2050 yılında Türkiye Haritası CIA Kehaneti



ABD’de ‘Gölge CIA’ olarak bilinen Stratfor düşünce kuruluşunun başındaki George Friedman, “Önümüzdeki 100 yıl” adını verdiği kitabında Türkiye’yi geleceğin süper güçleri arasında saydı.


Türkiye ile Japonya’nın liderlik yapacağı ülkelerin ABD ile savaşacağını ileri sürdü.


Türkiye, ABD’yle savaşacak yenip “süper güç” olacak


Amerikan İstihbarat Ajansı CIA’ya yakınlığı nedeniyle “Gölge CIA” olarak bilinen Stratfor’un sahibi, ünlü stratejist George Friedman, önümüzdeki yüzyılın sonlarında Çin ve Rusya gibi ülkelerin gerileyip yerlerini Türkiye, Japonya, Meksika ve Polonya gibi yeni dünya güçlerine bırakacağını öne sürdü. Friedman, “Next 100 Years: A

Forecast for the 21’st Century” (Önümüzdeki 100 Yıl: 21’inci Yüzyıl İçin Öngörüler) adlı yeni kitabında şu tahminlerde bulundu:


-Rusya ve Çin gibi güçler için önümüzdeki yüzyılda endişelenmeye gerek yok. Bu ülkeler komünizme benzer çöküş yaşayacak. Rusça veya Çince’yi bırakın, Türkçe, Japonca, Polonya ve Meksika dillerini öğrenmeye bakın.


-Gelecek yüzyılın süper güçleri Çin ve Rusya değil; Türkiye, Japonya, Meksika ve Polonya olacak. Türkiye’nin dünyadaki siyasi etkisi 2050 yılında Osmanlı haritasını andıran bir görüntü oluşturacak.


Savaş, bilim-kurgu filmi gibi olacak


-Yüzyılın sonlarına doğru ABD ile Türkiye-Japonya ittifakı arasında bir çatışma yaşanacak. Bu savaş bugüne kadar var olan klasik silahlarla yapılan savaşlardan tamamen farklı olacak. Yani bugünden bir tür bilim kurgu gibi görünen bir savaş yaşanacak. 21’inci yüzyılın gidişatını bu savaşın sonucu belirleyecek.


-ABD’nin şu an üzerine eğildiği İslamcı militanlarla savaş konusu 21’inci yüzyılla birlikte tarihin derinliklerinde kalacak.


-Uzun hayat beklentilerinin artması nedeniyle 1970-90 yıllarında dünyaya gelenler yaşlarının ileri dönemlerinde mali krizle karşı karşıya kalacak. Şimdi göçmenleri sınırlarından çeviren Amerika, bir süre sonra göçmenleri çekmek için teşvikler dağıtacak.


ÖNEMİ NEDİR?


Stratfor 1996’da, Teksas’ın Austin kentinde kurulan özel bir istihbarat kurumu. Başında ünlü stratejist ve siyaset bilimci George Friedman bulunuyor. Friedman aynı zamanda “Amerika’nın Gizli Savaşı”, “Savaşların Geleceği” gibi best-seller kitapların yazarı. Türkiye’deki gelişmelerle ilgili olarak, Friedman tarafından kaleme alınan analizi “Türkiye-Yeni Osmanlıcılık” ve yeni ABD yaklaşımı konusunda ilginç bir çalışma olarak nitelenmişti.


Friedman ve başında bulunduğu Stratfor, Pentagon’a da danışmanlık yapıyor. Stratfor, Asya’da 1997’de kriz yaşanacağını ABD yönetimine çok önceden bildirmişti.


GERÇEKTEN İLGİNÇ BİR HABER


Bölünen Türkiye haritaları ne oldu?



Türkiye’yi bölen ve parçalara ayıran haritalarıyla gündeme gelen ABD Fikir Fırtınası örgütlerinin son haritası Türkiye’yi bölmüyor, büyütüyor. Haliyle sormak gerekiyor eski haritalar(!) nereye gitti?


Amerikan İstihbarat Ajansı CIA’ya yakınlığı nedeniyle “Gölge CIA” olarak bilinen Stratfor’un sahibi, ünlü stratejist George Friedman, önümüzdeki yüzyılın sonlarında Çin ve Rusya gibi ülkelerin gerileyip yerlerini Türkiye, Japonya, Meksika ve Polonya gibi yeni dünya güçlerine bırakacağını öne sürdü. Friedman, “Next 100 Years: A Forecast for the 21’st Century” (Önümüzdeki 100 Yıl: 21’inci Yüzyıl İçin Öngörüler) adlı yeni kitabında muhtemel bir Türkiye -ABD savaşından sözederken kimileri de oturdu bu haritayı çizdi.


Haritayı görünce aklımıza ilk olarak ABD tarafından çizilen ‘bölünen Türkiye haritaları geldi. Anlaşılan Bölünen Türkiye haritalarının işlevi bitmiş yerini genişleyen Türkiye haritaları almıştı… İlk bakışta yurdunu seven her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının gururunu okşayacak olan bu haritalar acaba ne tür emperyalist planlarla çizildi dersiniz?


Karaman’nın koyunu sonra çıkar oyunu demeden hamasi duyguları bir yana atıp etraflıca düşünmekte ve fikir fırtınaları yapmakta yarar var…


Türkiye Dünya’ya hükmedecek!


İşte ünlü stratejiste göre Türkiye’nin birkaç on yıl sonra yöneteceği topraklar!


Dünyanın en çok sözü dinlenen stratejik araştırma şirketlerinden Stratfor’un kurucusu siyaset bilimci Dr. George Friedman Ocak ayının sonunda yeni bir kitap çıkardı: Gelecek 100 Yıl- 21. Yüzyıl için Öngörüler (The Next 100- A Forecast for the 21st Century). Kitapta inanılmaz senaryolar var. Mesela Rusya ve Çin gerileyip çöküyor, Üçüncü Dünya Savaşı çıkıyor ama uzayda gerçekleşiyor. Üstelik Türkiye de olayların merkezinde. Çünkü Ortadoğu, Balkanlar, Arap Yarımadası ve Kuzey Afrika’ya hakim bir imparatorluğa dönüşüyoruz yeniden, hilafeti de canlandırmışız, ABD’nin sinirini bozuyoruz. İşte Friedman’ın kehanetleri.Bir yanda Türkiye-Japonya bir yanda ABD-Polonya


RUSYA’NIN SONU GELİR


2010-2020 arasında Rusya güney sınırını genişletir, Gürcistan’ı içine alarak yeni komşusu Ermenistan’la ilişkileri sıkılaştırır. Bu durum Türkiye’ye Soğuk Savaş döneminde yaşadığı tatsızlıkları anımsatır. Bu kez karşılık verecektir, ulusal güvenliğini sağlamak için Kafkasya’daki sınırlarını gerektiği kadar ilerletecektir.


Rusya’nın Kafkasya’da ilerlemesi elbette Türkiye kadar ABD’yi de rahatsız eder. Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Romanya, Rusya’nın Avrasya hakimiyetine karşı ABD’yle her türlü anlaşmayı yapar. Böylece Soğuk Savaş gibi, yeniden Amerika-Rusya arasında bir sınır çizilir, ama bu kez Berlin’de değil, Karpat Dağları’nda. Ama endişelenmeye gerek yoktur çünkü Rus ordusu ve ekonomisi giderek zayıflar. 1917 ve 1991’de olduğu gibi bu kez 2020’de çöker.


ÇİN KAĞITTAN KAPLAN


Şu anda herkesi korkutan Çin’in ekonomik büyümesi, uzun vadede kárlı değildir. Dev ülke, ekonomik krize girer ve dünya lideri olma ihtimali ortadan kalkar. Ekonomik kriz, 2010’un sonlarında ülkede merkezi devletin gücünü de zayıflatır, bölgeler arasında rekabet başlar, geleneksel yabancı düşmanlığı hortlar. Çin 1920-30’larda yaşadığı kaosun içine yuvarlanır yeniden. Bundan yine o dönemde olduğu gibi en çok Japonya yararlanır.


NATO BİTER


2020’de Rusya ve Çin’in zayıflaması iki ülkenin sınırlarını savunmasız hale getirir. Türkiye’nin de dahil olduğu komşu ülkeler tarafından bir avlanma cennetine dönüşür Avrasya.


Japonya, Rusya’nın doğu kıyılarına ve Çin’in doğusuna gözünü diker. Çünkü nüfusu 107 milyona düşmüştür, bunun 40 milyonu 65 yaşın üstündedir. Enerji kaynakları tükenmiştir. Geleceğini garanti altına almak için bölgesel bir lider olmaya çalışmalı, Rusya’nın yeraltı kaynaklarından yararlanmalıdır.


Türkiye ise, Kafkasya’dan kuzeye doğru ilerleme niyetindedir. O sırada Polonya şahlanır. Rusya’ya doğru ilerlemeyi planlar; hem eski sınırlarına dönmek hem de Rus tehdidini tamamiyle bertaraf etmek istemektedir. Peşine de Doğu Avrupa ve Baltık ülkelerini takar.


Bütün bunların uluslararası sonuçları müthiştir. Bir kere Avrupa’daki Fransız-Alman üstünlüğü yerini Polonya liderliğinde Doğu Avrupa ülkelerinin üstünlüğüne bırakır. Fransa ve Almanya’nın Polonya’nın istilacı ruhuna karşı küçük Baltık ülkelerini savunmakta çekimser davranması, NATO’yu pratik olarak bitirir.


BU ADAMI NİYE CİDDİYE ALALIM


Friedman’ın 1996’da kurduğu, yaklaşık 70 analistin çalıştığı Teksas merkezli Stratfor (Strategic Forecasting Inc.), dış politika ve ekonomi konularında Pentagon dahil pek çok kuruluşa danışmanlık yapıyor. Analistlerinin çoğu eski CIA ajanı, o yüzden de Stratfor için ABD’de “gölge CIA” diyorlar. Friedman, kehanetlerini jeo-politikaya ve tarihe dayandırıyor. Tahminleri ABD halkı tarafından da çok ilgi görüyor. Örneğin 2004’te yayınladığı “America’s Secret War” (Amerika’nın Gizli Savaşı) çok satmış, hakkında çok konuşulmuştu.


NEO-HALİFELİĞİN MERKEZİ TÜRKİYE



Bugün dünyanın en büyük 17’nci ekonomisi olan Türkiye 2020’de 10’uncu sıraya yükselir. Rusya’nın çöküşüyle birlikte hem Avrasya’nın hem de Arap dünyasının en güçlü aktörü haline gelir… Türkiye’nin tarihi düşmanlarından Yunanistan, Balkanlar’daki kaos nedeniyle giderek güçsüzleşmiştir. Arap Yarımadası da, sadece petrole dayalı ekonomisiyle bir krizin eşiğindedir.


2020’ye yaklaşırken ABD’ye karşı son kozlarını kullanan Rusya’nın karıştırdığı Ortadoğu ve Balkanlar savunmasız ve güçsüz durumdadır. Türkiye için büyük fırsat! Bu fırsatı değerlendirecektir:


Etkisini Kafkasya’nın kuzeyine, Rusya ve Ukrayna’ya kadar ilerletir, Don ve Volga ırmaklarının arasındaki vadiye oturur, Rusya’nın tarım cennetine kurulur.


Kazakistan’ı din kartını kullanarak hakimiyeti altına alır, Orta Asya’ya iyice yerleşir. Artık Karadeniz bir Türk gölü haline gelmiştir. Kırım ve Ukrayna’nın Odessa şehri bütün alışverişini Türkiye’den yapmaya başlar.


Asıl amaç hem Karadeniz hem Akdeniz’i kontrol etmektir: Bölgesel güç olmak istiyorsan bu şarttır. Bunun için de Türkiye Avrupa ülkelerini Boğaz’dan uzak tutmaya çalışır. Giderek büyüyen sınırlarını korumak için Balkanlar’ı da kontrol altına almak ister. Tabii orada çıkarları, o sırada sıkı bir ABD müttefiki haline gelen Macaristan ve Romanya ile çatışacak, taraflar Ukrayna’da kafa kafaya gelecektir.


Irak ve Suriye’de karmaşa vardır, Kürtler tam “Kendi ülkemizi kurmanın sırası” diye düşünürken Türkiye bu iki ülkeyi de kontrol altına alır. Bununla da yetinmez Arap Yarımadası’na kadar iner.


Türkiye’nin Akdeniz rüyasını gerçekleştirecek gelişme, Mısır’daki bir iç savaş sayesinde yaşanır. İslam dünyasının en önemli gücü haline gelen Türkiye, Mısır’daki huzursuzluğu bastırmak için bölgeye barış gücü gönderir. Böylece oraya da yerleşir ve Süveyş Kanalı’nı kontrol altına alır. Artık Kuzey Afrika’ya doğru ilerlemek çok daha kolaydır.


Ortadoğu’da Türkiye hakimiyetine girmeyen iki ülke kalmıştır: İran ve İsrail. İsrail direnir ama dört bir taraftan Türkiye’yle çevrilmiş durumdadır. Körfez’e hakim olan Türkiye, pratik olarak İran’ı da köşeye sıkıştırmıştır.


Ortadoğu’daki bu hakimiyetin sadece ekonomik ve askeri boyutta kalmasını yeterli görmeyen Türkiye işin içine dini de katar. Tam bir “halifelik” gibi davranır. Bu arada Osmanlı döneminin gücünü tüm dünyaya hatırlatmak istercesine başkenti de Ankara’dan İstanbul’a taşır. Böylelikle bölgedeki varlığını Müslüman ülkeler nezdinde meşrulaştırır.


Bu gelişmelerden hoşlanmayan ABD, boş durmaz ve bölgede Arap milliyetçiliğini körükler. Balkanlar’da da anti-Türk hissiyatı baş gösterir. Ne var ki büyük bir Avrasya ve Ortadoğu imparatorluğu haline gelmiş Türkiye için bunlar küçük sorunlardır.


2050-2052 ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI


* 2050’ye gelindiğinde dünya güçleri büyük bir gerilim içindedir. ABD, Türkiye’nin ve Japonya’nın Orta Asya ve Avrasya’daki hakimiyetinden son derece rahatsızdır. ABD’nin doğal müttefiki haline gelen Polonya, Ukrayna’yı ele geçirmesine ve Akdeniz’e inmesine engel olan Türkiye’yle çatışır. Türkiye ve Japonya da ABD’ye karşı ittifak kurar.


* ABD, Türkiye ve Japonya’yı büyük bir tehdit olarak görmesine rağmen ilk etapta sıcak savaşa girmek istemez. Türkiye ve Japonya’nın başka ülkelerin sınırlarına saygı göstermediğini, insan haklarını çiğnediğini iddia eder, ekonomik ambargolar uygular.


* Bu arada ABD uzayda müthiş bir insansız ordu kurmuştur. Yıldız Savaşı Sistemi adını verdiği teknoloji sayesinde uzayda oluşturduğu platformlardan dünyanın her yerine birkaç dakika içinde hipersonik insansız uçaklar gönderebilecek durumdadır. Bu platformlardan birini Türkiye’nin güneyine doğrultur. Ve ültimatom verir: Ukrayna ve Balkanlar’ın kontrolünü Polonya’ya ver, Kafkasya’dan çekil, Boğaz’dan istediğimiz gibi geçelim!


* Türkiye, ABD’nin ülkeyi parçalamak istediğine inanmıştır. Japonya’yı da yanına alarak savaşa girmekten başka çaresi yoktur. ABD’nin uzay sistemini hedef alan saldırı Kasım 2050’de Japonlar’dan gelir. Bundan sonra savaş hem uzayda, hem de karada devam eder. Türkiye, Polonya’dan kurtulmak için Almanya’dan yardım ister. Almanya, ABD’yi böyle bir savaşta yenmenin imkansız olduğunu bilmesine rağmen Türkiye’yi karşısına almamak için müttefik olmayı kabul eder.


* Üçüncü Dünya Savaşı 2052’de sona erer. Japonya, Türkiye ve Almanya harabeye dönmüştür. Neyse ki sivilleri hedef almayan ileri teknoloji uçaklar sayesinde sadece 50 bin kişi ölür. Sonuçta ABD’ye uzayda istediğini yapmasına imkan verecek bir anlaşma imzalanır.


* 2060’da hálá İslam dünyasının liderliğini elinde tutan Türkiye, Washington’la arayı düzeltir ve yeniden sevilen müttefikler listesine adını yazdırır…


Her şey eski hamam eski tas haline döner
.

PixPara 發表在 痞客邦 留言(4) 人氣()


Siber Saldırı Nedir ve Siber Saldırının amacı


Günümüzde yaygınlaşan web kullanımıyla beraber siber hücum, bir öteki deyişle sanal atak vakaları da artmaktadır. Cep telefonu, sosyal medya ve haberleşme ortamları, internet sayfaları, online oyunlar, elektronik posta vesilesiyle bir birey ya da bir öbek tarafınca başka bir bireyi karalayıcı, minik düşürücü gösterim ve duyurular yapılarak benlik haklarına saldırılması siber(sanal)saldırıdır.


Siber Saldırının amacı


Siber saldırı düzgüsel dünyadaki zorbalığın sanal ortama taşınmış halidir. Bilgili bir halde uygulanan bu saldırıda birey; rahatsız etme, tehdit ve şantaj şeklinde durumlarla karşı karşıyadır. Siber atak iki biçimde olur. İlkinde kişilerin şifreleri ele geçirilir, internet sayfalarına yönelik saldırılar düzenlenir, virüs içeren mesajlar ve spam mesajlar yollanarak elektronik atak uygulanır.İ kincisi daha tehlikeli bir saldırıdır. Burada tamamen kişiyi aşağılamak, minik düşürmek, onu zor durumda bırakmak için ruhsal bir hücum uygulanır.


Siber saldırılara en fazla çocuklar vede ergenler maruz kalmaktadırlar, şu sebeple onlar sanal ortamda daha oldukca bulunuyor ve yetişkinler kadar önlemli davranamıyorlar. Siber saldırıya maruz kalan ufak yaşta kişiler ve ergenler kendilerine yahut ailelerine zarar verileceği yönünde tehdit aldıkları için korkuyorlar ve, bu durumu ailelerine söyleyemiyorlar. Bu vaziyet onlarda ciddi ruhsal sorunlara yol açıyor. Yaşadıkları bu sorunlardan ötürü intihar eden bir fazlaca birey vardır. Evlatların ve gençlerin bu tür sanal saldırılara hedef olmasındaki en büyük etkili onların inkişaf sürecinde olmalarından ötürü, her türlü etkilenmeye aleni olmalarıdır. Onlarda yaygın olan öğrenme ve merak duygusu reel hayatta da sanal ortamda da fena niyetli kişiler için bulunmaz bir fırsattır.


Evladımız yahut bir yakınımız sanal saldırıya maruz kalıp bunu bizlere söyleyemiyor olabilir. Ama hepimiz onların değişen birtakım hal ve hareketlerinden maruz kaldıkları bu saldırıyı anlayabiliriz. Örnek olarak; interneti oldukca sık kullanırken artık web kullanmaktan kaçınıyorsa ya da web kullanımında dikkat çekecek bir artış olduysa, web kullanırken ne yaptığının görülmesini istemiyor ve bunu sizin görmemeniz için hususi gayret sarf ediyorsa, lüzumsuz sinir, ürkü ve tehlike hali var ise, sizinle konuşmaktan kaçınıyorlarsa ve, sorduğunuz sorulara kaçamak cevaplar veriyorlar ise, dikkat edin. Bu tür durumlarda kesinlikle kayıtsız kalmayın, bir müddet kendi kendine bırakayım o bana açılır diye düşünmeyin. Siz bu şekilde düşünürken onun maruz kalmış olduğu ruhsal baskı artık başa çıkamayacağı bir hal alabilir. Şüphe duyduğunuz durumlarda kişiyle iletişime geçmeye çalışın, ona bir tek olmadığını hissettirin. Şayet iletişime geçemiyorsanız kesinlikle bir yolunu bulup onu psikoloğa götürün.


Dünya üstünde siber saldırıyı meslek edinmiş birey yahut örgütler de bulunmaktadır. Bu örgütlerin gerçekleştirmiş olduğu siber savaşların boyutları oldukca büyük olmakla birlikte bir iki kişiye yönelik değil genel anlamda bir camia yahut ülkeye yönelik olmaktadır. Ülkemize yönelik de bazı zamanlar siber saldırılar olup web bağlantısı veya hızlarında düşmeler yaşanmaktadır.

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Hacker'lardan Korunma Yolları 



Bilgisayariniza Hacker'lar mı Dadandı !!!

Son zamanlarda, IRC uzerinden karşi tarafin PC'sine bir trojan yollayarak portlarindan birinde açik sağlamak ve bu portu kullanan bir program vasitasiyla PC'ye tamamen hukmetmek tehlikeli derecede yaygin bir hal aldi. Siz IRC'de keyifle sohbet ederken bir hacker,(biz bunlara lammer diyoz..) haberiniz bile olmadan bilgisayarinizda geziniyor veya bazi şahsi bilgilerinizi çaliyor olabilir.

Bu yazimda hack edildiğinizi anlamanin yollarindan ve anlayinca bunun onune nasil geçebileceğinizden bahsedeceğim.

Bilgisayarinizin Girildiğinin İşaretleri 

1.
Bilgisayarinizi açtiğinizda karşilaştiğiniz mesajlar.

Etraftaki birinin size şaka yapmadiğindan eminseniz ve bilgisayarinizi açtiğinizda "Bilgisayariniz hack edilmiştir" tarzi bir mesajla karşilaşiyorsaniz, bu mesaji kimin biraktiği açiktir.

2. Harddiskten gelen alişilmadik sesler.

Internete bağli olduğunuz sure zarfinda, siz birşey yapmamaniza rağmen harddiskinizden birşey yukleniyormuş gibi surekli olarak gelen sesler, bir hackerin o sirada harddiskinizdeki bazi dosyalari kariştirdiğina gosterge olabilir. Tabii burada bir internet sayfasi açarken, karşidan dosya yuklerken veya bir program bir dosyayi açarken gelen doğal seslerden bahsetmiyorum; bilgisayarini uzun sure kullananlar bu doğal sesleri zaten tanirlar.

3. Disket surucusunun çikarttiği sesler.

O anda kullandiğiniz hiçbir program disket surucusune ulaşmaya çalişmamasina rağmen disket surucusu içinde bir disket varmiş gibi sesler çikartiyorsa, bu PC'nize sizmiş bir hackerin surucude disket aradiğini gosterebilir.

4. CD-ROM surucunuzun açilip kapanmasi.

Bu, hackerlarin en sık yaptiği "Espri"lerden biridir. Siz fiziksel olarak veya bir program araciliğiyla hiçbir mudahele yapmamiş olmaniza rağmen CD-ROMunuz açilip kapaniyorsa, muhtemelen bir hacker size "şaka" yapiyordur. Gulumseyin!!!

5. Kendi kendine kaybolan dosyalar.

Bir takim ozel dosyalariniz esrarengiz şekilde kaybolduysa ve onlari Geri Donuşum Kutusu'nda bile bulamiyorsaniz, bir hackerin kotu niyetinin kurbani olduğunuzdan şuphelenebilirsiniz. Tabii bir hackera suç atmadan once kendinize sormaniz gereken bazi sorular var. Bilgisayarinizi en son kapattiğinizda Windows'unuzu normal şekilde mi "Shutdown" ettiniz? Çok sık olmasa da, Windows'un alişilmadik şekilde kapanmasi bazi dosyalara (veya FAT'lara) zarar verebiliyor. Bilgisayari en son kapatmanizdan once hiçbir program hata mesaji verdi mi? Hata mesaji vererek kapanan programlar, kendileriyle ilgili dosyalara zarar vermiş veya onlari silmiş olabilirler. Mesela Word'unuz alişilmadik hata mesajlariyla kapanmişsa ve bilgisayari tekrar açtiğinizda uzerinde en son çaliştiğiniz .doc dosyalarini bulamiyorsaniz, bunun suçlusu Word olabilir. Bilgisayari ortak kullandiğiniz kişiler kaybolan dosyalari silmiş olabilirler mi? Eski surumlu bir program yuklemeyi denediniz mi? Bilgisayariniza yukleyeceğiniz eski versiyonlu bir program, kendi eski sistem dosyalarini sizinkilerin uzerine kopyalayabilir. Bu durumda daha yeni versiyonlu programlar eski sistem dosyalariyla çalişamayacaklardir ve size bazi sistem dosyalarinin eksik olduğuna dair mesaj verebilirler. Bu da bir hackerin değil, eski surumlu programinizin suçudur. Sisteminizden paylaşimli sistem dosyalari kullanan bir programi tamamen kaldirdiniz mi? Programlarin ortak kullandiklari sistem dosyalari vardir.

"Program Ekle/Kaldir"i kullanirken , silmek istediğiniz programin diğer programlarla ortak kullandiği sistem dosyalarini da silmiş olabilirsiniz. Bilgisayariniz paylaşilan bir sistem dosyasini silmeden once bu konuda sizden onay alir; sozkonusu sistem dosyasinin silinmesini onaylamişsaniz ve onu kullanan başka programlar "Sistem dosyasi bulunamadi" hatasini veriyorsa, bunun suçlusu bir hacker değildir.

Bilgisayarinizda o anda davetsiz bir misafirin gezindiğini anladiğinizda, yapmaniz gereken ilk şey internet bağlantinizi kesmektir. Eğer internette onemli bir işiniz olduğu için bağlantinizi bir hackerin hedefi olduğunuzdan tamamen emin olmadan kesmek istemiyorsaniz, şu yolu izleyin.

1. BAŞLAT-->PROGRAMLAR menusunden MS-DOS Komut İstemi penceresini açin.

2. MS-DOS Komut İstemi penceresinde netstat -a yazin. Bu, bilgisayarinizin o anda hangi IP adresinlerine hangi portlardan bağli olduğunu gosterir. Eğer doğal olarak bağli olduğunuz yerlerin dişinda (mesela IRC serverlari, ICQ serveri, DCC Chat-ICQ Chat bağlantilari, WEB siteleri, FTP serverlari, vs.) başka bağlantilara rastlamazsaniz, korkacak birşey yoktur.

Peki, netstat komutuyla rastladiğimiz bir bağlantinin doğal olup olmadiğini nasil anlayacağiz?

1. oncelikle bağlantilarin portlarini gozden geçirin.

İnternet uzerinde en çok kullanilan protokoller ve kullandiklari portlar şunlardir:
  • 80 http (WEB sayfalarina bağlanmak için )
  • 21 ftp (FTP serverlarina bağlanmak için )
  • 23 telnet (Telnetle sistemlere bağlanmak için )
  • 25 mailto (E-mail atmak için kullanilan port)
  • 110 POP3 (E-mail almak için kullanilan port)
  • 6660-7000 IRC (IRC serverlarinin genel portlari)
  • 4000 ICQ (ICQ, bağlanirken ki server portlari )
  • 1000-1080 ICQ (ICQ, servera bağlandiktan sonraki)
PC'niz bir proxy, yerel ağ, vs. uzerinde yer almiyorsa veya bu tur ağlar için kullanilan programlardan birini çaliştirmiyorsa, bu portlarda gozuken bağlantilarda genelde tehlikeli bir durum sozkonusu değildir. Ancak hackerlarin sık sık kullandiklari portlardan birinden yapilmiş bir bağlantiniz varsa (456, 31337, 12345,30303 gibi), davetsiz bir misafirinizin olma ihtimali çok yuksektir.

Tehlikeli bir port gozukmemesine rağmen bir bağlantidan şuphelenirseniz, şuphelendiğiniz bağlantinin karşisinda yazan IP adresini bir yere not alin. Sozkonusu IP adresinin 195.175.44.120 olduğunu farz edersek, mIRC uzerinden bir IRC serverina bağliyken /dns 195.175.44.120 komutunu kullanmaniz gerekir. Bu komut, size o adresin açilimini verecektir (mesela dialup03.ant.net.tr, hotmail.com, microsoft.com, vs.). Eğer adresin açilimi o anda bağli olduğunuz bir IRC, ICQ, WEB, FTP, vs. serveri ise herşey yolundadir. Ancak bir İSS (İnternet Servis Sağlayicisi) ismi içeren bir adresle karşilaşirsaniz, bu internet uzerinde bulunan başka bir PC ile bağlanti halinde olduğunuz anlamina gelir (Eğer o anda bir arkadaşinizla dosya transferi yapiyorsaniz, mIRC içinde aktif DCC Chat pencereniz varsa veya ICQ Chat tarzi bir sohbet ortamindaysaniz, bu bağlantinin olmasi doğaldir). Bu durumda, o IP adresinin sahibini tespit etmelisiniz. Eğer şuphelendiğiniz kişi ICQ'da Online ise, ICQ listesinde o kişinin nickinin uzerine tikladiğinizda açilan menude INFO komutunu seçin, bu size o kişinin IP adresini verir. mIRC'de ise, /dns NICKNAME komutunu kullanarak şuphelendiğiniz kişilerin IP adresini oğrenebilirsiniz. Eğer mIRC'de şuphelendiğiniz belli biri yoksa, sadece IP adresinin sahibinin o anda sizin bulunduğunuz IRC serverinda olup olmadiğini gormek istiyorsaniz, /who 195.175.44.120 /who dialup03.fornet.tr komutlarini kullanarak STATUS başlikli pencerenizi izleyin (tabii buradaki IP adresi ve açilimi sadece ornek, siz netstat penceresinde gorduğunuz IP adresini ve açilimini kullanmalisiniz). Aradiğiniz IP adresinin sahibi ile ayni IRC serverindaysaniz, mIRC bunu size soyleyecektir. PC'nizle bağlanti kurmuş kişiyi tespit ettikten sonrasi size kalmiş. Onunla konuşabilirsiniz, konuşmadan bağlantinizi kesebilirsiniz, ya da bağlantilarinizda neden onun adresinin gozuktuğunu sorabilirsiniz (belki de sadece Ident'inize bakan iyi niyetli biridir).

PC'nizin hack edildiğinden eminseniz, bağlantinizi kestikten sonra hack edildiğiniz açiği kapatmadan Chat ortamina yeniden girmemenizi oneriyorum. Mutlaka girmeniz gerekiyorsa da, butun kimlik bilgilerinizi değiştirmeyi ihmal etmeyin (Bunu daha ilerideki yazilarimdan birinde daha ayrintili olarak anlatacağim).

Standart bir Windows 95 kullaniciysaniz, IRC hackerlari PC'nize sizmak için genelde iki açik ararlar: Dosya Paylaşimi ve Trojan. oncelikle, sisteminizde bunlardan hangisinin yer aldiğini bulmaniz gerekir.

Dosya paylaşiminizin açik olup olmadiğini gormek için, BAŞLAT-->AYARLAR-->DENETİM MASASI-->menusunu açin. Açilan ekranda "Dosya ve Yazici Paylaşimi" yazan ikona basin ve karşiniza çikacak menudeki iki kutucuğun boş olduğundan emin olun. Eğer kutucuklar dolu ise, bu başkalarina erişim hakki verdiğinizi gosterir.

 Dolu kutucuklari boşalttiktan sonra, PC'niz Windows 95 CD'nizi bazi sistem dosyalarini yuklemek uzere isteyebilir (DİKKAT: Eğer ağ, proxy, vb. gibi bir sistem uzerindeyseniz, "Dosya Paylaşimi"nin açik olmasi gerekiyor olabilir. Bu durumda sistem yoneticinizle konuşun).

Sisteminizde trojan aramak ise biraz daha uzun bir işlemdir. oncelikle BAŞLAT-->BUL-->DOSYALAR VEYA KLASORLER menusune girin. AD kutucuğuna *.exe yazin, KONUM kutucuğuna ise harddisklerinizin isimlerini yazarak hepsini aratmalisiniz. Tek harddiskiniz varsa KONUM kutucuğuna c: yazarak; iki harddiskiniz varsa once c: sonra d: yazarak aratmaniz gerekir.

Aramanin sonucu olarak karşiniza birçok .exe dosyasi çikacaktir. Bu konumda, dosyalarin başlarinda yer alan ikonlara dikkat etmelisiniz.

Trojanlar genelde iki ikonla kendilerini belli ederler:

1. Meşale ikonu.

Mavi bir daire uzerinde yer alan eğri bir meşale ikonu gorurseniz, bu ikonun sahibi çok yuksek ihtimalle bir trojandir.

2. Boş ikon. Eğer bir .exe dosyasinin ikonu yoksa, bu da muhtemelen Back Orifice trojanidir.

Eğer sisteminizde trojan bulamazsaniz, IRC hackerlarinin çok yuksek bir yuzdesinden korkmaniza gerek yok demektir. Çunku çoğu sistemi bilmeden, sadece ellerine geçen 1-2 programda mouse klikleyip sisteminizde hakimiyet kurarak egolarini tatmin eden kişilerdir. Trojani veya dosya paylaşim açiği olmayan bir Windows 95 makinasina sizmak, bu kişiler için mumkun değildir.

PC'nizde boş ikonlu bir Back Orifice trojani bulursaniz (bu dosyanin ismi herhangi birşey olabilir), hemen sitemizin hack arşivindeki BoDetect programiyla sisteminizi tarayin. Trojan dosyasini silmeniz asla yeterli olmayacaktir, Back Orifice'dan tamamen kurtulmak için BoDetect'i kullanmalisiniz (NOT: SniperOld'un bana verdiği bilgiye gore IRC ortaminda aslinda Back Orifice trojaninin ta kendisi olan sahte BoDetect dosyalari elden ele iletiliyormuş, bu yuzden başkalarindan gelen BoDetect programlarina guvenmeyin).

PC'nizde meşale ikonlu bir trojana rastlarsaniz, bu NetBus veya Hackers Paradise turu tek port kullanan bir programa ait demektir. Bulduğunuz trojan dosyasinin isminin PATCH.EXE olduğunu farz edersek, ondan kurtulmak için şu yolu izlemelisiniz.

1. oncelikle Patch.exe 'yi ve diğer butun meşale ikonlu dosyalari silin.

2. BAŞLAT-->AYARLAR-->GOREV ÇUBUĞU-->BAŞLAT MENÜSÜ PROGRAMLARI-->GELİŞMİŞ menusunu açin. Açilan pencerede PROGRAMLAR-->BAŞLANGIÇ ve PROGRAMLAR-->STARTUP klasorlerinde meşale ikonlu herhangi bir kisayol olup olmadiğina bakin; varsa hemen silin.

3. BAŞLAT-->ÇALIŞTIR menusune girerek regedit yazin ve TAMAM ikonunu klikleyin. Açilan pencerede DUZEN-->BUL menusune girerek Anahtarlar, Veriler ve Değerler kutucuklarinin işaretli olduğundan emin olduktan sonra ARANAN: kismina Patch.exe yazarak Sonrakini Bul ikonuna basin. Registrynizde her bulacağiniz Patch.exe dosyasini silin, ve sildikten sonra F3 tuşuna basarak aramaya devam edin. Windows "Kayit İçinde Arama Tamamlandi" mesajini verdiğinde, butun Patch.exe verilerini sildiğinizden eminseniz Registry Editor pencerenizi kapatin.

4. BAŞLAT-->ÇALIŞTIR menusune girerek c:\windows\system\sysedit.exe yazin. Açilan pencerelerin hiçbirinin Patch.exe ile ilgili kayit içermediğinden emin olun, olan kayitlari da sildikten sonra DOSYA-->KAYDET ikonunu tiklayin.

Bunlari yaptiktan sonra trojandan kurtulmuş olmalisiniz. Tabii trojan dosyasinin ismi herhangi birşey olabilir, Patch.exe 'yi yalnizca ornek olsun diye verdim.

Ayrica, çok populer olarak kullanilan ICQkill adli program da aslinda bir trojandir. Bir kere bu programi çaliştirdiysaniz, 

c:\windows\system\explorer.exe dosyasini silerek etkisiz hale getirebilirsiniz. 

Sisteminizi guvenli hale getirdikten sonra guvenli kalmasi için ise, başkalarindan gelen .exe veya .com dosyalarindan hiçbirini kabul etmemeyi unutmayin.

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


War Of Clicks ile Para Kazan

Yeni Nesil Gerçek Para Kazanma Sitesi

War Of Clicks sitesini diger PTC sitelerinden farkı nedir ?


War Of Clicks sitesinde, hem PTC sitelerinde olduğu gibi reklam izleyerek/tıklayarak para kazanırsınız, hem de bir çok başka yöntemle. Ama en önemlisi de, bütün bunları yaparken sıkıcı bir reklam izle modeli yerine, adeta kendinizi bir savaşın içinde hissedeceğiniz eğlenceli bir oyun oynadığınızı farkedersiniz. Çünkü sitenin teması ve sitedeki gerçek para uygulamasının yanı sıra mevcut olan Warcoins bir araya geldiğinde, ortaya çok ilginç bir para kazanma yöntemi çıkıyor. Oyun Oynayarak Para Kazanma gibi…

War Of Clicks sitesine üyelik tamamen ücretsizdir.

War Of Clicks, an itibariyle kullanıcı sayısı müthiş bir hızla artan ve her geçen gün daha da fazla kazandıran bir sitedir. Yani içiniz rahat, gönlünüz ferah olsun. Öncelikle dikkatinizi çekmek istediğim bazı önemli noktalar var

SINIRSIZ REKLAM IZLEME

Diğer bir çok sitenin aksine, War Of Clicks’de izleyebileceğiniz reklam sayısı SINIRSIZDIR. Yanlış okumadınız, 7/24 reklam izleyebilir, para ve Warcoins kazanabilirsiniz ki Warcoins zaten parayla eşdeğerdir çünkü Warcoins kullanarak size daha fazla para kazandıracak olan alt üyeler (referral) kiralarsınız. Alt üyeler, sizin benim gibi gerçek insanlardır, onları kiraladığınızda artık onların harcadığı bütün emeğin ve kazandıkları paranın belli bir yüzdesini siz alırsınız. Bu sitede her ne yapıyorsanız yapın, kardasınız. Hiç bir mouse aktiviteniz boşa gitmez.!

Sitede yukarıda View Ads bölümünü açtığınızda karşınıza çıkan reklamlara “Rush Hour” reklamları denir. Bu reklamlar tıklandıktan 5 dakika sonra geri açılır ve iki türlüdür.

Rush Hour


tanitim 1



Reklamlar üstteki gibi sol üstteki reklama dikkat ederseniz üzerinde 00.06:18 yazıyor geri sayım başlamış oluyor aynı reklama 6 dakika sonra tekrar tıklayabiliyoruz, bu yüzden sitede reklam hiç bir zaman eksik olmuyor..

Yine bir çok diğer sitenin aksine, burada para yatırarak diğer üyelerin önüne geçmek için Altın Üyelik, Bronz Üyelik gibi üyelikler yoktur, bu tarz üyelik sistemleri mevcut değildir. Fakat diğer üyelerin önüne geçebilmenizi sağlayacak olan şey, sizin sitedeki aktivitenizdir. Reklamlara tıkladıkça, LEVEL atlarsınız. Ulaşabileceğiniz en yüksek Level, 20. Leveldir. Kullanıcılar reklam izledikçe level atlıyorlar ki bu 20 levela kadar çıkıyor. (bence harika bir özellik)

Reklamlara Sınırsız Tıklayabiliyorsunuz

. (Kelimenin tam anlamıyla) Sistemde bir gerçek para bulunuyor, bir de alt üye almanıza ve çeşitli item almanıza yarayan WARCOIN kavramı var. Viev Ads bölümünde sürekli görünen reklamların 1 tanesi hariç hepsi warcoin kazandırıyor. O bir tanesi ise gerçek para kazandırıyor ve $ 0.002 değerinde olup, yanlış anlamadıysam saat başı sıfırlanıyor. Kısacası bu öyle bir siteki, çalıştıkça kazanıyorsunuz ve bunun sonu yok! LEVEL konusu çok önemli, çünkü level atladıkça reklam başına kazancınız artıyor, alabileceğiniz toplam altüyeye sayısı artıyor vs vs..

VIEW WARGRID

Rush Hour reklamlarına her tıkladığınızda rastgele ödül kazanma şansınız vardır. Yani normal reklamdan kazandığınızdan daha fazlasını kazanma ihtimaliniz her zaman vardır. Bu ödüller para, warcoin ya da item (çeşitli değerli eşyalar) olabilir. Bu eşyalardan biraz sonra bahsedeceğiz..


grid



Rush Hour reklamlarının yanı sıra View WarGrid bölümünü açtığınızda karşınıza bir çok PTC sitesinde var olan bir tür sayısal loto benzeri peteklerden oluşan bir örgü çıkar. Her bir petek bir reklamdır. WarGrid’deki reklamlara tıkladığınızda doğrudan para ya da warcoin kazanmazsınız. Milli Piyango’dan bilet almış gibi olursunuz, fakat bu bilet ciddi anlamda çıkma oranı yüksek bir bilettir. Yani War of Clicks grid sistemi diğer PTC

sitelerine benzemez. Şans oranı nispeten ciddi oranda yüksektir. $ 0.10’lık ödüller ya da warcoins kazanırsınız. Daha da önemlisi şu ki War of Clicks’deki sistemde, her hangi bir şey kazanmasanız dahi, reklamlara tıklamak size eninde sonunda kazandırıyor.

Buraya Dikkat;

Az önce bahsettiğim bütün o çeşitli kazanç yöntemleri ve sitedeki bütün aktiviteniz, LEVEL atlayınca otomatikmen yüzdesel olarak artar. Yani, Level 1 iken, ne kadar reklam izleseniz de çok fazla para kazanmadığınızı göreceksiniz. Fakat Level arttıkça, reklamlardan, ve alt üyelerden kazanma oranınız her seferinde daha da artıyor. Örnek verecek olursak, Level 1 iken bir reklamdan 5 Warcoins kazanırsınız, Level 5 iken reklam başına 10 Warcoins kazanırsınız. Ve Level atlamak ilk başlarda hiç te zor değildir, bir kaç saatte Level 4-5 olabilirsiniz. Ondan sonrası kolay… Bu arada 1 warcoin = 0.001$

Sol panelin altında;

Your total clicks , Toplam tıklamalarınızı gösteriyor
Your season clicks , Toplam sezon tıklamalarınız

Sezon Nedir ?

3 gün, 1 sezon olarak hesaplanır. Ya da daha doğrusu, 1 sezon 3 gündür. Sizin tıklama kazançlarınız anında hesabınıza geçse de, alt üyelerinizden (varsa) kazandığınız her şey işte bu 3 günün sonunda, yani sezon sonunda hesabınıza geçer. O yüzden telaş yapmayın ve boşa kürek çektiğinizi düşünmeyin.

Her level atladığınızda Warcoins alırsınız.


Tabi ki oyunun daha çok ayrıntısı var, fakat dediğim gibi sonraki yazılarımda daha derinlere ineceğim. Ama şimdilik sizin kafanıza takılan bir şey olursa çekinmeden yorum bölümünde belirtebilirsiniz. Size en kısa zamanda dönüş yaparım.

GÖREV VE ÖDÜL SİSTEMİ (TASKS/ACHIEVEMENTS)
TASKS ACHIEVEMENTS


Önceden tıklama yaptıkça levelinizin artacağından bahsetmiştik. Bunun yanısıra boş da tıklasanız, dolu da tıklasanız otomatik olarak çeşitli görevleri tamamlamış olursunuz ve karşılığında gün sonunda toplu halde warcoins kazanırsınız. Bu görevler nelerdir ?

Günlük olarak yapabileceğiniz 5 adet görev vardır. Oyun sayfanızın sol tarafındaki panelde “ Daily Tasks getirdiğiniz zaman bonus niteliğinde warcoins ödülleri kazanırsınız. Gün sonunda hesabınıza geçer. Bu görevler:

Divine Justice Of Power – Günlük 400 reklam izlerseniz bu görevi tamamlamış olursunuz. Ödül 1 warcoindir.

Greatest Impetus Ever Seen – 1 saat içinde 120 reklama tıklarsanız bu görevi ifa etmiş olursunuz. Ödül 2 warcoindir.

Assemble The Sacred Army – Günlük 50 farklı reklamı 3 kere tıkladığınızda bu görevi yerine getirmiş olursunuz. Ödül 3 warcoindir.

Get’em In Shackle – 40 farklı reklam izlerseniz bu görevi tamamlarsınız. Ödül 2 warcoindir.

The Lost Souls – 5 DR yaparsanız, yani 5 kişiyi referans linkinizle üye yaparsanız 99 warcoin alırsınız.

Aslında War of Clicks’te ne yaparsanız yapın, sürekli ödül alırsınız. Sistem daha çok tıklama aktivitesi ve ödül yöntemi üzerine kuruludur. Böylelikle hem kullanıcılar sürekli reklam izlemiş olurlar, hem de reklamcılar reklamlarının izlendiğinden emin bir şekilde siteye reklam vererek ne kadar doğru bir yatırım yaptıklarını düşünürler. Bu da teorik olarak sitenin ne kadar sağlam olduğunu ve ne kadar uzun süreli olabileceğine dair bize bir fikir veriyor.

ITEMS / EŞYALAR
degerli esyalar.items


Oyunda sahip olduğunuz warcoinler ile alabileceğiniz çeşitli itemler (eşyalar) bulunur. Her eşyanın karakteriniz için hayati öneme sahip bazı özellikleri vardır. Bu eşyaları aynı zamanda sitede tıklama yaparken ödül olarak kazanabilirsiniz. Tüm eşyaların kullanım süresi 30 günden 360 güne kadar uzatılabilir.

Şimdi ise eşyaların neler olduğunu bir bir inceleyelim..

Altta bütün EŞYA,ların listesi ve açıklamaları

Profitable Investment (Karlı Yatırım) – Bu eşyaya sahipken

Level 1 iseniz tüm referral (alt üye) kazançlarınız %1 oranında Level 2 iseniz %1.1 Level 3 iseniz %1.2 Level 4 iseniz %1.3 Level 5 iseniz %1.4 oranında artar.

İlk bakışta çok önemli değilmiş gibi görünse de, ref sayısı çok fazla olan kişiler için birebir çünkü sürümden kazanmış olursunuz. Yüzlerce refi olanlar için ideal.

Give Me More Cash (Bana Daha Çok Para Ver)
Yukarıda bahsettiğimiz $ 0.002 oranındaki PPC reklamlarının tekrar dolum süresi 30 dakika azalır. Sürekli bilgisayar başında olanlar için ideal. Bu reklamlar doldukça tıklama yapabilirler.

Chain Retailing (Zincirleme Satış)
Birazdan bahsedeceğimiz ref kiralama ile ilgili bir item. 120 dakikada bir varolan ucuz ve az sayıda ref alabilme hakkınız +2 oranında artar. Yine uzun süre bilgisayar başında olanlar için iyidir.

Wise Man’s Regular Choice (Bilge Adamın Değişmez Tercihi)
Direct Ref (Doğrudan alt üye) limitiniz +40 artar. Referans linki ile çok sayıda üye çekebilecek kullanıcılar için güzel bir eşya.

Wise Man’s Flawless Choice (Bilge Adamın Kusursuz Tercihi)
Direct Ref limiti +90 artar

Wise Man’s Perfect Choice (Bilge Adamın Mükemmel Tercihi)
Direct Ref limiti +200 artar.

EŞYA – Wise Man’s Ultimate Choice (Bilge Adamın Nihai Tercihi)
Direct Ref limiti +440 oranında artar.

No Queue For More (Artık Sıra Beklemek Yok)
120 dakika olan ucuz ref kiralama bekleme süresi 60 dakikaya düşer.

Regular Career Maker (Düzenli Kariyer Yapan)
Rented Ref (Kiralık alt üye) limiti +50 oranında artar.

Flawless Career Maker (Kusursuz Kariyer Yapan)
Rented Ref limiti +110 oranında artar.

Perfect Career Maker (Mükemmel Kariyer Yapan)
Rented Ref limiti +250 oranında artar.

Ultimate Career Maker (Nihari Kariyer Yapan)
Rented Ref limiti +500 oranında artar.

Alt Üye (Referal) Nasıl Kiralanır ?

referals


Alt üyeler gerçek kişilerdir. Ref alımı paket halindedir. İsterseniz kazandığınız parayla, isterseniz kazandığınız Warcoins ile, isterseniz de direk yatırım yaparak hesabınıza aktaracağınız gerçek parayla 30 günlük altüye kiralayabilirsiniz. Bunu yukarıda sağ Reference bölümünden Rent Referrals butonuna tıklayarak yapıyorsunuz.

Henüz fazla paranız yok ve boş durmasın değerlendiriym diyorsanız (ki en doğrusu budur) günlük olarak 2 satte bir size ucuz alt üye alma imkanı sunulur. Bu paket haricidir ve 2 saatte bir yalnızca 2 tane alınabilir. Soldaki panelde In queue yazan yerin sağ tarafında bir + işareti ve yanında 0/2 rakamlarını görürsünüz. İşte orada bir geri sayım aracı vardır ve her iki saatte 1 orası dolar ve + tıklarsınız, 2 alt üye karşınıza çıkar, işaretlersiniz. Sonra size sorar gerçek para mı, Warcoins ile mi almak istiyorsun diye, burada mantıklı olanı her zaman Warcoins ile almaktır refleri. Gerçek paraya mümkün mertebe dokunmamak lazım. Çünkü minimum 2 dolar olduğunda çekebilirsiniz parayı. Warcoins ise sürekli bu şekilde ref (alt üye) almak için kullanın.

Bahsettiğim gibi, ref kazançları 3 gün sonunda hesabınızda görünür. Aktif olmayan, tıklama yapmayan refler 3 gün sonunda hiç tıklama yapmamışlarsa ücretsiz olarak otomatikmen aktif üyelerle değiştirilir.Burasıda çok iyi refler 3 gün tıklamazsa otomatikmen yenileniyor..

  • 10 Referral ücreti : $2 ya da 2000 warcoin 
  • 20 Referral ücreti : $6 ya da 6000 warcoin
  • 25 Referral ücreti : $8 ya da 8000 warcoin 
  • 30 Referrals ücreti: $12 ya da 12000 warcoin
  • 40 Referrals ücreti: $20 ya da 20000 warcoin
  • 50 Referrals ücreti: $30 ya da 30000 warcoin
Gördüğünüz gibi her seferinde $2 ödeyip 10’ar tane ref kiralayabilirsiniz. Fakat her sezonda tek paket alma sınırlamasından dolayı hızlı gelişemezsiniz. Tek seferde 50 adet kiralamak isterseniz de çok sayıda refi tek seferde elde edersiniz ama bu seferde orantısız miktarda para harcamış olursunuz.

Burada dahiyane olan şu, öncelikle çok parası olan birisi gelip te bütün refleri süpüremiyor, bunu yapsa dahi bedelini ödüyor, yani daha pahalıya alıyor. Ayrıca böylelikle sürekli orada belirli bir ref havuzu kalıyor yani ref kiralama sıkıntısı yaşanmıyor. Bununla birlikte küçük bir paket aldığınızda çok ucuza alsanız dahi bu seferde onların arasından aktif olmayanları eleme, recycle(değiştirme) aşamasında çok para harcıyorsunuz. Hızlı gelişemiyorsunuz. Ucuza almış olmanız size aman aman bir avantaj sağlamıyor. Bu öyle bir denge ki, kazanmanın yolu çok açık ama biraz sabır gerektiriyor. Peki nedir bu sihirli yöntem. War of Clicks’de para kazanmanın en iyi yolu (minimum masrafla) alabileceğiniz kadar çok ref almak ve bir kaç sezon boyunca aktif olmayan refleri recycle yapmak. Bunu yaparken bir taraftan da 2. ref kiralama yönteminden faydalanmanız gerekir.

2. ref kiralama yöntemi her 120 dakikada bir toplam 2 adet olmak üzere sınırlandırılmış olan ucuz ref alma yöntemi. Bunu bir tür istihkak olarak düşünün. Bu reflere sayfanızın solundaki panelden “In queue” yazan yerden ulaşabilirsiniz


In queue


Her 120 dakikada bir burada bir geri sayım devreye girer ve bu geri sayım sonuçlandığında + işaretine tıklayarak toplam 2 adet ref alma hakkınız vardır. Buradan alacağınız ref ucuz olmakla birlikte (şu an 100 warcoin ya da $0.10) ref sayınızı arttırmak için harika bir yoldur. Çünkü paket olarak ref alımına da sezon limiti getirilmiş. Yani 1 sezon (3 gün) içerisinde yalnızca bir paket alabiliyorsunuz ama buradan her 120 dakikada bir ref alabiliyorsunuz. Ancak, her güzel şey gibi bunun da bir sınırı var. Yukarıda oyundaki her şeyin belirli bir havuzda toplandığından bahsetmiştik. Bu kural buradan alınacak refler için de geçerli. Yani evet her 120 dakikada bir toplam 2 hakkınız var ama elinizi çabuk tutmanız ve sürekli sayfayı yenilemeniz gerekir.

Minimum ödeme : $2

Ödemeler : Paypal, Payza ve Egopay




PixPara 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()


Güzel bir site ile daha beraberiz.
Sitede Paidverts ve Digadz gibi Level sistemine göre kazançlar mevcut ayrıca ücretli olarak banner, ptc reklamları verebilir REF kiralayabilirsiniz (şuan aktif değil) Site yorucu değil.

Akşam 8:30'dan itibaren reklamlar açılmakta aynı anda farklı pencerede reklamları tıklayıp bitirmeniz 5 dakika sürmüyor.

Sitenin Dashboardı;
Sanbux İle Para Kazan



Level Seviyeleri
Level1'e Toplam günlük satışın %10'u;
Level2'e Toplam günlük satışın %20'si;
Level3'e Toplam günlük satışın %30'u;
Level4'e Toplam günlük satışın %40'ı; kazanç olarak ayrılıyor.

Sitede 1$ reklam verme karşılığında;
+145 Bap puan
+25 farklı web site ziyaretçisi.
+1000 banner gösterimi
+1,45$ kazanç

1$ lık reklam alma karşılığında ise 100 Bap kesilmekte (1 Bap= 0,01$). Böylece kazanç %45 olmaktadır.

Günlük ücretli reklamları alabilmek için Earn Cash kısmındaki Qualify Ads leri izlemek gerekmektedir.

Sitenin güzel yanı reklamları ayrı sekmede açarak hepsini aynı anda izlenmesidir. Süre bitiminde Get Credit Tıklayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Böyle olunca kısa bir sürede tüm reklamlar bitiriliyor.





Günlük ücretli reklam kazancı için gerekenler;+ Bap puanının minimum 75Bap olması,+ Qualify Ads bölümünde bulunan 10 adet 10 saniyelik reklamı izlemek gerekmektedir.


Level 2 için gelen reklamlar



Sitede ayrıca 12 x 0,001$ (Şuan 8 adet) ve 4 x 0,0025$ değerinde Micro ve Fixed Ads mevcut. Bunlardan herhangi bir puan kesintisi olmamakta.





Sitede dikkat edilecek diğer husus ise ücretli reklamları tıkladıktan sonra eğer seviyemiz düşerse bir alttaki seviyenin kazancını alıyoruz. Misal olarak 5200bap punımız var.

Gelen reklam 6$ olsun(10x0,6$ şeklinde geliyor) 4. reklamı izlediğimizde puanımız 4960Bap olacak ve bir alt levele düştüğümüz için geri kalan 6 reklamda level 1'in kazancı ne ise onu kazanacağız. Bunu engellemenin yolu level sınırına geldiğimizde veya kesilecek puanı hesaplayıp ona göre içerde biriken para ile 1-2$ reklam verip puanımızı yukarıya çıkarmaktır.

Ref Kazancı

+Reklam verme karşılığında %10

+Tıklama başına %5 şekilndedir.

Ödeme İşlemcileri ve Kesintiler;




Para Çekme işlemcileri ve Kesintiler

Payza, Egopay, Perfect Money için : Cashout Fee: 5.00% + $0.25

Siteye Git


PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


 
Hiving İle Para Kazan ( Anket Sitesi )


Hiving Nedir

Hiving Anketleri Hakkında : Hiving‘in çalışma sistemi diğer anket siteleriyle aynıdır. Anket doldur para kazan sistemiyle çalışır.

Hiving, üyelerine çevrimiçi kamuoyu anketleri doldurarak para kazanma imkânı veren bir çevrimiçi tüketici paneli hizmetidir. Pazar araştırması ve tüketici geribildiriminde uzmanlaşan, 2009’da kurulmuş bir Fransız şirketiyiz. Paris’te bulunan merkezimizle birlikte, dünyada şu anda 20 ülkede faal olarak her yıl daha çok yere ulaşıyoruz.

Çevrimiçi kamuoyu anketlerimiz tüketicilerin sesini duyurarak şirketlere ve markalara hedef kitlelerini daha iyi anlamada yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Sizler gibi tüketicilerden gelen dürüst cevaplar, sundukları ürünleri değiştirerek ve gelecekteki trendleri etkileyerek mal ve hizmetlerinin kalitesini artırmada onlara yardımcı olacaktır.

Hiving çevrimiçi topluluğunun bir üyesi olarak, artan geribildirimlerle tüketici deneyiminin geliştirilmesine yardımcı olmakla kalmayıp raflarda yerini almadan yeni ürünleri deneme fırsatı da elde edebilirsiniz!
Hiving hakkında

Hiving’e Nasıl Üye Olurum?

Bu linke tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra mail adresine gelen onay linkine tıklayınca üye olabilirsiniz. Onaylanma süreci vs. yoktur. 15 yaşından büyük olan herkes Hiving’e üye olabilir.

Hiving Puan Sistemi nasıl çalışır?
  • Hiving Puanlarınsüresi geçmez.
  • En az 6 000 Puan topladığınızda puanlarınızı paraya dönüştürebilirsiniz.
  • 800Hiving Puan = 1 €
  • Puan Sistemimiz değişebilir, ancak değişiklikler mevcut puanlarınızın değerini etkilemez.
Hiving Puan Dönüşümü
6 000 Puan = 7,5 €
8 000 Puan = 10 €
12 000 Puan = 15 €

Hiving’den para mı nasıl çekerim?
Üye olduğunuz e-mail adresiniz ile Paypal hesabı açarak en az 6000 Puan’a geldiğinizde Paypal hesabınıza çekebilirsiniz. Web sitede de belirtildiği gibi Türkiye de yeni oldukları için ödeme 3 haftaya kadar uzayabilir.

Hiving Güvenli mi?

Hiving hakkında : Hiving Türkiye pazarında yeni olduğu için bu konuda pek bir şey söylemek mümkün değil. Ama daha önce 20’den fazla ülkede faal olduğunu düşünürsek sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Nasıl ve Ne Kadar Kazanırım?

Sistem anket doldur para kazan şeklinde çalışır.
Anketleri doldurmaya başladıkça puan kazanmaya başlarsınız.
Hiving minimum ödeme tutarı 6000 Puan yani 7,5 Euro’dur.

Fikirlerinizi paylaşıp para kazanın!

Hiving, üyelerine çevrimiçi kamuoyu anketleri doldurarak para kazanma imkânı veren bir çevrimiçi tüketici paneli hizmetidir. Pazar araştırması ve tüketici geribildiriminde uzmanlaşan, 2009’da kurulmuş bir Fransız şirketiyiz. Paris’te bulunan merkezimizle birlikte, dünyada şu anda 20 ülkede faal olarak her yıl daha çok yere ulaşıyoruz.

Çevrimiçi kamuoyu anketlerimiz tüketicilerin sesini duyurarak şirketlere ve markalara hedef kitlelerini daha iyi anlamada yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Sizler gibi tüketicilerden gelen dürüst cevaplar, sundukları ürünleri değiştirerek ve gelecekteki trendleri etkileyerek mal ve hizmetlerinin kalitesini artırmada onlara yardımcı olacaktır.

Hiving çevrimiçi topluluğunun bir üyesi olarak, artan geribildirimlerle tüketici deneyiminin geliştirilmesine yardımcı olmakla kalmayıp raflarda yerini almadan yeni ürünleri deneme fırsatı da elde edebilirsiniz!

“Hiving” ne demek?

Hiving hakkında : İngilizce “hive” ya da “home” sözcüğünden gelen “Hiving” , dış dünyayla açık ve güçlü bir ilişki devam ettirirken evdeki hayata bir odak getirmeye dayalı modern bir ideolojidir. Dış dünyanın sunduğu tüm fırsat ve heyecanlara açık bir hayat sürdürken, evinizin rahatlığında kalma düşüncesidir. Amacımız, sizlere tüm dünyadan insanlar ve şirketlerle ev bazlı bir iletişim ve tartışma ortamında olabileceğiniz bir platform sağlamak. Tüketiciler arasında bir topluluk ruhu oluşturmayı ve geribildirim endüstrisini canlı tutmak için paylaşım forumları oluşturmayı umuyoruz.

( Başvuru sayfasında Ülkenizi seçin kısmında Türkiye için Avrupa adımını kullanın )

Hiving hakkında çok çeşitli konular

Hiving´in kamuoyu anketleri genel tüketimle ilgili çok çesitli konularla birlikte, daha belirgin olarak Ev eşyaları, Sağlık, Otomotiv, Hobi gibi günlük kullanım ürün ve hizmetlerini kapsamaktadır.

Güvenilir bir ilişki

Hiving, panel üyeleri ile şeffaf ve güvenilir bir ilişki kurmak arayışındadır; karşılıklı hak ve sorumlulukların tanınmasına dayalı ve güven üzerine kurulu bir ilişki. Bu ilişki, dürüstlük ve karşılıklı saygıya dayalıdır. Çevrimiçi anket panelimize katılarak, panelistler Hükümler ve Koşullarımızı kabul etmeli ve saygı duymalıdır.

Hiving Panelistinin On Emri

Hizmetimizi kullanırken panelistlerimizi davranış kurallarımıza uymaya teşvik ediyoruz. Bu kılavuza uymak, herkes için mümkün olduğunca yüksek bir etkililik seviyesi memnuniyet sağlamaktadır. Aynı zamanda size daha iyi hizmet sunmamıza imkân tanıyacaktır! 

  1. Hükümler ve Koşullarımızı okuyup kabul edin. 
  2. Profilinizi ve kayıt formundaki diğer bölümleri doldurun. 
  3. Üye Alanınızı düzenli olarak kontrol edin. 
  4. quality@joinhiving.comadresini güvenli alıcılar listenize ekleyin. 
  5. Mümkün olduğunca ücretli kamuoyu anketlerimize katılın. 
  6. Dürüst ve samimi cevaplar verin. 
  7. Herhangi bir sorunuz olursa bize ulaşın. 
  8. Kullanıcı profilinizi düzenli olarak güncelleyin. 
  9. Hiving çevrimiçi anket panelini akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza tavsiye edin. 
  10. Bir Arkadaşa Söyle Programı kurallarımızı takip edin. 
Panelistlerin hakları nelerdir?
Çevrimiçi anket paneli Üyesi olarak:

  • Hesabınızıgeçici olarak kapatabilir, 
  • Kişisel bilgilerinize ulaşabilir ve değiştirebilir, 
  • İstediğiniz zamanüyelikten çıkabilirsiniz. 

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()







Qassa İle Para Kazan




ÜYE OL

İnternette boş vaktinizde olduğunda yada iyi tanıtım yapacak siteniz varsa güzel para kazanacağınız bir site kullanmanızı tavsiye ederim.

Qassa sistemini tanıyalım…

Öncelikle üye olduktan sonra ilk yapmanız gereken işlem profil bilgilerinizi doldurmak. Çünkü bu profil bilgilerinize göre anket alacaksınız ve reklam tıklayabileceksiniz.

Profil bölümü tıklayın ve açılan sayfadaki tüm profil bilgilerinizi doldurun.Tüm kategorilerdeki profil bilgilerinizi doldurduktan sonra her kategoriden 5000puan kazanacaksınız.

Tüm profil bilgilerinizi doldurduktan sonra artık mailinize hergün reklam linkleri ve anketler gelmeye başlayacak. Ayrıca sistemdeki oyunları oynayarak da para kazanabilirsiniz. Sisteme üye tavsiye ederek de yine para kazanabilirsiniz.

Bu sistem ile birçok alışveriş sitesinden indirim kazandığıınız gibi (indirim kuponları bölümünde) bu alışveriş sitelerinden alışveriş yaptıkça da puan kazanacaksınız…

Sistemde 15 TL lik limite ulaştığınızda ödeme alabileceksiniz.

Qassa ücretsiz katılım ile bir İnternet birikim programıdır. Ücretsiz kayıt olarak puan biriktirerek gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

Kısaca İnternetten sermayesiz para kazanma sitesidir. Coins sistemiyle topladığınız coinsleri TL'ye çevirip banka havalesi ile ödeme alabilirsiniz.

REFERANS BAŞINA 3 TL 
KAZANACAKSINIZ!

NASIL KAZANABİLİRSİNİZ?

  • Üye olarak Başlangıçta 100.000 coins 
  • Mail okuyarak 1.000 coins
  • Alışveriş yaparak harcadığınız TL başına coins
  • Oyunlardan 150.000 coins (Günde 1 oyun)
  • Bingo ile 270 TL Arkadaşlarını davet ederek 200.000 coins
  • Anketlere katılarak 50.000 coins
KAZANIRSINIZ !

Ödeme alt limiti 15 TL'dir
  • 1.000 Qoin = 0,015 TL.
  • 5.000 Qoin= 0,075 TL.
  • 100.000 Qoin = 1,50 TL.
Ve 1.000.000 olunca 15 TL oluyor. Simdilik Sadee Banka Hesabina Odeme Yapıyor. Zaten site bol bol puan dagitiyor. Yani En kisa zamanda puan toplayip odeme alabilirsiniz.

QASSA İLE PARA KAZANMA ANLATIM







Qassa Ödeme Kanıtı






ODEME ALINDI






HESABIM





NOT: mail adresine girip gelen mailden onaylamazsaniz para kazanilmiyor







PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

TRBUX İle Para Kazan


Site Adı: TrBux

Açıklama:

Birçok Kazanma Şekli Vardır.Bunlar;
Reklamlar, Offers, Grid, İzle Kazan, Website Surf.
Ayrıca Kiralanan Referanslar bottur.Buda Öyle o ogün tıklamış o tıklamamış derdine düşmenize gerek yok.Hergün Tıklıyorlar.

Tıklama Değerleri:

Min. günlük kazançlar: Standart 100% tıklama başına , Bronz 150% tıklama başına, Golden (0.15$), Gold 200% tıklama başına

Referans tıkı kazancı:
Standart üye Referans Tıklama başına referans 25% tıklama başına Bronz üye Referans 50% tıklama başına Gold üye Referans 100% tıklama başına

Reklam Sayısı:

Değişken

Minimum Ödeme Limiti:Her üye rütbesi için Minimum Ödeme 2$

Premium Özellikleri ve Ücretleri:

Standart Süresiz 0$

Bronz 365 gün 30$

Gold 365 gün 75$

SSS:

1
PTC ( Pay Per Click) yöntemi nedir ?
PTC ( Pay Per Click), Türkçe olarak çevirmek gerekirse “Tıklama başı kazanç” anlamına gelmektedir. Bir PTC sitesine üye olduktan sonra size gösterdikleri reklamlara tıklayarak, her tıkladığınız reklam için para kazanırsınız.

Örnekle açıklamak gerekirse reklamlarına tıkladığınız firmalar, PTC sitesine mesela 100 tıklama için 5$ verir. PTC sitesi ise size bu reklama tıklamanız için 0,01$ ücret önerir. Siz bu siteye tıklayarak 0,01$ kazanmış olursunuz. PTC sitesinin önceden belirlediği bir kazanca ulaşınca paranız size verilir. Sistem mantık olarak bu şekilde işlemektedir.

2
Bir Ay İçinde Nekadar Para Kazanabilirim?
PTC sitesi ile bir ay içinde 8-10$ kazanabilirsiniz. Evet bu rakam size az gelmiştir muhtemelen peki bir siteden 10$ kazanıyorsanız güvenilir 5 site bulduğunuzda aylık geliriniz 50$ olur.
Ben bu sistem sayesinde daha çok para kazanmak istiyorum diyorsanız eğer referans edinmelisiniz. Bu linke tıklayan bir kişi o siteye üye olursa, PTC sitesi belli bir miktarda size pay verir. Sizin referansınızla üye olan alt üyeniz her reklam linkine tıkladığı zaman sizde ufak miktarda pay alırsınız. Sizin referansınızla kayıt olan bir kişinin hiçbir kaybı söz konusu değildir.

Yine bir hesap yapalım. Sizin günlük 10 reklam linkine tıkladığınız bir PTC sitesinde 20 tane alt üyeniz var. Alt üyelerinizde günlük 5 reklam linkine tıklamaktadır. Siz her tıkladığınız reklam için 0,01$ alırken, her alt üyenizin tıkladığı reklam için 0,005$ kazanıyorsunuz.
Sizin aylık kazancınız; 0,01x10x30=3$ iken, Alt üyelerinizin kazancınız ise; 0,005x5x20x30=15$, yani toplamda bir PTC sitesinden aylık olarak 18$ kazanarak 5 PTC sitesinden aylık 90$ kazanabilirsiniz.

3
Günlük Ne kadar Zamanımı Ayırmam Gerekir?
Bir reklam 30 saniye sürse, 50×30=1500sn yani 25 dk yapmaktadır. Bir günde yaklaşık olarak sadece yarım saatinizi bu işe ayırarak para kazanmanız mümkündür.

4
PTS (“Paid to Signup” “Üye ol Kazan”)
Başlıktan da anlaşıldığı gibi bu tür bux sitelerinde üye olup kazanıyorsunuz.
Sistem şöyle işliyor;
Reklam veren sitesini bux sitesine veriyor bizde o sitelere üye oluyoruz ve e-postamıza bir e-posta geliyor üye olduktan sonra aktivasyon için, ondan sonra bu e-postayı bux sitesinin bize gösterdiği yere gönderiyoruz daha sonra üyeliğimizi onaylandıktan sonra hesabımıza sitenin verdiği ücret geliyor.

5
Yeni Başlayanlar İçin
Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar için bu yazıyı hazırladım.






1.Satın al: Bu bölümden kredi kartınız veya güncel bakiyeniz ile birçok seçeneklerde satın alma gerçekleştirebiliyorsunuz.





Tıkla kazan(PTC): Reklamlar bölümünde her gün tıkladığınız reklamalar gibi reklam vermek için kredi satın alıyorsunuz.

Website Surf: Surf bölümünde web sitenizin gezilebilmesi için ekstra kredi alabilme imkânına sahipsiniz. Aynı krediyi her gün 8 9 reklam gezerek kazanıyorsunuz.

Giriş Reklamı: Giriş bölümünde reklam vermenizi sağlıyor

Görevler(PTSU): Görev bölümünde kendi koşullarınızla diğer kullanıcılara görevler vermek için kredi satın alıyorsunuz.

Ana sayfa Backlink: Web masterlar için anasayfa baclink kredisi


2. Reklamlar: Günlük olarak kazanç sağlayabilmeniz için tıklamanız gereken reklamlar bu bölümde. Referaslarınızdan kazanç saglayabilmeniz için hergün tıklamanız gerekmektedir. Reklam süreleri kazanca göre degişmektedir.





3.Görevler: Bu bölüm Trbux.net ve diğer kullanıcıların belirli koşulları yerine getirerek, kazanç sağlayabildiği alandır. Dikkat edilmesi gereken konu koşulları tam olarak yerine getirmenizdir. Bu koşulları sağlayamazsanız göreviniz onaylanmaz ve kazanç sağlayamazsınız.










4. Offer: Bu bölümde TrPoint kazanarak dönüşümlerle kazanç sağlayabilirsiniz.







5.Oyunlar: Her gün 20 tıklama puanına sahip oluyorsunuz. İstediğiniz şekilde karelere tıklayarak hem puan kazanıyorsunuz hem de şansınıza bağlı olarak ödüller kazanıyorsunuz. Her ödülün oranı belirlenmiştir, tamimiyle kullanıcılara bağlıdır.






6.İzle: Bu bölümde videolar izleyerek offer bölümü gibi TrPoint kazanıyorsunuz buradaki puanlarınızla kazanç sağlayabilirsiniz.

7.Surf: Her gün 5 ile 9 arasında otomatik olarak site gezerek puan kazanabildiğiniz, bu puanları da web sitesine sahip kullanıcıların tekil ziyaretçilerini arttırmak amacı ile “Yeni Site Ekle” bölümünden gerekli bilgileri doldurarak, kazandığı kredileri web sitesinde kullanma imkanı sağlıyor . Puan kazanmak için “Kredi kazanmaya hazırmısın ? Surf'e Başla” basarak puan kazanabilirler






ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


Neobux İle Para Kazan



Neobux.com nedir?

Neobux anında ödeme yapan bir tıkla-kazansitesidir.

Peki neden NEOBUX?

Çünkü oldukça yeni bir site olmasına rağmen hızlı ve güvenilir bir ödeme sistemi geliştiren neobux diğer ptc (tıkla-kazan) siteleri arasında sivrilmeyi başarmış bir site olarak karşımıza çıkmakta.

Neobux sayesinde tıklayıp görüntülediğiniz her reklam karşılığı size ödeme yapar. Bu ödeme, 0.001 dolar gibi çok küçük bir rakamdır. Ancak, eğer siz alt üye (referal / referans) bulabilirseniz, kazancınız çok daha artacaktır.

SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında ödemesidir.Yanlış duymadınız anında ödeme.

Gold üyelik için açıklama:

NeoBux diğer sitelere benzer olarak reklamlara tıklama başına 1 cent veriyor. Ama iş alt üyelerinizin yaptığı tıklamalara gelince aldığınız para 0,5 cent oluyor. Eğer golden üye olursanız ki bu ayrıcalıklı üye olmak anlamına geliyor bu sayede alt üyelerinizin kazançları da 1 cente yükseliyor. Bunun ücreti de yıllık 90$. Golden üyelik alarak kazancınızı ikiye katlamanız mümkün.

Standart üyeler için açıklama:

Neobux'ta günlük standart üyeler için 4 adet reklam çıkmaktadır. Siz, günde 4 reklama tıklayarak ve referans gösterdiğiniz her alt üye için extra para kazanmaya başlayacaksınız. Örnek sizin referans linkinizden 10 arkadaşınız neobux'a üye olsun onlarında günde 4 linke tıkladıklarını varsayarsak, sizin günlük kazancınız ($0.004 + 10 x $0.004 = 0.044) edecektir.

Peki nasıl referans bulacağım?

Bu aslında sizin biraz yaratacılığınıza kalmış bişey olsada neobux sitesi önceden bu durumu düşünmüş ve referans satın alma yada referans kiralama (rent) olayını geliştirmiştir.

Bu durumda ilk iki kiralama 20 dolar karşılığında (premiumlar için $20) 100 adet rented referals sahibi olacaksınız.100 adet referansınız da 1 ay sonunda yatırdığınız parayı fazlasıyla çıkaracaktır.
Not: Yeni sistem değişikliği yüzünden kazanç sağlamak için lütfen üyeliğiniziGolden Membership'e Yükseltiniz...

Neobux'a Üye Olmak (Resimli Anlatım)

Neobux'a Üye Olmak

Çoğu PTC sitesinde olduğu gibi NeoBux'ın giriş sayfasının üst kısmında da Login ve Register olmak üzere iki bağlantı mevcuttur. Bunlardan Login kayıtlı üyelerin oturum açmalarını Register ise yeni üyelerin kayıt olmasını sağlıyor. Biz Register'a tıklıyoruz.



Daha sonra aşağıdaki resimde görüldüğü gibi üyelik bilgilerimiz için gerekli kısımları dolduruyoruz. Kullanıcı adımız en az 4 en fazla 14 haneli olmalıdır. Kullanıcı adımız sadece harf ve rakamlardan oluşmalı ve mutlaka bir harf ile başlamalıdır. Password ve Password confirmation bölümlerine en az 4 haneli şifremizi yazıyoruz.



Sonraki sayfada e-posta adresimize bir aktivasyon kodu gönderildiği ve bu kodu kopyalayıp Validation code for bölümüne yapıştırmamız gerektiği yazıyor. Bu sayfayı kapatmadan e-posta hesabımıza gidiyoruz ve bize gönderilen iletideki aktivasyon kodunu kopyalayıp belirtilen yere yapıştırdıktan sonra resimde görülen doğrulama kodunu hemen üzerindeki Image Verification kısmına girip Finish Registration butonuna basıyoruz.






Bir sonraki sayfada kayıt işleminin başarıyla gerçekleştiği ve Login Now bağlantısına tıklayarak hesabımıza giriş yapabileceğimiz yazıyor. Reklamlara tıklamak için oturum açacağımız bu sayfayı kapatmadan giriş yapıyoruz ve reklamlara tıklamaya başlıyoruz...



ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Referans Kiralamak

Genel olarak referans bulmak ptc sitelerinde oldukça zor bir iştir.
Bu yüzden,bize para kazandıracak olan Referans Satın Alma olayına girmemiz oldukça mantıklı olacaktır.

Genel olarak ptc sitelerinin satmış olduğu referanslar BOT olarak tabir edilen bir yazılımdan ibarettir ve bu botlar kayıtlı üyeler gibi tıklama yaparak alt üye gibi görünür ve bir müddet sonra tıklamayı bırakabilirler.

Peki neden referans almalıyız?

Çünkü parayı bize bu aldığımız referanslar kazandıracak.

Neobux birçok yeniliğin öncüsüdür bunların arasındarented referals olayıda bize kolaylık sağlamaktadır.

Rented Referals Nedir?

Rented Referals Kiralanmış referans demektir.NeoBux'da 100 Adet referansı kiralamak için, standart üyeyseniz $20, golden üyeyseniz $20 ödeme yapmalısınız.Ancak benim tavsiyem, $20 olsada referans alımını standart üye iken, golden üye olmadan tamamlamanızdır.Çünkü Neobux $20 olduğu için referansları sürekli standart üyelere satmaya çalışır ve bu durumda golden üyelere referans kalmayabilir.

Renting Balance nedir?

Renting Balance referans satın alma hesabıdır ve referans alma yada referans kiralarını ödeme gibi işlemlerde kullanılır ve geri ödemesi yoktur.

Yani referans alacağınız zaman, bu hesaba para ekleyip referanslarınızı öyle alırsınız.
Peki, Nasıl Rented Referals Alacağım?

Rented Referals almak çok basittir.

Kullanıcı sayfamızdayken kullanıcı adımıza tıklayarak hesap anasayfamıza gidiyoruz.
Renting Balance: linkine tıklıyoruz.
Please select from where you want to transfer:diyor, buradan parayı nereden aktaracağımızı seçiyoruz.Yani eğer hesabımızda para varsa hesabımızdan, alertpay hesabızdan aktarmak istiyorsak alertpayımızdan, paypal hesabımızdan aktarmak istiyorsak paypalımızdan Renting Balance'ımıza aktarıyoruz. 

Aktarma işlemi tamamlanıp, parayı Renting Balance'ımızda gördükten sonra, tekrar üye adımıza tıklayıp, hesap anasayfasına gidiyoruz.
Ardından sağdaki 4 yeşil butondan biri olan,REFERALS butonuna tıklıyoruz.
Karşımıza 3,10, 30,50, 100 gibi sayılar çıkıyor.Buradan, kaç referans almak istiyorsak seçiyoruz. 

Ardından referanslar hesabımıza ekleniyor ve tıklamaya başlıyor!

Bu Referansları Sürekli Kullanabilirmiyim?Kiraladığınız referanslar, 1 ay süreyle hesabınızda durur.Şayet siz süresini uzatmak isterseniz, süresi bitmeden ödemesini rented refereal list kısmından yapabilirsiniz.Veya ilk başta Auto Pay seçeneğini açarak ödemeleri otomatik yapabilirsiniz? (Auto Pay seçeneği ile sürekli referanslarınız olur.)Referanslar, söylediğim gibi bottur ve genelde 15 gün sonra tıklamayı bırakırlar.Bu nedenle, arada kontrol edip tıklamayan botları belli bir ücret karşılığında yenisiyle değiştirmeniz gerekir.Doğal olarak, 100 referans size günde 1.5 dolar gibi bir rakam kazandırır ve bu da 1 ayda 45 dolar yapar.Tabi bu rakamlar artı ve eksi olarak ve sizin referans değiştirmenize bağlı olarak değişiklik gösterebilir.


 İşte Ödeme Kanıtı




PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()



TL.com.tr ile  Para Kazan




Sizlere internetten para kazanabileceğiniz çok güzel bir Türk Ptc sitesinden bahsedeceğiz. Bu sitede görev yaparak,reklam tıklayarak parakazanabilir hemde reklam vererek sitenizin hitiniarttırabilirsiniz.

Tüm açıklamaları aşağıda size listeliyorum tüm sorularınızın cevapları aşağıdadır.

1) Ödeme Ne Zaman Alabilirim?

Ödemeleri ödeme kayıt ettiğiniz tarih itibariyle işleme alınıp 5 (Beş) iş günü içerisinde vermiş olduğunuz Hesap numarasına geçirilir.

2) Referans ile nasıl kazanabilirim?

Mail, sosyal paylaşım siteleri, Url adresleri vb. referans kodunuzla birlikte kullanıcıları sitemize misafir edin, Sitemizde sizinle birlikte kazanmak isteyen kullanıcılar kayıt oldup, mail adreslerine gönderilen onay kodundan sonra sistem artık o kullanıcıyı tanıyacaktır. Referansı olduğunuz kullanıcı her tıklanan siteden para kazanacağı gibi bu kazandığı paranın %10 u sizin hesabınıza eklenecektir.

3) Siteler Nasıl Tıklanacak?

Size özel kodlar oluşturuyoruz, her saat içerisinde size bir yada daha fazla link gönderiyoruz. Sizin yapmanız gereken sadece o linklere tıklayıp, Siteleri ziyaret etmenizdir.

4) Kazancımı Arttırmam için ne yapmam gerekiyor?

Kazancınızı arttırmanız için, Bol referans yapmanız ve size gönderdiğimiz site adreslerini tıklamanızdır.Dahada fazla kazanmak istiyorsanız LEVEL inizi yükseltebilirsiniz.

5) Benim Levelim 1 görünüyor nasıl yükseltebilirim?

Sitemizde bulunan leveller 5 kademeden oluşmaktadır. Her levelde Tıklamada +1 Referans kazancında ise %2 artış olacaktır. Bunu yükseltmeniz için yapmanız gereken kendi sitenizin reklamlarını vermektir.

6) Sistem Nasıl Çalışır?

İşlem 1

Kayıt olun. Kayıt olduktan sonra sistem otomatik olarak hesabınıza +2 (iki) TL yükleyecektir. Kayot olmak Ücretsizdir.

İşlem 2

Her saat içerisinde farklı linkler verilecektir. Bu verilen linkleri düzenli olarak tıklayıp Puanlarınızı arttıracaksınız.

İşlem 3

Ziyaret Ettiğiniz Sitelerden Size Puanlar Gönderilecektir. Bu puanlar toplanıp datalarımızda Para puanlarınız oluşacak ve bu pa- ralar hesabınıza eklenecektir.
Not: (İşlemleriniz Bukadardır. Her saat içerisindeki linkleri tıklayın daha fazla Para kazanın.) Bu Para bana yetmez diye düşünü- yorsanız lütfen işlem sırasına göre devam edin.

İşlem 4

Arkadaşlarınızı Davet Edin ( Referans olun ) Her davet ettiğiniz arkadaşta aynı sizin gibi linkleri tıklayıp para kazanmaya başla yacaktır. Şimdi siz bu arkadaşınızı güzelce uğraşarak davet etmişsiniz, Sizede buradan bir pay çıkaralım. Her siteyi ziyaret ettiği nde o arkadaşınız kazandığı gibi, kazandığı Para puanlarının % 10 unuda size artı olarak vereceğiz.

İşlem 5

Paralarımızı topladık,iyi güzel de! biz bu paraları nasıl harcayacağız ?

İster paralarınızı Nakit olarak alın. İstersenizde Kendinize ait bir siteniz varsa Reklamını verin bizim kullanıcı arkadaşlarımız sizin sitenizide ziyaret etsin.

Artık Para Sizindir. Güle Güle kullanın.

Peki Siz bu kazandığınız paralarla ne yapacaksınız?

Şimdi detayları bitirdik, Gelelim bize çok sorduğunuz sorulara, Kafanızda kalan soru işaretlerinin geri kalanınıda Sıkça sorulan Sorular bölümüne ekledik daha fazlasınıda oradan öğreneceksiniz.

Sitemizde işlem yapmadan önce Kullanım Şartlarını güzel bir şekilde okuyunuz. Diyelimki kullanım şartları size uygun değil. Size uygun olmadığını düşünüyorsanız üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
NOT: İnternet Üzerinden Para kazanılacaksa hep birlikte kazanalım. Biz kazanalım sizede kazandıralım ne dersiniz?

7) Level Ücretleri ve Kazançları nelerdir ?

1.Level Her tıklama, 0.0005 TL Her referans tıklamasından kazanç %10 – 0.00005 TL dir.

2.Level Her tıklama, 0.0006 TL Her referans tıklamasından kazanç %12 – 0.00006 TL dir.

3.Level Her tıklama, 0.0007 TL Her referans tıklamasından kazanç %14 – 0.00007 TL dir.

4.Level Her tıklama, 0.0008 TL Her referans tıklamasından kazanç %16 – 0.00008 TL dir.

5.Level Her tıklama, 0.0009 TL Her referans tıklamasından kazanç %18 – 0.00009 TL dir.

8) Tıkladığım görev ücretlerini göremiyorum ?

Yapmış olduğunuz görevlerin tıklama oranlarını 3 Haneye kadar düşürdük. Sizin enaz 0.01 TL olduğunda görebilirsiniz. Kullanıcılarımız Görevlerini tamamlayıp, Net ücretlerini görebilmeleri için bu işlemi uyguladık. Sizin görevlerinizdeki kazançlarınız kaybolmaz, datalarımızda kayıtlı kalır. Her yaptığınız görev sonrasında hesabınızda toplanır.

9) Eklediğim reklamlar neden beklemede kalıyor ?

Eklemiş olduğunuz reklamların tümü, yetkili kişiler tarafından kontrol edilir ve daha sonra aktif edilir. Hiç bir reklam yetkili onayı olmadan işleme konulmaz.

10) Hesabımda para yoksa reklam verebilir miyim ?
Bakiyenizde hiç para bulunmuyorsa reklam veremezsiniz. Ek Ücret talep edebilir ve Ek ücretiniz onaylandıktan sonra reklam işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

11) Levelimi Nasıl Yükseltebilirim?

Levelinizi yükseltmek için, herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Yetkili arkadaşlarımız sizi kontrol altında tutar ve levelinizin yükselmesinde herhangi bir sakınca görülmez ise leveliniz yetkililerce yükseltilir.

Levelinizin yükselmesindeki en büyük etkenler;
1- Referanslarınız (Kendi referansı ile kayıt edilen kullanıcılar dezavantajdır. )
2- Tıklama oranlarınız.
3- Vermiş olduğunuz reklamlar.
4- Tıklama zamanına göre düzenler ve oranları
5- Tikla.info adına yapmış olduğunuz reklamlar
6- Paylaşımlarınız ( Sosyal Paylaşım Ağlarında )

Bu etkenleri yerine getiriyorsanız ve Yetkili arkadaşlarımız sizin levelinizi yükseltmediyse mutlakadestek@search.com.tr adresine e-posta yolu ile iletişim kurunuz.

Gönderilen e-posta sonrasında yetkili arkadaşlarımız sizi değerlendirmeye alacaklardır.
Önemli Not: Kayıtlı olduktan sonra, Kendi referans numaranızla başkası adına referans yapmayın. Kayıt edilen kullanıcılar görevlerini yapmaları durumunda siz para kazanırsınız. Görevlerini yapmayan kullanıcılardan herhangi bir ücret kazanamazsınız.

Lütfen Boş kullanıcı kayıt işlemini yapmayınız.

12) Uyarılar için olası nedenler nelerdir?
A) Kendi Adına Birden Fazla kullanıcı adı oluşturmak.(Sahte Hesaplar)
B) Verilen Referans kodları haricinde, Farklı bir kod ile Referans Yapmak
C) Gereksiz Yapılan işlemler. (Ödeme, Reklam vb…)
D) Gün içerisinde Peş Peşe Ödeme veya reklam eklemek.
E) Farklı sitelerden sahte yönlendirmeler.

13) Şimdi Görevleri tamamlamasam, Tıklamadığım
görevler bir sonraki saatte üzerine eklenir mi?

Her görevin ayrı bir zamanı vardır. Görevler, Saat başlarında başlar ve Saat sonlarında son bulur.

Örneğin : 15:00 da başlar 15:59 da son bulur.

Bu saat aralığı içerisinde yapılmayan görevler, Bir sonraki saate yani (16:00) daki görevler ile birleşmez. 16:00′da yeni görevler işlemde olacaktır.

Görevler saatine göre ayrı ayrıdır. Her saat başında farklı görevler verilmektedir.

14) 1 TL ye kaç kullanıcı sitemi ziyaret eder?

Sitemize vermiş olduğunuz her reklam 250 Tıklama 1 TL olarak hesaplanmaktadır. 250 Kullanıcımız sitenizi Tekil olarak ziyaret eder. Her bir kullanıcımız günde 1 defa sitenizi ziyaret eder ve sitenizdeki içerikleri görür.

Her reklam 0,004/Tıklama olarak hesaplanmaktadır. ( 250×0.004 = 1.00 TL )

15) Tikla.info adresine bağlı domainler var mı?

Evet, tikla.info adresine aşağıdaki domainlerdende ulaşabilirsiniz.

* www.tikla.info (Direk Giriş)
* www.birtikla.net (Direk Giriş)
* www.TL.com.tr (Direk Giriş)
* www.puans.com (Link ve İşletim)
* www.search.com.tr (Link ve İşletim)

Sitemize direk giriş yazan bölümleri kullanarak işlem yapabilirsiniz. Referanslarınızı yönlendirirken aynı adresleri verebilirsiniz.

Örnek :
http://www.tl.com.tr/tr/kayit/1
http://www.tikla.info/tr/kayit/1
http://www.birtikla.net/tr/kayit/1

16) Aktivasyon kodumu unuttum.

Müşterilerimiz ilk kayıt olurken aktivasyon kodları verilir, Bu kodu unutmuş olabilirsiniz.

Kayıt olduğunuz e-posta adresi

ile destek@search.com.tr adresine bildirin. Yetkililer aynı e-posta olduğunu görürlerse aktivasyonunuzu aktif edeceklerdir.

Sitemizin, destek@search.com.tr adresi haricinde herhangi bir e-posta adresi bulunmamaktadır.

destek@search.com.tr adresi haricinde bizim adımıza birisi size e-posta gönderiyorsa kesinlikle inanmayın. Doğacak her türlü sıkıntılara karşısında, Sitemiz sorumlu olmayacaktır.

Aktivasyon kodunu değiştirmek istiyorsanız mutlaka bilgi mesajı gönderin.

17) Ücretli referans alabilir miyim?

Sitemizde böyle bir bölüm aktif değildir.

Fakat bizim referanslarımız herzaman kayıtlarınızda kalmaktadır. Referansı olmadan kayıt olan kullanıcılar bulunmaktadır.

Bu kullanıcıları referans listenizde görmeniz mümkündür.

Bu konu ile ilgilenen arkadaşlarımız, Site yetkilileri ile iletişime geçebilirler.

Referans olarak eklenen kullanıcıların, Tıklama yapmaları veya yapmamaları hakkında herhangi bir sorumluluğu sitemiz üstlenmeyecektir.

18) Başarılı Kullanıcılar Listesine Nasıl Girebilirim?

Bu liste, Sitemiz içerisinde görevlerini, reklamlarını, referanslarını düzen haline getirmiş kullanıcılardan oluşmaktadır.

Sitemizin yetkilileri tarafından verilen leveller sayesinde bu listede görünmektedir.

Bu listede herkes olabilir. Listedeki kişilere özel birşey değildir.

Sitemiz içerisinde başarılı olan her kullanıcı,bu listede görüntülenir.

19) Bonus Görevini verilen saatten geç yapsam ne olur?

Her bonus görevi 00:00 da başlar ve 18:59′a kadar devam eder. Bu saatler içerisinde bonus görevinizi yaparsanız. Bonus görevini kazanırsınız.

Verilen gün ve saat çerçevesi dışında, görevler yapılmış olsa bile geçersiz olur.

Bonus görevlerinde saat ve tarih çok önemlidir. Yaptığınız islemlerde, Gün ve saati dikkate alın.


TL.COM.TR SİTESİNE ÜCRETSİZ KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ!



PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


Digadz İle Para Kazan




Üye olmak için tıklayın

Evet arkadaşlar sitemiz paidverts ile benzer bir sitedir. Sitenin işleyişi ile ilgili bilgi veriyim.

Sitemize üye olduktan sonra sayfanın sağ tarafında bulunan 3 adet kutucuk göreceksiniz.

Bunların ilki dig value: dig value size gelen paralı reklamları göstermektedir. Kutucuğa tıkladığımızda aynen ptc sitelerinde olduğu gibi karşımıza farklı para değerlerine sahip reklamlar gelecektir. Bu reklamlara tıkladığımızda açılan sayfada 9 saniyelik geri sayım yapan bir bölüm açılacaktır. 9 saniye dolduktan sonra "credit site view yazan yere tıklayıp 20 saniye boyunca reklamı izlememiz gerekiyor ve arkasından aynı şekilde olan 2 resimden birine tıklayarak reklamı izlemiş sayılıyoruz. Bu işlemden sonra site bir sonraki reklamı izleyebilmemiz için sayfayı tekrardan reklamların olduğu bölüme yönlendirecektir. Böylece bu işlemleri tekrarlayarak reklamlar bitene kadar aynı şekilde izlemeye devam edebilirsiniz.

bir diğer kutucuk ise dig bonuses: buradaki reklamlarıda aynı şekilde paralı reklamları izlediğimiz gibi izliyoruz. Bu reklamlar bize para kazandırmaz ancak bazı hediyelere kazandırabilir. Misal ; ekstra puan , ekstra nakit para vb.

3. ve son kutucuğumuz ise dig points: buradaki reklamlarıda ayın paralı reklamları izlediğimiz gibi izliyoruz. Burası bize puan kazandırıyor. Puanlar bu sitedeki en önemli şeydir. Bize paralı reklam gelebilmesi için puanlara sahip olmamız gerekiyor. puanlara hergün düzenli olarak tıklamanız önerilir. 1 adet dig points reklamı bize 12 puan kazandırmaktadır. Puanımız ne kadar yüksek olursa dig value da çıkan paralı reklamlarında değeri o kadar yüksek olmaktadır.

sitemizde birde upgrade bölümü bulunmaktadır.

Toplamda 4 adet upgrade seçeneği mevcuttur.

Digger : upgrade ücreti 0.05$

silinmiş yada tıklanmamış reklamların size gelmesini sağlayan bir upgradedir. 15 saat sonunda diğer kullanıcıların tıklamadıkları reklamlar varsa bu upgrade i yapmış kullanıcılar arasında bu reklamlar paylaştırılır ve böylece düşük seviyedeki kullanıcıların daha fazla kazanması sağlanır. Digger upgrade inin size getireceği paralı reklamların değerleri 0.001$ dan başlayıp 5 $ a ve hatta daha fazlasına kadar çıkabilir.upgrade , toplamda size en az 1 dolarlık reklam gelene kadar bitmeyecektir. 1 dolar veya daha fazlasını bu upgradeden kazanmış olduğunuzda sonlanacaktır. bittkten sonra tekrardan satın alabilirsiniz.

Hunter: upgrade ücreti 3 $

sisteme yatırım yapmış reklam almış kullanıcıların yaptıkları yatırımların yüzde 1 lik kısımlarının size reklam olarak gelmesini sağlayan bir ugrade dir. ve paidverts sitesinde de en çok tercih edilen upgrade seçeneğidir.

Örnek olarak ; a kişisi 50 dolarlık reklam aldı. sistem bu 50 doları yüze bölecek ve bu yüzde 1 lik kısmı rastgele 10 kişiye dağıtacaktır. yani her bir kişi bu 50 dolarlık reklamdan 0.5 $ kazanmış olacak.

Upgrade aktif edildikten 7 gün sonra sona ermektedir.eğer upgrade süresi boyunca size 3 dolardan daha az reklam gelirse , sistem bu upgrade i otomatik olarak 1 hafta daha uzatacaktır. bu reklamlar sitenin server saatinin bitiminde dağıtılmaktadır.

Hunter Pro: upgrade ücreti 21 $

Arkadaşlar bu upgrade hunter upgradenin 1 üst versiyonudur. Tek farkı siteye yapılan 50 dolar üstü yatırımlardanda size kazanç sağlamasıdır. bunun bir küçüğü olan hunter upgradeinde maksimum size gelen upgrade reklamı 50 cent iken hunter proda bunun limiti yoktur.başlangıçta bu upgradei kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum.

Team Founder Accont: upgrade ücreti 499 $

Bu upgrade ise bütün takımın ( alt üyelerinizin alt üyelerinden de) yaptıkları tüm yatırımlardan ekstradan yüzde 1 komisyon almanızı sağlar. 1 hafta sürer ve 1 hafta sonunda eğer 499 doların aşağısında kazanç sağlarsanız otomatik olarak 1 hafta daha süresi uzatılır.

Bütün upgradeleri dilerseniz aynı anda da aktif edebilirsiniz yada sadece birisinide aktif tutabilirsiniz bu sizin isteğinize kalmış.

Not: Upgradelerin amacı sizi kar ettirmek değildir. Sadece mevcut puanlarınızı daha hızlı nakite dönüştürmektir.

Ayrıca reklam paketi aldığınızda kazanacağınız ekstra durumlar söz konusu

1$ lık reklam satın alarak ;

Web sitenize 50 tekil hit ve siteniz ile ilgili tanıtım yazısı

100 adet 728x90 piksel banner

200 adet 468x60 piksel banner

300 adet 125x125 piksel banner

ve 1500 puan kazanırsınız.

Reklamlardan kazandığınız 1 puanın parasal değeri 0.001$ dır.

yani yatırdığınız 1 dolar size 1500 puan kazandırıyor ve bu 1500 puanın parasal değeri 1.5$ oluyor.

puanlarınız arttıkça seviyenizde artıyor. her seviye yükselişinizde kazancınızda buna oranla artmış oluyor. Aşağıdaki tablo mevcut seviye gruplarını göstermektedir.

Point Level 1 ........ 800 to 4.5k

Point Level 2 ........ 4.5k to 10.5k

Point Level 3 ........ 10.5k to 22.5k

Point Level 4 ........ 22.5k to 45k

Point Level 5 ........ 45k to 82.5k

Point Level 6 ........ 82.5k to 165k

Point Level 7 ........ 165k to 330k

Point Level 8 ........ 330k to 660k

Point Level 9 ........ 660k to 1.35m

Point Level 10 ........ 1.35m to 2.7m

Point Level 11 ....... 2.7m to 7.5m


Hazırlamış olduğum tanıtım videosu



Bana ait ödeme kanıtı








800 puanın altında olan üyelere paralı reklamlar gelmez. Bunun için en az 1. seviyede olmanız gerekmektedir.

Referanstan üye olmazsanız site sizi otomatik olarak yabancı birisinin üyesi yapacaktır.


Not: lütfen konu tanıtımını izinsiz kullanmayın.


Üye olmak için tıklayın




PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()





 Paidverts


Paidverts gibi bir sistem şimdiye kadar çıkmadı. Bir kere admin insanların güvenini kazandı ayrıca paidverts bildiğiniz gibi sadece bir web sitesi değil resmi bir kuruluş oldu ve şu anda SANBUX paidvertsin resmi değeri 23 milyon dolardır. Bu değere sahip bir sistem hem kolay kolay batmaz hemde terkedilip gidilmez,.

Farklı bir yapıya sahip bir kazanç sitesi. Değişik bir reklam kazancı var 001, den $200, dolara kadar tık başı.. Kazanç yöntemi çok değişik ve müthiş bir tık kazancı var. Kazançlarımız hesabımızdaki BAP puanıların oranına göre değişiyor..

paidverts tanitim 1
 Paidverts İle Para Kazan




Zamanla puanalarımız yükseldikçe daha büyük tık değeri olan reklamlar geliyor, 001, den $200,a kadar olan reklamlar var.. Zaten bu sitede amacımızda bu yüksek oranlı reklamları yakalamanın bir sürü yollları var, onlardanda bahsedeceğim,. site yeni sayılır bir yıllık site. Sahibi güvenilir ve ödemelerini yapan mytrafficvalue.com sağlam para kazan network sitelerinden biri mytrafficvalue güvenli ve kesinlikle yatırım yapabileceğiniz sitelerden biri.. Sitede para kazanma imkanları oldukça bol..

Siteden kazanması aslında çok kolay, bunuda yapabilmek için sitedeki kazanma mantığını anlamaktan geçiyor, bu sitede ufak paralarla bile büyük işler yapılabiliyor.. Kazancımızı ne kadar çabuk yükseltebilirsek okadar çabuk tık değeri büyük reklamlara ulaşabilirsiniz.. Buda bizim günlük gelirimizin durmadan artması demektir.. İlk günlerde 0,05 ile 0.10 arası kazanıyorsun günlük, bize verilen puan lar var bunlara her gün tıklayıp BAP buanını kazanıyoruz puanların değeri hangi grupda isen ona göre değişiyor.



Puanınız arttıkça listedeki gibi daha çok kazanıyoruz..

Yatırım yap daha çabuk kazan Extra BAP kazanmanın yolu yatırımdan geçiyor,.! Örneğin $1 dolarlık reklam verdiğimizde bize 3100 BAP geliyor 3100 BAP = 1,55 $ değerinde. Kısaca her bir dolar bize 1,55 $ olarak dönüyor.

Bana gelen reklamlardan sadece bir kaçı



tanitim 1 - Kopi


BAP Nedir ?

BAP = Bonus Ad Points


Gelen reklamların sayısını ve değerini belirleyen BAP tır… Daha fazla kazanmak istiyorsanız, “BAP Gruplar” seviyesinde yükselmemiz gerekiyor…

1) Sunucu başlangıcında otomatik %1 değerinde son zamanlarda satılan reklamlar rastgele verilir…

2) Günlük ana reklamlar aşağıdaki BAP grupları arasında mevcut fonlara bölünerek verilir. Mikro reklamlar tüm kullanıcılara rastgele dağıtılan minik reklamlardır…

BAP Puan listesi

1. 0-20 BAP

2. 20-100 BAP 
3. 101-200 BAP
4. 201-400 BAP
5. 401-800 BAP
6. 801-1600 BAP
7. 1601-3200 BAP
8. 3201-6400 BAP
9. 6401-12000 BAP
10. 12001-24000 BAP
11. 24001-48000 BAP
12. 48001-96000 BAP
13. 96001-180000 BAP
14. 180001-360k BAP
15. 360001-720k BAP
16. 720001-1.5m BAP
17. 1.5-3m BAP 18. 3m + BAP

1-) Reklamlar 18 saat içinde gönderiliyor ve her bir reklam hesabınıza teslim olarak, BAP denge karşılık gelen miktar azalır

2-) Ücretsi olarak çıkan BAP lara ilaveten 1$ karşılında satın alınan reklamlara karşılık 3100 BAP kazanılıyor…

3-) Reklam çıkmıyor ise hesap etkin değil demektir. Sadece aktif hesaplara reklam çıkar

4-) Hesap aktif ama reklam çıkmıyor ise “GERİ DÖNÜŞÜM PRO” ile 0,05$ karşılında geri dönüşümlü reklamları alabiliyorsunuz. Bu geri dönüşümlü reklamları alma (kullanıcılar 18 saat içinde tıklanmayan başarısız reklamlar) size öncelik veriliyor…

5-) 1000 BAP varsa, o zaman en kısa sürede, tıklama değeri 0,50 $ tutarında ödenen ikramiye reklamlar alacaksınız. Her bir reklam hesabınıza teslim olarak, BAP gelen miktarı anında kesilir…

6-) Ayrıca 1000 BAP varsa, o zaman sizin kazanç potansiyeli … reklamları değerinde herhangi bir daha fazla 0,50 $ almak için kapaklı / sınırlıdır Yani sadece 1000 BAP var ve dolaşımda bir 1 $ ödenmiş reklam varsa, olmaz unutmayın. Bu nedenle büyük bir BAP denge maintianing yüksek değer reklamları almak için bir anahtar … o reklamı almak için 2000 BAP

gerektirecek gibi onu almak için elegible olacak. Yani BAP ne kadar çok ise ona göre büyük tutarlı reklamlar çıkıyor… Eğer sistemde 1$ lık reklam var ise sizin BAP az ise bu reklamı göremiyorsunuz… Ref kiralama yok. Direk ref edinebilirsin. Reklamı tıklayıp izlemesende olur, hatta aynı sekmede başka bir sayfada açabilirsin. Balance da biriken parayı 1$ olunca veya istediğiniz zaman (daha az veya daha çok)


Oyun oynayarakta para kazanabilirsiniz

paidverts tanitim 2


Sitede oyun çesidi çok roulet,poker ve diğer masa oyunları gibi Bap puanlarınızla oyunları oynayabilirsiniz. Kumar oynarsanız eninde sonunda elinizdekileri kaybedersiniz. ! Sistem herzaman kazanıyor çünki..!!

Ödemeler : PayPal,Payza,Bitcoin;PerfectMoney, EgoPay, SolidTrustPay, Western Union

Minimum ödeme 1$



ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN


Youtube,de Paidverts Türkçe vidyoları bulunmakta, ben örnek olarak


Paidverts ile para kazanın. Türkçe Anlatım





Paidverts nasıl yatırım yapılır Türkçe Anlatım 






Bol Kazançlar Dilerim




PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

 AdPageViews ile Para Kazan


- Site Adı: AdPageViews

- Tık Değerleri: 0,001 x 4 / 0,01 değişken (1 yada 2 ) /0,025 1 yada 2

- Reklam Sayısı:4-12

- Günlük Ortalama Kazanç: 0,006-0,075 arası

- Minimum ödeme limiti ve kullandığı ödeme işlemciler: 2-3-4-5-6-7-8-9-10 da sabitleniyor / PP - Payza - STP

RR kazançları Mart2015 den beri düşük sevide seyretmekte..
Rr alacaklara duyrulur..

- SİTE KAYIT LİNKİ : ÜYELİK LİNKİ


- Premium Özellikleri ve Ücreti:


- Ek Özellikler:

Reklam İzleme şartı (Focus özelliği ) YOK...

DR kazançları 0,01$ lık reklamlardan gelmekte..

Üyelik başlangıçınızdan itibaren 15 gün ve 50 tık şartıyla Referal Linkiniz açılıyor..

Daha önce DR edinemiyorsunuz..


RR leri üyeliğinizi aktif ettikten hemen sonra alabiliyorsunuz..






Üyelik yükseltmek credi alarak olmakta..

Steps for upgrading your AdPageViews Account:

1. Setup Your Ad Page

2. Click the Upgrade Button In The Actions Column

3. Select Your Upgrade

4. Complete Purchase




ODEME KANITI TIKLAYIN :

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


Ojooo İle Para Kazan 


Ojooo Nedir ?

Ojooo reklam tıklayarak para kazanma sitesi,Alman bir şirkete ait PTC sitesidir.Açıldığından bu zamana şuan tam tamına 5.636.77 kayıtlı üyeye sahip olan Ojooo Ptc sitesi internet üzerinden para kazanan kullanıcılar için reklam başına kazandırdığı para miktarı açısından oldukça gözde ve güvenilir bir Ptc sitesi haline geldi.

Standart üyeler için minimum ödeme (Payout) = İlk ödemede $ 2 Sonraki Ödemelerde $ 6 ‘dır.

Premium üyeler için minimum ödeme (Payout) = $ 2 

Ödeme Seçenekleri = Paypal, Payza ve OkPay

Kayıt :

Ojooo’da günlük 7-10 arası reklam gelmektedir ve günde $ 0.02 – $ 0.05 arası kazancınız olmaktadır. Fakat Ojooo Ptc sitesinden para kazanma durumu üyelik dereceniz, referanslarınız ve izlediğiniz reklama göre değişiklik göstermektedir.

“Premium+” aylık $39 - 30 civarı reklam yaklaşık $0.37 günlük sadece reklamdan kazanırsınız.
NOT: Siteye üye olduğunuz da ilk birkaç gün reklamlar az görünüyor. Fakat zamanla reklam sayısı ve kazandırdıkları artıyor.

Aşağıda ki tablo 1‘de gördüğünüz üzere tıklama başına kazandığınız miktarı üyelik derecesine göre değişmektedir.

Tablo 1
Ojooo İle Para Kazan



Tablo 2’de ise Referans tıklamalarından alacağınız komisyonuz görebilirsiniz.

Tablo 2

Ojooo İle Para Kazan



26.06.2016 itibariyle sitede premium üyelik aldım ve 250 kiralık referansım var. Referansların performansı her geçen gün artıyor. Üstelik günlük 24 reklama tıklayarak $0.25 civarında para kazanıyorum.



Standart üye olarak denedim siteyi 50 Ref kiraladım. Refler zaman içerisinde artan bir ivmeyle tıklıyor. Şimdiye kadar sadece 4 Refinden hiç tık almadım.



En büyük kampanyası ise referansınız üye yükselttiğin de anında $ 10 komisyon almanız. Tabi bunun için sizinde üyeliğinizi yükseltmeniz gerekiyor.


ODEME KANITI:




PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()



WordPress ile Para Kazanma Yöntemleri

WordPress Blogu Olan Milyonlarca Kullanıcı Var. Kullanımı Kolay Olmasına Rağmen Profesyonel Bir CMS Sistemi Olan WordPress’ten Para Kazanmak Kolaydır. Emek Edip Hitini Arttırdığınız Blogunuz Belkide Sizin Ekmek Tekneniz Olabilir. Gelir Kaynağınız Olacak Olan Blogunuz Birçok Yöntemle Para Kazanmanıza Sebep Olabilir. Paranızı Almanız İçin Bir PayPal Hesabınızın Olması Şart. Çoğu Reklam Verenler PayPal Üzerinden Ödeme Yaparlar. PayPal Hesabınız İşinizi Rahatlatır. Aşağıda Açıklamalarıyla Sıraladığım Reklam Firmaları ve Doğal Para Kazanma Yöntemlerini İnceleyebilir Blogunuzda Uygulayarak Para Kazanabilirsiniz.

*Tıklamaya ve Gösterime Ücret Ödeyen Reklam Firmalarından Reklam Almak.


-Adsense

Google Adsense Hatırı sayılır bir Yayıncı ve Reklam veren kitlesine sahip. Ödemeleri düzenli olarak yaptığını bilmekteyiz. Ödeme alt limiti 100$ ve sayımları çok iyi. Birçok webmasterın ekmek ekmek kapısı diyebiliriz. Sizde Google Adsense ile sitelerinizde text ve banner reklam ekleyerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.


-LinkZ

2002 yılında kuruluna reklamz şirketinin kardeş kuruluşu olan linkz, Kaliteli ve prestiji yüksek siteler ile çalışan bir reklam networkü dür. Ödemelerini düzenli olarak yapan linkz’nin ödeme alt limiti 500$’dir. LinkZ, Yapılan başvurulardan ziyade kendisi kaliteli siteleri inceler ve teklif sunar. Sitelerdeki kelimeleri hedef kitleye göre Link vererek reklam verenin reklamını yayınlar. Eğer sizlerinde kaliteli siteleriniz varsa bu firmayı denemenizi öneririz.

-Zanox

Zanox, Almanya lokasyonlu global satış ortaklığı platformudur. Kısa süre önce ülkemizde ofisini açmasına rağmen çok sayıda trendyol, markafoni, Vestel gibi Türk reklam verenlerle çalışmaktadır. Ödeme alt limiti 25 Euro’dur. Ödemelerini her ayın 1’i ile 10’u arasında yaptığını ve ödemeleri aksatmadan yapıldığını bilmekteyiz. Sizlere Webtroloji.com olarak Google Adsense ’den sonra kesinlikle Zanox’u öneriyoruz

-Gittigidiyor.com Satış ortaklığı


Kazan-kazan anlayışına sahip olan GG İş Ortaklığı Programı ile, Gittigidiyor reklamını yayınlayan sitelere maddi kazanç fırsatı sunarken, GittiGidiyor üzerinden satış yapan kullanıcılara da yüzlerce sitede ürünlerinin reklamını yapabilme şansı sağlar. Böylece hem yayıncı site sahipleri hem de GittiGidiyor üzerinden satış yapan kullanıcı kazanmaktadır. Satış ortakları sitelerine eklediği reklamlara kullanıcılar tarafından yapılan her tıklama başına ödeme yapılır. Tıklanma oranı arttıkça, GittiGidiyor tarafından tık başına ödenen ücret de 10 kuruşa kadar artar. Ödeme alt limiti 100 TL ve sayımlarda şuanda düzgün gözüküyor.

* Backlink Satışı Yapıp Para Kazanmak.


WordPress Blogunuzun Hiti Arttıktan Sonra Sitenizden Para Kazanmak İçin Backlink Satışı Yapabilirsiniz. Sitenizin Değeri Ne Kadar Yüksekse Backlinklerin Parasal Değeride O Kadar Yüksek Olur. Forum Sitelerinde Sitenizi Tanıtın ve Backlinke Açık Olduğunuzu Bildirin. Sitenizin Değerine Göre Mutlaka Müşteri Gelecektir.

*Reklam Alanı Bölümlerinden Para Kazanmak.


Blogunuzda Reklam Alanları Oluşturun. 250×250 , 125×125 gibi Reklamlar Entegre Edin. Boş Reklam Alanlarını İletişim Sayfanıza Yönlendirin. Boş Reklamların Resimlerinde Haftalık ve Aylık Ücretleri Belirtin. Aynı Backlinkteki Gibi Reklam Alanlarınızı Forum Sitelerinde Tanıtın.Websitesi Olan Site Sahipleri Bu Yöntemle Sizinle İletişime Geçicektir ve Blogunuza Reklam Verdirecektir.

*Tanıtım Yazısı Yazarak Para Kazanmak.

Blogunuzun Trafiği Arttıktan Sonra Tanıtım Yazısı Diye bir Kategori Oluşturun. Tanıtım Yazısının Nasıl Yazılacağını Öğrenin ve Firmalara Mail Göndererek Teklif Sunun. Tanıtım Yazıları Tanıtılacak Web Siteleri İçin Önemli Bir Husustur. Eğer Sizin Sitenizin PR Değeri Yüksek ise O Sitede Sizden Pay Alır ve Yükselişe Geçer. Tanıtım Yazısı Hizmetinizi Forumlarda Konu Açarak Belirtin.

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Arkadaşlar forum sitelerine üye olup verilen sitelerden üye toplamak yeterli. Vakit kaybı da değil. Kazanmaz diye bir şey yok. Biraz emek biraz takip etmek.

Yazdığım siteler gerçekten kazandıran siteler. Üye topla, Anket doldur, Reklam izle bu kadar. Sonrası geliyor.
Clixsense 2. sırada olana bende önce kim uğraşacak bekle bekle gelmez diye düşünmüştüm fakat anket geliyor reklam gitgide fazlalaşıyor üyelerden de kazanıyorsun.
Çok kazaçlı bir sistem özellikle tavsiye ediyorum. Kazanmak istiyorum diyorsan bu sitelere kayıt ol Gerisi geliyor.
Aylık kazancım sadece bu 7 siteden toplam 500-600 TL buluyor. qassa sistemine 4 ay oldu kayıt olalı ve toplam kazancım 750 TL ve direk banka hesabına havale.
Clixsense aman uğraşmaya gerek yok dediğim sistem.

Öle dğilmiş. Referanslardan reklamlardan anketlerden oyundan sadece 5 günde 8 usd kazandım.
3 ödeme aldım toplam kazancım 2 ayda 90 usd. Napolyondan 1 defa kazandım 100 tl. Diğerlerine yeni başladım Paralarım birikti çok yakında onları da çekeceğim.

www.paidverts.com

www.myiyo.com

www.qassa.com.tr

http://www.clixsense.com/

www.joinhiving.com
http://www.tl.com.tr/

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


Para Kazandığım Belli Siteleri Paylaşıyorum


Arkadaşlar Forum Sitelerine Üye Olup Verilen Sitelerden Üye Toplamak Yeterli. Vakit Kaybı da Değil. Kazanmaz Diye Bir Şey Yok. Biraz Emek Biraz Takip Etmek.


Yazdığım Siteler Gerçekten Kazandıran Siteler. Üye Topla, Anket Doldur, Reklam İzle Bu Kadar. Sonrası Geliyor. Clixsense 2. Sırada Olana Bende Önce Kim Uğraşacak Bekle Bekle Gelmez Diye Düşünmüştüm Fakat Anket Geliyor Reklam Gitgide Fazlalaşıyor Üyelerden de Kazanıyorsun. Çok Kazaçlı Bir Sistem Özellikle Tavsiye Ediyorum. Kazanmak İstiyorum Diyorsan Bu Sitelere Kayıt ol. Gerisi Geliyor. Aylık Kazancım Sadece Bu 7 Siteden Toplam 500-600 TL Buluyor. Qassa Sistemine 4 Ay Oldu Kayıt Olalı ve Toplam Kazancım 750 TL ve Direk Banka Hesabına Havale. Clixsense Aman Uğraşmaya Gerek Yok Dediğim Sistem. Öle Değilmiş. Referanslardan Reklamlardan Anketlerden Oyundan Sadece 5 Günde 8 usd Kazandım. 3 Ödeme Aldım Toplam Kazancım 2 ayda 90 usd. Napolyondan 1 Defa Kazandım 100 tl. Diğerlerine Yeni Başladım Paralarım Birikti Çok Yakında Onları da Çekeceğim.

http://wad.ojooo.com

https://www.paidverts.com

https://www.qassa.com.tr

http://www.clixsense.com/

http://www.warofclicks.com

http://www.tl.com.tr

http://www.trbux.net



PixPara 發表在 痞客邦 留言(3) 人氣()

İnternetten ayda 500 $ ve üzeri kazanmak ciddi bir çaba gerektirir.
Fakat bana ayda 100 $ yeter en azından faturalarımı öderim diyorsanız, internetten gerçek para kazanmak
isteyenler için birkaç site tavsiyem olacak.
İnternetten para kazanma yöntemlerinden biri PTC siteleridir. PTC ( paid to click) yanitıklama başına ödeyen sitelerdir. En güvenilir olanları sizin için paylaşıyorum.


 Get Paid to View Ad PagesAdPageViews bireysel tıklamalarda çok iyi kazandırıyor.0.01 - 0.025 per cliks Bireysel tıklamalar oldukça yüksek.0.025 direct ref per cliks Direk reflerin 0.025 tıkladığı reklamlardan aynı şekilde 0.025 kazanıyorsunuz.Böyle reklamları benzer PTC sitelerin hiçbirinde görmedim.

Ref değiştirmek yok. Kiraladığınız refler hergün düzenli olarak tıklıyor.

Dolayısıyla zarar etmiyorsunuz.

AdPageViews Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com...WFNAXc&feature=youtu.be

Buradan Kayıt Olabilirsiniz; BUARAYA TIKLA


 —————————————————————————————————————————————————————————————

ClixSense Logo












# ClixSense 2007 yılında kurulmuştur. Her zaman kazandırır.

# Ödeme günleri Pazartesi ve Cuma ( Hiç aksamaz )

# Haftada en az 2 kez $1 civarında anket gönderir.

# MiniJoblar ile günlük $2 - $3 kazanılabilir.

Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=vOG015-MbRQ

Buradan Kayıt Olabilirsiniz; BURAYA TIKLA
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Neobux 2008 yılında kurulmuştur.






# Minimum ödeme $2

# Anında ödeme

# Günlük en az 30 reklam.

# Referans kiralama

# Minijoblardan ayda $ 250 kazananı gördüm. 


Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=jcLf_Rlm2mE

Buradan Kayıt Olabilirsiniz;  BURAYA TIKLA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: Sitelere kayıt olurken paypal hesabınız olması gerekir.

Bu 4 siteyi aynı anda kullanıp internetten gerçek anlamda bir gelir elde edebilirsiniz.

Referans linklerimden kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf

noktalarını detaylı anlatıyorum. PTC siteleri için daha detaylı bilgilere bloğumdan

ulaşabilirsiniz.

AYRINTILAR İÇİN TIKLA

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()


Üye ol $1 Kazan 


İnternetten ayda 500 $ ve üzeri kazanmak ciddi bir çaba gerektirir.

Fakat bana ayda 100 $ yeter en azından faturalarımı öderim diyorsanız, internetten gerçek para kazanmak isteyenler için birkaç site tavsiyem olacak.

İnternetten para kazanma yöntemlerinden biri PTC siteleridir. PTC ( paid to click) yani
tıklama başına ödeyen sitelerdir. En güvenilir olanları sizin için paylaşıyorum.

AdPageViews 

AdPageViews bireysel tıklamalarda çok iyi kazandırıyor.

0.01 - 0.025 per cliks Bireysel tıklamalar oldukça yüksek.

0.025 direct ref per cliks Direk reflerin 0.025 tıkladığı reklamlardan aynı şekilde 0.025 kazanıyorsunuz.

Böyle reklamları benzer PTC sitelerin hiçbirinde görmedim.

Ref değiştirmek yok. Kiraladığınız refler hergün düzenli olarak tıklıyor.

Dolayısıyla zarar etmiyorsunuz.

AdPageViews Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com...WFNAXc&feature=youtu.be

Buradan Kayıt Olabilirsiniz; 

☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰


ClixSense 

  • # ClixSense 2007 yılında kurulmuştur. Her zaman kazandırır.
  • # Ödeme günleri Pazartesi ve Cuma ( Hiç aksamaz )
  • # Haftada en az 2 kez $1 civarında anket gönderir.
  • # MiniJoblar ile günlük $2 - $3 kazanılabilir.

Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=vOG015-MbRQ

Buradan Kayıt Olabilirsiniz; 

☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰☰


Neobux 

Neobux 2008 yılında kurulmuştur.
  • # Minimum ödeme $2
  • # Anında ödeme
  • # Günlük en az 30 reklam.
  • # Referans kiralama
  • # Minijoblardan ayda $ 250 kazananı gördüm. 
Videosunu Buradan İzleyebilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=NF8Gd6iumWI

Buradan Kayıt Olabilirsiniz;
Not: Sitelere kayıt olurken paypal hesabınız olması gerekir.Bu 4 siteyi aynı anda kullanıp internetten gerçek anlamda bir gelir elde edebilirsiniz.

Referans linklerimden kayıt olan arkadaşlara kazanmanın püf noktalarını detaylı anlatıyorum. PTC siteleri için daha detaylı bilgilere bloğumdanulaşabilirsiniz.


PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Office Pro Plus 2013 Şubat 2015 Güncel Vl Türkçe Katılımsız Tek Link indir

Microsoft Office Professional sistemde olmazsa olmazlardan özellikle dosyalarla çok uğraşan biriyseniz
yada tasarım yapıyorsanız bu kaftan biçilmiş programı denemelisiniz gerçi işi biliyorsanız
mecburi kullanıyorsunuz demektir özellikle öğrencilerin sunumları için vazgeçilmez

Resmi büyütmek için tıklayın.







.:[ 7 FARKLI KURULUM SEÇENEĞİ İLE ]:..

# WORD-EXCEL-POWERPOINT
# WORD-EXCEL-POWERPOINT-ACCESS
# WORD-EXCEL-POWERPOINT-QUTLOOK
# WORD-EXCEL-POWERPOINT-ACCESS-PUBLISHER
# WORD-EXCEL-POWERPOINT-ACCESS-PUBLISHER-QUTLOOK
# NORMAL KURULUM ( Manuel Kurulum )
# FULL KURULUM

..:[ KURULUM NOTLARI ]:..

# Sisteminize Uygun Olan Kurulum Ekranı Açılıcaktır.
Güncellemesi Enteğre Edilmiştir.
Tüm Güncelleştirmeleri İçerir. Bu Yüzden Boyut Biraz Yüksek Oldu  Windows Update’de Güncelleme Çıkmaz.
# Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır.
# Aktivasyonda KMSpico Kullanılmıştır Sorunsuz Aktivasyon Yapmaktadır.
# Kurulumlar Uzun Sürebilir Güncellemeler Yüklendiği İçin.
# Kurulumdan Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın Güncellemelerin Aktif Olması İçin.

————————————————————-

Boyut:3-gb
Sıkıştırma: Rar / 
Tarama: Webroot. / Durum Temiz

————————————————————–

Resmi büyütmek için tıklayın.

http://adf.ly/1AmbEb

PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Close

您尚未登入,將以訪客身份留言。亦可以上方服務帳號登入留言

請輸入暱稱 ( 最多顯示 6 個中文字元 )

請輸入標題 ( 最多顯示 9 個中文字元 )

請輸入內容 ( 最多 140 個中文字元 )

reload

請輸入左方認證碼:

看不懂,換張圖

請輸入驗證碼