İnternetten Kazanç Sağlayacağınız Reklam Firmaları


Web sitenize eklediğiniz makaleler sonucu gelen ziyaretçiler sayesinde para kazanmak istediğinizde bunun nasıl olacağını düşünürsünüz bir an. Bazı reklam firmaları vardır ve hepsinin belli bir kalitesi vardır, bazıları en iyiler arasında, bazıları ortalarda ve bazısı zirvenin tek sahibi.

Hitinize Göre Reklam Firmaları Önereceğim

Neden Hite Göre Öneriyorum?
Çünkü mantık var. Sitenize 3k ve üzeri ziyaretçi geliyorsa popup ve benzeri reklamlardan iyi paralar kazanabilirsiniz ancak 3k ve aşağısı geliyorsa google adsense daha mantıklıdır. firmalarına geçelim.


Google Adsense
Google adsense tercih edeceğiniz ilk firma olmalıdır çünkü bu alanda en profesyonel ve en düzenlisi kendileridir, google’ın yan ürünü olan google adsense 10 yılı aşkındır hizmet vermektedir ve politikaları sıkıdır.

Google adsense erotik, full sürüm program indirme, film izleme ve benzeri warez siteleri kesinlikle kabul etmemektedir. tıklama ve gösterim oranına bağlı olarak kazanç elde edersiniz, sadece banka hesabına ödeme yapar.

ADHOOD
Adhood kaliteli sayılacak bir reklam firmasıdır. yerli bir reklam firması olmakla beraber google adsense ye benzeyen bir yapısı vardır.

Warez, erotik ve benzeri siteleri kabul etmemektedir.

POPADS
Siteniz illegal içerikliyse tam size göre bir firma, dünyanın en büyük genel reklam firmalarından. popup tarzı reklamıyla iyi paralar kazanabilirsiniz.

ödemeleri 5 dolar olunca yapar ve paypal hesaba aktarım var.

POPMYADS
Yine büyük reklam firmalarından biridir ve warezi kabul eder. 

gösterim ve tıklama oranına bağlı kazanç sistemi vardır, popads ye alternatifdir.

ADCASH
Adcash en büyük reklam firmalarından biridir. yabancı merkezli ama türkçe desteği bulunmaktadır..

gösterim ve tıklama olmak üzere bir çok reklam türü vardır ancak pek önermem çünkü ödeme kısmına gelince 100 euro olması gibi saçma şartlar çıkabiliyor.

arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()