Paypal Alım Satımı ile İnternetten Para Kazanmak

Paypal, son dönem internet alışverişi konusunda en ciddi seçeneklerden birisi olarak dikkat çekiyor. Bildiğimiz gibi artık online olarak para transferi işlemleri çok ciddi bir şekilde yayılıyor. İnsanlar da daha kolay bir şekilde bu işlemleri yapabilmek amacı ile farklı sistemlerin arayışı içerisine girdiler. Özellikle bilişim sektöründe hizmet veren kişi ve kurumların para sirkülasyonu sürekli olduğundan dolayı kolay işlem gerçekleştirebilecekleri bir sisteme ihtiyaçları var.

Paypal sistemi, bundan yıllar yıllar önce Youtube şirketinin 2 çalışanı tarafından kurulmuş ve zaman içerisinde yaygınlaşmış bir sistemdir. İlk açıldığında Dolar, Euro para birimleri ile hizmet vermiştir ancak şuan TL bazında da TEB Bankası ile anlaşmalı olarak hizmetler sunar.

Paypal alım satımı ile internetten para kazanmak nasıl birşey? Paypal sisteminde paranız var ise ve bunu banka hesabınıza talep ettiyseniz yatış süresi 7 günü bulmaktadır. Bu süreç birçok insan tarafından ne yazık ki kabul edilemez. Özellikle bilişim sektöründe hizmet veren kişi ve kurumlar bu yöntem ile para aldıklarından dolayı sıkıntı çıkar.

Acil para ihtiyaçlarını Paypal’dan hızlı bir şekilde telafi etmek isteyenler Paypal Bozdurma işlemlerinden yararlanırlar. Bu sistemin nasıl işlediği konusunda bir fikriniz yok değil mi? Hemen sizleri yüzeysel olarak bilgilendirmek ve fikir sahibi olmanıza da yardımcı olmak amacı içerisindeyim.

Paypal Bozdurma Nedir?
Paypal hesabınızda para var ve şirketin 7 günlük bekleme sürecini bekleyecek kadar vaktiniz yok diyelim. Bozdurma işlemi yapan kişilere başvuruyorsunuz.

Sizin ona göndereceğiniz ücretten %10 gibi bir komisyon düşerek sizin banka hesabınıza anlık olarak bu ödemeyi gönderiyor. Kendisi 7 günlük bekleme sürecini sorunsuz bir şekilde beklediğinden dolayı kullanıcılardan kesmiş olduğu her %10 dilimi kendisine kar olarak dönüyor.

Örnek verelim;
  • Bir kişi size geldi ve Paypal hesabında 100 TL olduğunu ve bunu bozdurmak istediğini söyledi. 
  • Siz kendisine %10 komisyon keserek 90 TL şeklinde ödeme yapabileceğinizi söylediniz. 
  • Kendisi kabul etti ve mail adresi bilginizi alarak Paypal bakiyesini size transfer etti. 
  • Siz de kişinin banka hesabına 90 TL gönderdiniz. 
  • Dolayısı ile bu işlemin sonrasında 10 TL gibi bir kar elde ettiniz. 

Aynı şekilde Paypal almak isteyenlere de bu şekilde komisyonlar uygulayarak ciddi anlamda para kazanabilme şansına sahip olabileceğinizi unutmayın. Bu sayede banka hesabınız ve Paypal hesabınız komisyon gelirleri ile ciddi anlamda kabaracaktır ve nasıl olduğunu anlamadığınız bir şekilde internetten para kazanma yolları içerisinde en etkilisini uygulamış olursunuz.
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(2) 人氣()