliğe gidip ek gelir elde edebilirsiniz. Ya da daha düzenli bir iş olan evin günlük işlerini yapabileceğiniz evlerde yemek ve temizlik gibi işleri yapabilirsiniz. Ya da apartmanlara merdiven temizliğine gidebilirsiniz. Haftada bir birer saatten 4 saat bir apartmanı temizleyip 300-400 lira gibi bir para kazanabilirsiniz.

Özel Ders Vermek
Özel Ders Vermek

Öğrencilerin anlamakta zorlandığı derslere yardımcı olarak ek gelir kazanabilirsiniz. Sadece okul dersleri için değil teknoloji, dans, müzik ve kişisel gelişim alanlarında yeteneğinizin olduğu bir alanda kendinize yetiştirecek bir öğrenci bulabilirsiniz.

Part Time İşler
Part Time İşler

Hafta sonlarında iş yoğunluğu olan firmalarda part time işlere başvurabilirsiniz. Ne tür işler olabilir. Aşçılık, Komi, Animatörlük, Tanıtım elemanı ve yazarlık gibi işler yapabilirsiniz.

arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()