close
İstatistik Derleme İşiyle İnternetten Para Kazanmak

25909404592_b9a0947051_b.jpg



İstatistik derleme yaparak, internetten para kazanmak için üniversitelerin istatistik bölümünü okumanıza yada bu konuda ileri düzey bir eğitim almanıza gerek yok. Sadece parmaklarınızı kullanmak ve onlarca istatistik sonuçlarını profesyonel bir sınıflandırma yöntemiyle derlemek size oturduğunuz yerden para kazandırmak için yeterlidir.



Demek ki bu işi yapabilmemiz için ihtiyacımız olan en önemli şey on parmak, bir adet bilgisayar ve bir de, “birazcık bilgi”… evet, birazcık bilgi… Çünkü bu verileri sınıflandırmak ve derlemek aynı zamanda ilgili konu hakkında temel, orta yada ileri düzey bir bilgi sahibi olmanızı, gözlemleriniz doğrultusunda çok da eleştirisel yada çok da öznel olmadan verileri yorumlamanızı da gerektirir. Fakat esasında istatistik derleme işleminin ana kısmı belli başlı grafik çalışmalarını gerektirir. Objektif yorum ve bakış açısı ise size sadece bu iş için artı puan kazandırır.



İstatistik derleme yaparak internetten para kazanmak için TÜİK verilerini hedef alıyoruz. Çünkü TÜİK verileri onlarca araştırma sonucunu standart ölçüm cetvelleri ve standart veri değerleri ile açıklıyor. Bu verileri ve ölçümleri derleyerek, daha anlaşılır bir hale getirmek ve ilgili çevrelere ulaştırmak ve hatta objektif bir bakış açısıyla değerlendirmek, tam olarak, bu konunun en başından beri bahsettiğimiz, “istatistik derleme” işini tanımlıyor!



Elde edilen verileri başarılı görsel grafikler kullanarak daha okunaklı ve kolay anlaşılabilir bir hale getirin. Sonrasında bu çalışmaları, araştırma ile ilgili çevrelere yada araştırmayla yakından ilgili mercilere önce “azıcık ucundan” gösterin, sonrasında çalışmanız beğenilirse, satışını yapın ve paranızı alın.

İşte, istatistik derleme ve derlenmiş istatistiğin satışını yapmak bu kadar kolaydır. Dilerseniz müşteriyi önceden bulabilirsiniz. Ayrıca bir blog yada web sitesi açarak, yaptığınız bu işi daha da geliştirebilir, siteniz yada blogunuz üzerinden güncel araştırmalar hakkında bilgi paylaşımı, görüş düşünce paylaşımı yaparken aynı zamanda yeni müşterilerin de sizlere ulaşmasını sağlayarak, oluşturduğunuz istatistik çalışmaların satışını gerçekleştirebilirsiniz. Tecrübe kazandıkça daha fazla tercih edilirsiniz. Daha fazla tercih edildikçe bilgi birikiminiz artar ve aynı zamanda daha çok kazanırsınız!
arrow
arrow
    全站熱搜

    PixPara 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()