Hitleap Sistemi ile Organik Ziyaretçi Sayınızı Yükseltin


Hitleap Nedir ?

HitLeap iframe yöntemi ile değilde diğer sitelerden farklı olarak doğrudan sitelere ücretsiz günlük binlerce doğal hit gönderen dünyaca ünlü ve milyonlarca kullanıcısı olan site hit ticareti merkezi olarak anılan 2008 yılından beri kesintisiz hizmet veren ücretli ve ücretsiz tüm webmasterların kolayca kullanabileceği bir araçtır, bir kere şunu bilin bir kullanmaya başladığınızda bir daha bırakamayacaksınız sistem çok basit çalışır siteler kendi kendine tek bir popup pencerede açılır ve siz her beklediğiniz dakika için puan kazanırsınız, kazandığınız dakikaları sitenize hit göndermek için kullanabilirsiniz, en önemlisi dilerseniz sörf işi ile uğraşmayın bir iş yapmayın sadece öneri linkinizi sitelerde paylaşın referans olduğunuz üyelerin dakika kazancı kadar sizde 20% eşdeğer oranla dakika kazanın ve aracı olduğunuz üyelerin ücret ödeyerek satın aldığı paketlerden büyük gelir elde edin, HitLeap hakkında daha fazla ayrıntıya girmeye gerek yok sistemin kullanımı oldukça basit ve ücretsizdir ama ben yeni katılacaklar için aşağıda en ince ayrıntısına kadar site kullanımı hakkında tüm bilgileri verdim.

Neden HitLeap Kullanmalıyım?
Bunun nedenini asıl HitLeap kullanmaya başladığınız anda anlamış olacaksınız
  • 1. Alexa sıralamanıza 1 ay sonra bakın, şaşıracaksınız gözlerinize inanamayacağınız. 
  • 2. Hitler doğal yollardan geldiği için aRama motorlarında siteniz üst sıralara çıkacak. 
  • 3. Kullanımı ücretsizdir ama dilerseniz bekleme yapmadan ucuza ücretli hit alabilirsiniz. 
  • 4. Satış ortaklığı proğramından yüksek miktarda gelirler elde edebilirsiniz. 
  • 5. Tavsiye adresinizle üye olan kullanıcılar dakika kazandıkça sizde kazanırsız. 
İlk başta benim belirttiğim adresi tıklayın ve açılan sayfada sağ tarafta bulunan E-mail alanına e-posta adresinizi, Username alanına kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı, Password alanınada kullanmak istediğiniz şifreyi girin ve sisteme üye olmak için SING UP butonuna tıklayın, bu işlemi bitirdikten sonra e-posta adresinize gelen aktivasyon linkini tıklayıp hesabınızı aktif hale getirin, ardından sisteme giriş yapmak için sitedeki Log in butonuna tıklayıp bilgilerinizi girip sisteme giriş yapabilirsiniz.

Overview Kazanç ve İstatistik Sayfası
Overview sekmesi sizin ayrıntılı istatistik kayıtlarınızı gösteren sayfadır, bu sekmedeki Minutes sayısı hesabınızdaki kullanılabilir dakikayı belirtir, Cash ise kazandığınız € (euro) miktarıdır bu miktar 5.00 € olduğunda veya geçtiğinde dilerseniz Cash yazısının altındaki Withdrawal pending butonuna tıklayıp açılan sayfaya Paypal adresinizi girip biriken ücretin hesabınıza aktarılmasını talep edebilirsiniz, ödemenin işlenmesi 7 gün kadar sürebilir

My Websites Benim Sitelerim Yani Site Ekleme ve Düzenleme Alanı
Bu sekme kazandığınız dakikaları sitenize hit gönderme işlemi yapmak içindir, sitenize hit göndermek için önce sitenizi eklemeniz lazım

WEBSITE ADDRESS buraya hit gitmesini istediğiniz sitenin adresini yazın (örnek; abcd.net) ,

VISIT DURATION burada sitenize giden ziyaretçiler kaç saniye beklesin diye soruyor, bu zamanı siz VISIT DURATION yazısının hemen altındaki imleci sağa sola oynatarak keyfinize göre ayarlıyabilirsiniz,

örneğin bir youtube video linki paylaşıyorsanız bu süreyi en yüksek seviyeye getirin ki videonun izlenme sayısı artsın çünkü 20 saniyelik bir görüntülemede video izlenme oranı videonun artmayabilir,

son aşama TRAFFIC SOURCE bu kısım seo açısından önemli burada sitenize giden hitler hitleap adresinden mi geliyor gibi mi yoksa anonim olarak mı gözüksün diye soruyor eğer Premium üyeliğiniz varsa Anonymous Source seçeneğini yoksa hitleap.com şıkkını işaretleyin ve Submit for Review butonuna basın, hesabınızda dakika varsa az sonra sitenize hit gitmeye başlayacaktır.

Hitleap ile 1 haftada Alexa da 6 milyon düşmek hemde organik ziyaretçiler alarak yeni başlangıç yapan web sitesi blogger sahipleri için biçilmez kaftan diyorum. Bedava dakikalar kazanmak ise çok kolay kendi uygulamasını kullandığınız için sadece açık bırakın ne kadar vakit geçirirseniz o kadar web sitenize hit alın. Hiçbirşey bu kadar kolay olmamıştı.

Web sitesi trafik artırma yolları
Bu sisteme bende yeni dahil olanlardanım. Ancak bu kadar etkili olabileceğini tahmin etmiyordum. Web sitemin günlük trafik değerlerinde kaydadeğer bir artış oldu. Google arama motorunda 5 sayfada çıkan linklerimin şu an 3 sayfa çıktığına şahit oluyorum bu elbette büyük bir başarı. Şiddetle tavsiye ediyorum. Sadece deneyin akabinde sizde göreceksiniz.

Aşağıya da web sitesinin söz konusu sistem ile ilgili yapmış olduğu açıklamasını alıntı yapıyorum.

"Servisimizde sitenizin ya da sitelerinizin devamlı ve daha fazla hit alması için sörf linkinizden düzenli şekilde sörf yapmanız gerekmektedir. Bu sayede siz değerli üyelerimizin sitelerine yansıyan hitlerde gözle görülür artışlar olacaktır.

Mesela her üyemizin günde en az 2 saat boyunca düzenli bir şekilde sörf yaptığını düşünürsek, günlük hitiniz gözle görülür şekilde artacak ve siz değerli üyelerimizin sitelerinde çok tatmin edici hit değerleri ortaya çıkacaktır. Tabi bu değerler günlük sörf yapma sürenizin fazla olmasıyla dahada artacak maksimum en iyi değerlere ulaşacaktır."

Sistemin kullanımı ise oldukça basit Kredi Kazanma Adresini sistem size veriyor ve bu link üzerinden tarayıca açılan sayfa üzerinde belirlenmiş zaman dilimleri içerisinde web siteleri açılıyor. Aşağıdaki footer alanında ise ziyaretçi sayınız hitiniz kalan krediniz ve kullanıcı ID gibi değerleriniz yer alıyor. Sayfayı açık bırakıp surf'e başlıyorsunuz hepsi bundan ibaret.

KAYIT:

Traffic Exchange
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(2) 人氣()